Psixopathis
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2021
- Like
- 491
- Πόντοι
- 36
Οχι ηθελε πολυ χρονο, σιγα μην χαραμισω το χρονο μου για το καθε ξεκωλο.και τελικά γάμησες ? δεν μας ειπες
Εσυ βαλε πλερεζες που ηθελες γαμους.
Παπαρια μεγαλοαστος.
Οχι ηθελε πολυ χρονο, σιγα μην χαραμισω το χρονο μου για το καθε ξεκωλο.και τελικά γάμησες ? δεν μας ειπες
ετοιμο πυροβολημενο...θα το παρεις ετοιμο νεκρό η θα πρεπει να το πυροβολησεις εσυ ?
για εκει παει η δουλεια , να γινει σαν μπανερακι του σαιτ , να το βλεπουμε να αναβοσβηνει και να μην το παιρνουμε χαμπαρι κανεγω να κανω μια ερωτηση
τον ψυχοπαθη γιατι τον παιζετε?
κλωνος ειναι κανονικα θελει αγνοηση
στην κυψελη θα ησουν αρχοντας...βασικα παιζει ο πιο φτωχος εδω να ειμαι εγω οποτε δεν ισχυει βενζοδιαπινακο μου
θες να χρησιμοποιησεις το νομα μου για να φας καλα και γρηγορα.ολα θα τα κανω ΟΛΑ γιατι ειμαι εξυπνος..τωρα αν γινει καμμια μαλακια θα φαμε καλαμακια![]()
Εχετε φαει σκαλωμα οτι ειμαι κλωνος. Γιατι ?εγω να κανω μια ερωτηση
τον ψυχοπαθη γιατι τον παιζετε?
κλωνος ειναι κανονικα θελει αγνοηση
ποτε θα γραψω ρε μαλακα στο θρεντ του θρυυλου?στην κυψελη θα ησουν αρχοντας...
μεχρι και διαχειριστη πολυκατοικιας θα σε κανανε...
Βλέπω να τρώτε κιοφτεδες από την μπιφτεκουποληολα θα τα κανω ΟΛΑ γιατι ειμαι εξυπνος..τωρα αν γινει καμμια μαλακια θα φαμε καλαμακια![]()
εισαι οχι μαπλα κλωνος αλλα ΑΡΧΙΚΛΩΝΟΣΕχετε φαει σκαλωμα οτι κλωνος. Γιατι ?
θα σηκωθουν τα καναντερ , θα σκασει Χαρδαλιας Ανω Γλυφαδα με τζιπ πολιτικης προστασίαςλες ουτε φωτια να μην μπορεσει να αναψει η θα καψει ολη την ανω γλυφαδα.![]()
ηρθα να σας ΓΑΜΗΣΩ και εδωστην κυψελη θα ησουν αρχοντας...
μεχρι και διαχειριστη πολυκατοικιας θα σε κανανε...
αν δεν εισαι με ημερομηνια εγγραφης 11 απριλιου κακως μας πιανεις κουβενταΕχετε φαει σκαλωμα οτι κλωνος. Γιατι ?
θα ψησω αρχοντικα ΑΡΧΟΝΤΙΚΑθες να χρησιμοποιησεις το νομα μου για να φας καλα και γρηγορα.![]()
![]()
![]()
Πιστεύεις οτι μπορείς να γαμήσεις χωρίς μέσο;Οχι ηθελε πολυ χρονο, σιγα μην χαραμισω το χρονο μου για το καθε ξεκωλο.
Εσυ βαλε πλερεζες που ηθελες γαμους.
Παπαρια μεγαλοαστος.
ρε αρχιδι τι με προκαλεις γιορταρες μερες??!!!!!ποτε θα γραψω ρε μαλακα στο θρεντ του θρυυλου?
4 χρονια παει πολυ
Δεν ειμαι κλωνος μην πρηζετε.αν δεν εισαι με ημερομηνια εγγραφης 11 απριλιου κακως μας πιανεις κουβεντα
Ξύλο;θες να χρησιμοποιησεις το νομα μου για να φας καλα και γρηγορα.![]()
![]()
![]()
κοιτα μαλακα να βαλεις κανα μεζεδακι στο φουρνο να τσιμπαει η κυρα γιατι βλεπω να σε κανει κοκορετσι αν μεινει νηστικη.θα ψησω αρχοντικα ΑΡΧΟΝΤΙΚΑ
θασε γαμησω μουνακιρε αρχιδι τι με προκαλεις γιορταρες μερες??!!!!!
σου ειπα να μην ξαναπατησεις το ποδαρι σου στο ιερο νημα του θρυλου οσο ειναι προεδρος ο βαγγελας...