The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.877
- Πόντοι
- 25.467
Άλλο σας ερωτώΔεν ασχολουμαι, το διαβασα το site απο ενα ποστ του νιπλη χθες προχθες.
Αν αρκείστε σε κάτι άλλο ελλείψει του πρωταρχικού στόχου σας.
Άλλο σας ερωτώΔεν ασχολουμαι, το διαβασα το site απο ενα ποστ του νιπλη χθες προχθες.
Δεν υπαρχει πρωταρχικος στοχος, την εχω χασει τη γκομενα, γαμιεται με αλλον.Άλλο σας ερωτώ
Αν αρκείστε σε κάτι άλλο ελλείψει του πρωταρχικού στόχου σας.
Υπήρχε όμως.Δεν υπαρχει πρωταρχικος στοχος, την εχω χασει τη γκομενα, γαμιεται με αλλον.
Ε οταν υπηρχε υπηρχε , τωρα που το χωνεψα δεν υπαρχει.Υπήρχε όμως.
Ε οταν υπηρχε υπηρχε , τωρα που το χωνεψα δεν υπαρχει.
Αφου δεν θελει τι θες να την βιασω ελεος.Συνεπώς εγκαταλείπετε εύκολα τον αγώνα.
Είστε γενικά φυγόπονος; Ή μόνο στα ερωτικά γιατί φοβάστε την απόρριψη.
Τετοιο μουνι και γαμιεται με δονητη , υβρις.
Ανετα, τρελο μουνι. Εντυπωσιαστηκα.Μάλλον τους πουλάει μετά σε κάτι φετιχιστές ματακηδες, που έχουν αλληθωρίσει από τον πολύ τσουτσου νταχτιρντί όπως καλή ώρα ο δρ. Ρετσίνωφ.
οχι θα πας ψυχιατρειοΑφου δεν θελει τι θες να την βιασω ελεος.
Μπουμπλινια έβαλες μπρος;οχι θα πας ψυχιατρειο
μετα τις 12Μπουμπλινια έβαλες μπρος;
Ανετα, τρελο μουνι. Εντυπωσιαστηκα.
Δημιουργηθηκε ρομαντικη κατασταση ετσι κι αλλιως, δεν μου βγαινει σκετο σεξουαλικο.οχι θα πας ψυχιατρειο
μετα τις 12
στα 9,5+ ναι εντυπωσιαζομαι.Εντυπωσιάζεστε πάντα τόσο εύκολα;
οχι θα πας ψυχιατρειο
σε τιμα ομως που εισαι ρομαντικη ψυχουλα...θες ερωτα,τζακι,κρασακι,,ροματζαδα..μπραβο σαικοκιλερΔημιουργηθηκε ρομαντικη κατασταση ετσι κι αλλιως, δεν μου βγαινει σκετο σεξουαλικο.
Μου βγαινει σεξουαλικο μαζι με αισθημα.
Τι συζηταμε τωρα, αφου γαμιεται με αλλον.
Παντα ημουνα ρομαντικος, δεν εχει σχεση το οτι πηδαω και πουτανες.σε τιμα ομως που εισαι ρομαντικη ψυχουλα...θες ερωτα,τζακι,κρασακι,,ροματζαδα..μπραβο σαικοκιλερ
στα 9,5+ ναι εντυπωσιαζομαι.