Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Για σένα πόσα θα ήταν αρκετά;Εγω τι φταιω αμα καθεται και μας λεει για τα 75 ευρω που εδωσε στο branch, και μισθωτος τα δινει αυτα.
Για σένα πόσα θα ήταν αρκετά;Εγω τι φταιω αμα καθεται και μας λεει για τα 75 ευρω που εδωσε στο branch, και μισθωτος τα δινει αυτα.
Το θεμα δεν ειμαι εγω , εγω ειμαι και του αλωνιου και του σαλονιου.Για σένα πόσα θα ήταν αρκετά;
Γιατί απαγορεύεται κάποιος να χαλάσει 75 ευρώ επειδή έχει πολύ μεγαλύτερη άνεση;Το θεμα δεν ειμαι εγω , εγω ειμαι και του αλωνιου και του σαλονιου.
Αλλα για μεγαλοαστος χτυπαει ασχημα.
Εννοειται πως οχι, αλλα τωρα οτι καθεται και το αναφερει δεν βγαζει νοημα.Γιατί απαγορεύεται κάποιος να χαλάσει 75 ευρώ επειδή έχει πολύ μεγαλύτερη άνεση;
Mα εδώ λέμε πολλά και διάφορα, το νήμα είναι παρεϊστικο, εσύ γιατί να πιαστείς από μια τόσο ασήμαντη λεπτομέρεια;Εννοειται πως οχι, αλλα τωρα οτι καθεται και το αναφερει δεν βγαζει νοημα.
Δεν το συνεχιζω αρα δεν πιανομαι.Mα εδώ λέμε πολλά και διάφορα, το νήμα είναι παρεϊστικο, εσύ γιατί να πιαστείς από μια τόσο ασήμαντη λεπτομέρεια;
Διατροφή λέγεται, ΔΙΑΤΡΟΦΗ!!ξεκινησα διαστροφη και πειναω απο τωρα.
εχε το νου σου για τον αστακο που ειπαμε, αν δεν βρεις αστακο κοιτα αν εχει καμιά καλη καραβιδατυποι κανω διαλλειμα με ταπερακι απο δουλεια να σας πω εναν απλο κανονα. αν εχεις αναγκη να αναφερεις ή υπονοησεις τα πλουτη σου στο μπου ουτε εσυ ο ιδιος δεν πιστευεις οτι εισαι πλουσιος . για αυτο δουλευω και τον τρομπα. φευγω παλι γτ με φωναζει ο προισταμενος να γυρισω δουλεια
Κωλοχτύπα θα μου φέρει...εχε το νου σου για τον αστακο που ειπαμε, αν δεν βρεις αστακο κοιτα αν εχει καμιά καλη καραβιδα
παραλαβατε κανα καταψυγμενο ?poli douleia mesa stin vroxi,ton aera,exo allaxei hdh 3 mpoufan,2 pantelonia kai 6 zeygaria kaltses
με γράψιμοpoli douleia mesa stin vroxi,ton aera,exo allaxei hdh 3 mpoufan,2 pantelonia kai 6 zeygaria kaltses
τωρα θα φαει αναφορα και θα μεινει χωρις μπου.κομ να δεις μετα που θα κανει υπερωριες στην δουλειαμε γράψιμο
Greeklish
οχι ρε Αθηναιο αγαπάμε!!!τωρα θα φαει αναφορα και θα μεινει χωρις μπου.κομ να δεις μετα που θα κανει υπερωριες στην δουλεια
σωβρακο αλλαξες ??poli douleia mesa stin vroxi,ton aera,exo allaxei hdh 3 mpoufan,2 pantelonia kai 6 zeygaria kaltses
ειναι αδιαβροχο ρε...σωβρακο αλλαξες ??
πως δουλευεις 12,5 ωρες ?12,5 ωρες δουλεια ειμαι..δεν εχω τα λεφτα του Ζεστυ
αν ημουν Μητσοτακης και ηξερα για τον Αλεξ θα του ειχα απαγορευσει να με υποστηριζειπως δουλευεις 12,5 ωρες ?
ο Αλεξ λεει οτι τα εφτιαξε αυτα η ΝΔ