baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
καλα ρε ουτε νημα δεν ξερεις να ανοιγεις?φιλε-Μπαρε μιας και εχεις παρει το κολλαει ανοιξε νημα με ψηφοφορια για τον πιο αγνο και αδολο ΔΕΞΙΟ
καλα ρε ουτε νημα δεν ξερεις να ανοιγεις?φιλε-Μπαρε μιας και εχεις παρει το κολλαει ανοιξε νημα με ψηφοφορια για τον πιο αγνο και αδολο ΔΕΞΙΟ
μονο καφε πινω τιποτα μετα το μεσημερι
ναι αλλα βρεθηκα παυλιδη.Πήγες Παλαμηδίου;
επειδη θα ειμαι στην ψηφοφορια δεν θελω να φανει καπως...εσυ τωρα εχεις γινει αστερι,ΑΣΤΕΡΙκαλα ρε ουτε νημα δεν ξερεις να ανοιγεις?
Η Παυλάκη.ναι αλλα βρεθηκα παυλιδη.
υπερτιμημενος.Η Παυλάκη.
βαλε τον ναπλα,εγω δεν ξερω ολα τα κομματοσκυλα.επειδη θα ειμαι στην ψηφοφορια δεν θελω να φανει καπως...εσυ τωρα εχεις γινει αστερι,ΑΣΤΕΡΙ
αυτος φοβαται και την σκια τουβαλε τον ναπλα,εγω δεν ξερω ολα τα κομματοσκυλα.
μπαρουτοκαπνισμενος μπηκε ο αλεκος μαλλον εχασε στο στοιχημα.Μπηκε Αλεξουκος στο κορονα , θα γινει μακελειο παλι , λειπει ο Χελ βεβαια , που στο πουτσο ειναι παλι
Οικονομικες δυσχερειες?Μαλισταμονο καφε πινω τιποτα μετα το μεσημερι
Ωπα,καινουργιο ειναι αυτο?Πήγες Παλαμηδίου;
διατροφη..Οικονομικες δυσχερειες?Μαλιστα
Ωπα,καινουργιο ειναι αυτο?
βεβαιως εχουμε τυροπιταδικα αβερτα στην περιοχη και μαλιστα ΑαΑ.Οικονομικες δυσχερειες?Μαλιστα
Ωπα,καινουργιο ειναι αυτο?
κοιτα να κοψεις τις μαλακιες αλλιως σε βλεπω με σακι αντι για γαμπριατικο κοστουμιβεβαιως εχουμε τυροπιταδικα αβερτα στην περιοχη και μαλιστα ΑαΑ.
Αντιθετως, κατι ψιλα κερδισα, ας ειναι καλα οι Μπρουκλυν Νετςμπαρουτοκαπνισμενος μπηκε ο αλεκος μαλλον εχασε στο στοιχημα.
επαιξε ο ντουραντ?Αντιθετως, κατι ψιλα κερδισα, ας ειναι καλα οι Μπρουκλυν Νετς
αν δεν με χωρισει πρωτα ο eraser.κοιτα να κοψεις τις μαλακιες αλλιως σε βλεπω με σακι αντι για γαμπριατικο κοστουμι
42 λεπτα μαζι με την παραταση, δεν βγαινει ούτε σηκωτος απο το γηπεδοεπαιξε ο ντουραντ?
θεοτητα ποιος τζορνταν τωρα42 λεπτα μαζι με την παραταση, δεν βγαινει ούτε σηκωτος απο το γηπεδο
Επ...θεοτητα ποιος τζορνταν τωρα