TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
τα στελεχοι δουλευουν φιλε μερες ολοκληρες για το καλο του κουληπως δουλευεις 12,5 ωρες ?
ο Αλεξ λεει οτι τα εφτιαξε αυτα η ΝΔ
τα στελεχοι δουλευουν φιλε μερες ολοκληρες για το καλο του κουληπως δουλευεις 12,5 ωρες ?
ο Αλεξ λεει οτι τα εφτιαξε αυτα η ΝΔ
μαγιό στρινγκ φορας?ειναι αδιαβροχο ρε...
και ο Τζιμης ετσι εκανε και μετα εμπλεξε με τα τραβελια για να παρει ανάσατα στελεχοι δουλευουν φιλε μερες ολοκληρες για το καλο του κουλη
μαγιό στρινγκ φορας?
μην ξεχνας εχεουν κατι κοινο με τον αθηναιοκαι ο Τζιμης ετσι εκανε και μετα εμπλεξε με τα τραβελια για να παρει ανάσα
ωχ σοβαραμην ξεχνας εχεουν κατι κοινο με τον αθηναιο
του εφερε την μασκα ο τζιμμης δωρο απο την ιαπωνια hannya σε εμενα γιατι δεν εφερε???ωχ σοβαρα
σημερα μιλαγα με φιλο μου καργα Δεξιο πλησιαζει Αλεξ φαντασου..και ο Τζιμης ετσι εκανε και μετα εμπλεξε με τα τραβελια για να παρει ανάσα
Nα μιλήσει με αλαικσανδρο να τον καθησυχάσει...σημερα μιλαγα με φιλο μου καργα Δεξιο πλησιαζει Αλεξ φαντασου..
δουλευει υπαλληλος με καλο μισθο και εχει και μαγαζι...40% κατω ο τζιρος του και ηρθε το ρευμα για το μαγαζι του και για το σπιτι του..
μαλακα κοκκινησε,πρεπει να ανεβηκε η πιεση του κοφτες λεω παει θα μου μεινει..
του ειπα μαλακαρε οταν στα ελεγα μου ελεγες οτι η επιδοτηση Κουλη θα ειναι βαρβατη κλπ κλπ
κατι μουρμουραγε βριζοντας και εφυγε σαν τον Μπαρο οταν πιστευει οτι ειδε λυκο
σημερα μιλαγα με φιλο μου καργα Δεξιο πλησιαζει Αλεξ φαντασου..
δουλευει υπαλληλος με καλο μισθο και εχει και μαγαζι...40% κατω ο τζιρος του και ηρθε το ρευμα για το μαγαζι του και για το σπιτι του..
μαλακα κοκκινησε,πρεπει να ανεβηκε η πιεση του κοφτες λεω παει θα μου μεινει..
του ειπα μαλακαρε οταν στα ελεγα μου ελεγες οτι η επιδοτηση Κουλη θα ειναι βαρβατη κλπ κλπ
κατι μουρμουραγε βριζοντας και εφυγε σαν τον Μπαρο οταν πιστευει οτι ειδε λυκο
κατι τετοιοι φανατιλες παθαινουν εγκεφαλικο οταν σκαει η πουτσα..εγω το περιμενα γιατι ενημερωνομαι..Nα μιλήσει με αλαικσανδρο να τον καθησυχάσει...
εσυ εισαι μελος εδω μεσα , παντα θα εισαι ενημερωμενος και ενα βημα πριν τις εξελίξειςκατι τετοιοι φανατιλες παθαινουν εγκεφαλικο οταν σκαει η πουτσα..εγω το περιμενα γιατι ενημερωνομαι..
ο αλαικσανδρο ειναι άρρωστο δεν βλεπει μπροστά τουNα μιλήσει με αλαικσανδρο να τον καθησυχάσει...
Είναι όμως κεφάλαιο για το σαι....ο αλαικσανδρο ειναι άρρωστο δεν βλεπει μπροστά του
και συνεχιζω...εσυ εισαι μελος εδω μεσα , παντα θα εισαι ενημερωμενος και ενα βημα πριν τις εξελίξεις
για να τρώει κράξιμο απο της μαλακιες που λεειΕίναι όμως κεφάλαιο για το σαι....
Υπερβάλεις, εκεί που πρέπει τα ακούει, γενικά όμως είναι ωραίος τύπος..για να τρώει κράξιμο απο της μαλακιες που λεει
ισχυει τον συμπαθω χρονια τον παπαρα απο τοτε που ημουν απλος επισκεπτηςΥπερβάλεις, εκεί που πρέπει τα ακούει, γενικά όμως είναι ωραίος τύπος..