athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.712
- Πόντοι
- 12.756
τι εχεις φιλε-Μπαρε;εχω σοβαρο προβλημα.
τι εχεις φιλε-Μπαρε;εχω σοβαρο προβλημα.
3 κιλα στο συνολο.
Τα αδερφια ποτε...ΠΟΤΕ.Kι οταν κανεις αλυσιδα και επεκταθεις και πιο βορεια"Koytas oil,Voulias gas" ελπιζω να μην μας ξεχασεις
απο αυριο ξεκιναω παλι διαστροφη και εχουν περισεψει 3 κιλα γλυκα δεν προλαβαινω να τα φαω σημερα.τι εχεις φιλε-Μπαρε;
Ποσα δινεις να στο λυσω εννοω3 κιλα στο συνολο.
απο αυριο ξεκιναω παλι διαστροφη και εχουν περισεψει 3 κιλα γλυκα δεν προλαβαινω να τα φαω σημερα.
3 κιλα.Ποσα δινεις να στο λυσω εννοω
Ειναι πολλα,δωστα στον Αντζελο,θα τον κρατησουν για 2-3 ωριτσες,λογικα3 κιλα.
Τι γλυκά εξαρτάται.Ειναι πολλα,δωστα στον Αντζελο,θα τον κρατησουν για 2-3 ωριτσες,λογικα
Tι γλυκα περιμενεις απο τον Βαρο μαν?Καμια παβλοβα,καμια μπλακ φορεστ?Κουραμπιεδες και μελομακαρονα που ειχε παρει 2 παλετες θα ειναιΤι γλυκά εξαρτάται.
Δεν τις τρώω αυτές τις αηδιες..Tι γλυκα περιμενεις απο τον Βαρο μαν?Καμια παβλοβα,καμια μπλακ φορεστ?Κουραμπιεδες και μελομακαρονα που ειχε παρει 2 παλετες θα ειναι
και διπλες αλλα θα τα δωσω στο μπιρλα να μας τα πουλησει του χρονου.Tι γλυκα περιμενεις απο τον Βαρο μαν?Καμια παβλοβα,καμια μπλακ φορεστ?Κουραμπιεδες και μελομακαρονα που ειχε παρει 2 παλετες θα ειναι
Τι τσιμπησες μάν;φιλε-Μπαρε μιας και εχεις παρει το κολλαει ανοιξε νημα με ψηφοφορια για τον πιο αγνο και αδολο ΔΕΞΙΟ
Ουτε εγω τρελαινομαι αλλα εχουμε και γκουρμε κοινο.Με μιλφειγ βολευεσαιΔεν τις τρώω αυτές τις αηδιες..
συγνωμη.Δεν τις τρώω αυτές τις αηδιες..
Ναι κάτι γίνεται.σημερα έφαγα δύο από Δέσποινα.Ουτε εγω τρελαινομαι αλλα εχουμε και γκουρμε κοινο.Με μιλφειγ βολευεσαι
μονο καφε πινω τιποτα μετα το μεσημεριΤι τσιμπησες μάν;
Πήγες Παλαμηδίου;συγνωμη.