Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.986
Πόντοι
2.606

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.852
Πόντοι
12.756
Τεταρτη παω για δουλεια παλι
Μεχρι την ΤΕΤΑΡΤΗ πρωι θελω να σε βλεπω πρασινο στον ΣΑΙΤ , ΟΝ ΛΑΙΝ , ΟΝ ΛΑΙΝ

ΥΓ γιατι δεν πηρες ολη την αδεια?μπορει 18 να ειναι η τελευταια σου μερα , δεν θυμαμαι αν πεθάνεις το επιδομα αδείας και την άδεια την παιρνει η χήρα ?
Εχουμε εργατολογο εδω μέσα ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ?

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.415
Πόντοι
2.786
εσενα οταν σε φωναζω τι σκατα κανεις;σε ηθελα χθες να βγαλεις τα χαιρια του στραπονιαρη στο ποιοι θα κανουν το εμβολιο :confused:
Ποια χαΐρια? Ότι τον έχουν τιμήσει κάτι στραπονο-αφέντρες? Εντάξει, αυτό το ανεβάσαμε 1-2-5-10! Δεν έχει πλάκα πλέον! :tooth:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.421
Πόντοι
12.756
Μεχρι την ΤΕΤΑΡΤΗ πρωι θελω να σε βλεπω πρασινο στον ΣΑΙΤ , ΟΝ ΛΑΙΝ , ΟΝ ΛΑΙΝ

ΥΓ γιατι δεν πηρε ολη την αδεια?μπορει 18 να ειναι η τελευταια σου μερα , δεν θυμαμαι αν πεθάνεις το επιδομα αδείας και την άδεια την παιρνει η χήρα ?
Εχουμε εργατολογο εδω μέσα ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ?
δεν ξερω ποσο θα ειμαι μεσα εχω και υποχρεωσεις ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.852
Πόντοι
12.756
δεν ξερω ποσο θα ειμαι μεσα εχω και υποχρεωσεις ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ
Τι υποχρεώσεις εχεις , ΤΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ?
Σε καλεσε ο Ραουπαου να πας σπιτι να φατε με τις γυναικες σας ?

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.421
Πόντοι
12.756
Ποια χαΐρια? Ότι τον έχουν τιμήσει κάτι στραπονο-αφέντρες? Εντάξει, αυτό το ανεβάσαμε 1-2-5-10! Δεν έχει πλάκα πλέον! :tooth:
πηγαινε να διαβασεις τον μπινε σκατοβλαχο πως δικαιολογειται...και ξερεις τα κλασσικα φερε μου την γυναικα να της δειξω εγω,παμε μαζι να δεις αν γαμαω σε μπουρδελα η οχι...ΒΙΑΣΤΗΚΕ Η ΒΛΑΧΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΡΙΚΗ ΨΥΧΟΥΛΑ του παλι φυσικα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τι υποχρεώσεις εχεις , ΤΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ?
Σε καλεσε ο Ραουπαου να πας σπιτι να φατε με τις γυναικες σας ?
στον ραο θα παω μονο οταν με πληρωσει να εξαφανισω την πεθερα του..αυριο θα ψησω ρε μαλακα ποιος εγω :confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.852
Πόντοι
12.756
πηγαινε να διαβασεις τον μπινε σκατοβλαχο πως δικαιολογειται...και ξερεις τα κλασσικα φερε μου την γυναικα να της δειξω εγω,παμε μαζι να δεις αν γαμαω σε μπουρδελα η οχι...ΒΙΑΣΤΗΚΕ Η ΒΛΑΧΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΡΙΚΗ ΨΥΧΟΥΛΑ του παλι φυσικα

στον ραο θα παω μονο οταν με πληρωσει να εξαφανισω την πεθερα του..αυριο θα ψησω ρε μαλακα ποιος εγω :confused:
ω να σε γαμησω , ω να σε γαμησω , 48 χρονωνε εισαι ρε μαλακα, ποτε θα ζησεις ελευθερος , ακομα κανεις χαμαλικια
Πηγαινε στα γιουβετσακια να το παρεις ετοιμο , ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ ΕΙΝΑΙ , ΑΝΩ !!

Psixopathis

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
491
Πόντοι
36
ω να σε γαμησω , ω να σε γαμησω , 48 χρονωνε εισαι ρε μαλακα, ποτε θα ζησεις ελευθερος , ακομα κανεις χαμαλικια
Εσυ στα 48 σου ρουφαγες πεη γεροντων και κατεφερες να εξελιχθεις στην κλιμακα των μεγαλοαστων.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.852
Πόντοι
12.756
2 στοματα ειστε ρε Αθηναιε και 2 γατια τι να ψησεις ? κανα κουνάβι ? πες στην κυρα να το βαλει στο φουρνο ρε μαλακα
μην σε νοιαζουν οι κιλοβατωρες . ΜΗΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ , θα ερθει ο Μπαρος να σου πειραξει το ρολόι

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.421
Πόντοι
12.756
δνε θελω ρε συ ειπα να ψησω για πρωτη φορα στην ζωη μου και εγω

2 στοματα ειστε ρε Αθηναιε και 2 γατια τι να ψησεις ? κανα κουνάβι ? πες στην κυρα να το βαλει στο φουρνο ρε μαλακα
μην σε νοιαζουν οι κιλοβατωρες . ΜΗΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ , θα ερθει ο Μπαρος να σου πειραξει το ρολόι
εχω παρει να φανε 6 ατομα μαλακα μια βδομαδα θα τα τρωμε :tooth:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.415
Πόντοι
2.786
Κοίτα, εμένα δεν με χαλάει το ότι τον παίρνει! Αυτός έχει το θέμα, στον δικό μου κώλο μπαίνει? :tooth:

Πριν μερικές εβδομάδες έκραξα έναν άλλον, από μαλακία μου (ξέρεις τώρα, με είχε πιάσει!) και το τυπάκι μου έστειλε pm και μου έλεγε "ναι ρε φίλε, γαμιέμαι, τον παίρνω από τον κώλο, γιατί με κράζεις? Κακό είναι?" και γύρισα και του ζήτησα συγνώμη λόγω της μαλακίας που με είχε πιάσει κι όλα καλά! Τίμιο τυπάκι και με μεγαλύτερα μπιρμπιλόνια από τον μπούλη ο οποίος δεν το παραδέχεται! :tooth:

Εξάλλου κι ο άντρακλας-Γκλέτσος δεν είπε ότι το ψήνει κι από τις 2 μεριές το ψάρι? :grin:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom