Psixopathis
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2021
- Like
- 491
- Πόντοι
- 36
Δεκτη η φαντασια αμα φοραει κολαν και φαινεται ξεκαθαρα η κωλαρα. :-)Βαθμολογείτε με βάση μόνο το οπτικό ερέθισμα; Ή χρησιμοποιείτε και την φαντασία.
Δεκτη η φαντασια αμα φοραει κολαν και φαινεται ξεκαθαρα η κωλαρα. :-)Βαθμολογείτε με βάση μόνο το οπτικό ερέθισμα; Ή χρησιμοποιείτε και την φαντασία.
Δηλαδή με τις πουτάνες δεν είναι υπάρχει ρομαντικό υποκατάστατο;Παντα ημουνα ρομαντικος, δεν εχει σχεση το οτι πηδαω και πουτανες.
Οχι δεν ειμαι τρελος. :-)Δηλαδή με τις πουτάνες δεν είναι υπάρχει ρομαντικό υποκατάστατο;
Οχι δεν ειμαι τρελος. :-)
Δεν ειμαι τοσο τρελος το διορθωνω.Για δέσιμο και σε κελί με μαξιλάρια ολούθε είστε, αλλα ας μην αλλαζουμε την συζήτηση.
Δεν ειμαι τοσο τρελος το διορθωνω.
Ειμαι 1/3.
Στη προκειμενη το δεχομαι οτι δεν υπαρχει ολιγον εγγυος.Ας κάνουμε τώρα μια υπόθεση, χάριν εργασίας...
Αν (λεγω αν), μπαινοβγαζω το εν τριτον του πέους μου στο ορθό σας, μέχρι εκτόνωσης, θεωρείται ότι θα σας εχω πηδήξει ολοκληρωτικά, η μονον κατά το εν τριτον;
Εγώ πάλι πιστεύω ότι έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο το υποσυνείδητο σας στην επιλογή του νικνέιμ σας.Στη προκειμενη το δεχομαι οτι δεν υπαρχει ολιγον εγγυος.
Για πλακα το εβαλα το νικνειμ.
Αν με γνωριζες προσωπικα και δεν με νευριαζες υπερβολικα πολυ , δεν προκειται να ειχες προβλημα.Εγώ πάλι πιστεύω ότι έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο το υποσυνείδητο σας στην επιλογή του νικνέιμ σας.
Δεν υπάρχει καπνός χωρίς κάποιου είδους καύση κύριε.
Αν με γνωριζες προσωπικα και δεν με νευριαζες υπερβολικα πολυ , δεν προκειται να ειχες προβλημα.
Αυτο ελπιζω να σε καλυπτει.
Μπα αγαπαω τον εαυτο μου, τελειωσαμε με την ιατρικη εκτιμηση ?Αυτό δεν μου λέει απολύτως τίποτα κύριε.
Άλλωστε ένα πολύ μικρό ποσοστό ψυχοπαθών είναι επικίνδυνοι για τους άλλους.
Οι περισσότεροι είναι επικίνδυνοι για τον εαυτό τους.
Αλήθεια;Μπα αγαπαω τον εαυτο μου, τελειωσαμε με την ιατρικη εκτιμηση ?
Σε φυσιολογικα πλαισια εννοω οπως ολοι.Αλήθεια;
Και πότε άρχισε αυτός ο ναρκισσισμός να σας καταλαμβάνει;
50 ευρω;;;; Τον απατεωνα. Εμενα μου πηρε 300.Σε φυσιολογικα πλαισια εννοω οπως ολοι.
Ελπιζω να μην μου ζητησεις και 50 ευρω στο τελος.
Σε φυσιολογικα πλαισια εννοω οπως ολοι.
Ελπιζω να μην μου ζητησεις και 50 ευρω στο τελος.
Οχι καλα το εγραψα, πρεπει να αγαπαμε τον εαυτο μας, απλα οχι σε αρρωστημενα πλαισια.Αν αναφέρεστε απλά στο ένστικτο επιβίωσης, τότε θα γράφατε ότι προσέχετε τον εαυτό σας, και όχι ότι τον αγαπάτε.
Η λέξεις που χρησιμοποιεί ο καθένας μας προκειμένου να περιγράψει αυτό που αισθάνεται, έχουν μεγάλη σημασία κύριε.
Κι εσείς επιλέξατε την λέξη αγάπη. Καθαρά ναρκισσιστικό λοιπόν το υπόβαθρο που σας υπέβαλε να απαντήσετε με την συγκεκριμένη λέξη.