baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.879
- Πόντοι
- 6.035
εχω ονομα και στην γλυφαδα φυσαω.
εχω ονομα και στην γλυφαδα φυσαω.
ειναι πελατης οταν δουλευε οικοδομη εδω στα νοτια επινε αμστελιες με κοιρινο σουβλακι απο ολα με το κρου του
Εγώ σε πιστεύω, δεν είσαι κλώνος, μαλάκας είσαι, ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ.Δεν ειμαι κλωνος μην πρηζετε.
Μιλησε και ο βλαροκ ο ζιγκολο.Εγώ σε πιστεύω, δεν είσαι κλώνος, μαλάκας είσαι, ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ.
Και κωριάτικη σαλάτα, ΚΩΡΙΑΤΙΚΗ.ειναι πελατης οταν δουλευε οικοδομη εδω στα νοτια επινε αμστελιες με κοιρινο σουβλακι απο ολα με το κρου του
ολη η ΑΘηνα απο τις δουλείες του Μπαρου ζει , τι Αγιο Φως και μαλακίες , αν δεν φωναξεις Μπαρο να σου βαλει ρευμα με τα καντηλια και τις λαμπες πετρελαιου θα ηταν ολοιειναι πελατης οταν δουλευε οικοδομη εδω στα νοτια επινε αμστελιες με κοιρινο σουβλακι απο ολα με το κρου του
αυριο θελω πριν ξεκινησεις να βαλεις φωτια να μας ενημερωσεις να κρατησουμε χρονο.και να εκκενωσουμε και την περιοχη.ειναι πελατης οταν δουλευε οικοδομη εδω στα νοτια επινε αμστελιες με κοιρινο σουβλακι απο ολα με το κρου του
Τώρα μπαίνει σφήνα καινούρια δυναμική επιχείρηση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, τρουμπακης α.ε. ΤΡΟΥΜΠΑΚΗΣ Α.Ε. ρε νιαμούολη η ΑΘηνα απο τις δουλείες του Μπαρου ζει , τι Αγιο Φως και μαλακίες , αν δεν φωναξεις Μπαρο να σου βαλει ρευμα με τα καντηλια και τις λαμπες πετρελαιου θα ηταν ολοι
αυριο αν δεν μπω καθολου θα ειναι ολα καλα...αν μπω παει να πει τα εκαψα ολααυριο θελω πριν ξεκινησεις να βαλεις φωτια να μας ενημερωσεις να κρατησουμε χρονο.και να εκκενωσουμε και την περιοχη.![]()
![]()
![]()
μην ανυσηχεις Μπαρε , θα ερθει μηνυμα απο το 112αυριο θελω πριν ξεκινησεις να βαλεις φωτια να μας ενημερωσεις να κρατησουμε χρονο.και να εκκενωσουμε και την περιοχη.![]()
![]()
![]()
Σιγά την περιοχή, σε λίγο καιρό θα ανάβεις το φως στο μπάνιο και θα λαμπαδιάζουν τα δυτικά προάστεια.αυριο θελω πριν ξεκινησεις να βαλεις φωτια να μας ενημερωσεις να κρατησουμε χρονο.και να εκκενωσουμε και την περιοχη.![]()
![]()
![]()
θελουμ ενημερωση και φωτογραφικο υλικο,να δουμε το μισο κοτοπουλο που πηρες να ψησεις.αυριο αν δεν μπω καθολου θα ειναι ολα καλα...αν μπω παει να πει τα εκαψα ολα
θα το ψησω αυριο σαν επαγγελματιας σαν ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣΚιουνεφε με μπάλα παγωτό Καϊμάκι από επάνω 2 μπάλες μάλλον για να. Πιάσει η κυρα το υπονοούμενο
θα κρατησω τα κοκκαλα να τα φας μαζι με το μποςς απο το πιατακι σαςθελουμ ενημερωση και φωτογραφικο υλικο,να δουμε το μισο κοτοπουλο που πηρες να ψησεις.![]()
![]()
![]()
ρε μλκ αν σου δειξω τα κρεατα που εχω για σημερα και αυριο θα κλαις με μαυρο δακρυ,ουτε το κρεας για ολη τη χρονια σου δεν τα φτανει.θα το ψησω αυριο σαν επαγγελματιας σαν ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
θα κρατησω τα κοκκαλα να τα φας μαζι με το μποςς απο το πιατακι σας
Σοβατζης ηλεκτρολογος με προικα.ρε μλκ αν σου δειξω τα κρεατα που εχω για σημερα και αυριο θα κλαις με μαυρο δακρυ,ουτε το κρεας για ολη τη χρονια σου δεν τα φτανει.![]()
![]()
![]()
ελα μωρη γαμιολα να βαλουμε φωτος αν εχεις αρχιδια και οχι σκυλισια καρυδακιαρε μλκ αν σου δειξω τα κρεατα που εχω για σημερα και αυριο θα κλαις με μαυρο δακρυ,ουτε το κρεας για ολη τη χρονια σου δεν τα φτανει.![]()
![]()
![]()
Μην το τρυπήσεις το σφαχτό με θερμόμετρο υδραργύρου από αυτό που βάζουμε στις αμασχαλες Φοβάμαι Για να δεις αν ήρθε η ώρα να το βγάλειςθα το ψησω αυριο σαν επαγγελματιας σαν ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
θα κρατησω τα κοκκαλα να τα φας μαζι με το μποςς απο το πιατακι σας
ολα θα γινουν τελεια ΤΕΛΕΙΑΜην το τρυπήσεις το σφαχτό με θερμόμετρο υδραργύρου από αυτό που βάζουμε στις αμασχαλες Φοβάμαι Για να δεις αν ήρθε η ώρα να το βγάλεις
προκαλεις,2 κοκρετσια 8 λουκανικα σαν πουτσες 30 ποντες 1 κατσικι συκωταριες 1 κοντοσουβλι και κατι ψιλα ακομα.ελα μωρη γαμιολα να βαλουμε φωτος αν εχεις αρχιδια και οχι σκυλισια καρυδακια![]()