Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.472
Πόντοι
12.756

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.699
Πόντοι
12.756
και ο Τζιμης ετσι εκανε και μετα εμπλεξε με τα τραβελια για να παρει ανάσα
σημερα μιλαγα με φιλο μου καργα Δεξιο πλησιαζει Αλεξ φαντασου..
δουλευει υπαλληλος με καλο μισθο και εχει και μαγαζι...40% κατω ο τζιρος του και ηρθε το ρευμα για το μαγαζι του και για το σπιτι του..
μαλακα κοκκινησε,πρεπει να ανεβηκε η πιεση του κοφτες λεω παει θα μου μεινει..
του ειπα μαλακαρε οταν στα ελεγα μου ελεγες οτι η επιδοτηση Κουλη θα ειναι βαρβατη κλπ κλπ
κατι μουρμουραγε βριζοντας και εφυγε σαν τον Μπαρο οταν πιστευει οτι ειδε λυκο :undecided: :undecided: :undecided: :undecided: :undecided: :undecided: :undecided: :undecided:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
δουλευει υπαλληλος με καλο μισθο και εχει και μαγαζι...40% κατω ο τζιρος του και ηρθε το ρευμα για το μαγαζι του και για το σπιτι του..
του ειπα μαλακαρε οταν στα ελεγα μου ελεγες οτι η επιδοτηση Κουλη θα ειναι βαρβατη κλπ κλπ
κατι μουρμουραγε βριζοντας και εφυγε σαν τον Μπαρο οταν πιστευει οτι ειδε λυκο :undecided: :undecided: :undecided: :undecided: :undecided: :undecided: :undecided: :undecided:
Nα μιλήσει με αλαικσανδρο να τον καθησυχάσει... :confused: :confused: :confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.472
Πόντοι
12.756
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

πες του να γινει μελος εδω να του εξηγησει ο Αλεξ οτι σε λιγο ολα θα φτιαξουν !!!

Του ειπες οτι ο φιλος του ο Αλεξ ο καφετζης σωθηκε και ξεπληρωσε τα παντα με την πανδημία ? οτι τρωει με χρυσά κουτάλια τωρα ?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.472
Πόντοι
12.756
κατι τετοιοι φανατιλες παθαινουν εγκεφαλικο οταν σκαει η πουτσα..εγω το περιμενα γιατι ενημερωνομαι..
εσυ εισαι μελος εδω μεσα , παντα θα εισαι ενημερωμενος και ενα βημα πριν τις εξελίξεις

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.472
Πόντοι
12.756
θα τον ετοιμασει ο Χελ τον βραδυ , μαζευει στοιχεία για το εργατικο

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.699
Πόντοι
12.756
εσυ εισαι μελος εδω μεσα , παντα θα εισαι ενημερωμενος και ενα βημα πριν τις εξελίξεις
:tooth: :tooth:και συνεχιζω...
θυμασαι που ειχα γραψει στον βλογιοκομμενο αλεξουκο οτι το ρευμα και η ακριβεια θα εχει επιπτωσεις στην κυβερνηση και παντα απο την τσεπη των ελληνων πεφτουν κυβερνησεις και μου το επαιζε ξερολας ο Κουγιας των Καλαβρυτων;
σημερα λοιπον Λουλης στον Πορτοσαλτε.....εχει φθορα η κυβερνηση ανησυχητικη αλλα την σωνει που δεν το καρπωνει ο συριζα...μενει να φανει τι θα γινει αργοτερα μολις δουμε που θα κατσει δημοσκοπικα Ανδρουλακης και τι θα κανουν οι αναποφασιστοι που σιχαθηκαν συριζα,δεν ειναι ευχαριστημενοι απο Ν.Δ. και θα δουν πως θα παει η κατασταση και θα πραξουν
:tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:
γεια σου ρε Αλεξουκο αναλυτη μεγαλε

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.699
Πόντοι
12.756
Υπερβάλεις, εκεί που πρέπει τα ακούει, γενικά όμως είναι ωραίος τύπος..
ισχυει τον συμπαθω χρονια τον παπαρα απο τοτε που ημουν απλος επισκεπτης :undecided:
και βοηθαει σε οτι τον ρωτησεις απλα ειναι εκτος πραγματικοτητας σε καποια πραγματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom