Psixopathis
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2021
- Like
- 491
- Πόντοι
- 36
βλεπω επιθετικη ιατρικη..το αφηνω πανω σου και ειμαι ετοιμος με την συριγγα στο χερι ΓΕΜΑΤΗ με βενζοδιαπινες αν ΑΝ χρειαστει
βλεπω επιθετικη ιατρικη..το αφηνω πανω σου και ειμαι ετοιμος με την συριγγα στο χερι ΓΕΜΑΤΗ με βενζοδιαπινες αν ΑΝ χρειαστει
το Μαρακι ειναι η δικαιολογία που δεν εχει κρεμαστει ακομα απο το πολυφωτο του ΙΚΕΑ που εχει το παιδικό του δωματιοτο Μαράκι υπάρχει όντως ή το λέμε για να τον καλμάρουμε??
υπαρχει ρε θειο...αυτη του γαμησε τα μυαλα και γαμηθηκε και με αλλον μετα...το Μαράκι υπάρχει όντως ή το λέμε για να τον καλμάρουμε??
και εγω θελω μια (σε διαλυμα estradiol για να μου πιαστει!!!)μπουμπουνατην....ξεφευγει
εσυ θες μια 25ποντη μαυρη πουτσα και χοντρη σαν τον σωληνα καλωδιων τουα σανσερ που βαζει ο μπαρος....το ψαχνουμε θα βρουμε κατι και για σενακαι εγω θελω μια (σε διαλυμα estradiol για να μου πιαστει!!!)
ελα βρε υπερβολικεεεεεεε!!!!!εσυ θες μια 25ποντη μαυρη πουτσα και χοντρη σαν τον σωληνα καλωδιων τουα σανσερ που βαζει ο μπαρος....το ψαχνουμε θα βρουμε κατι και για σενα
Mπα, ξύπνησες νωρίς σήμερα?εσυ θες μια 25ποντη μαυρη πουτσα και χοντρη σαν τον σωληνα καλωδιων τουα σανσερ που βαζει ο μπαρος....το ψαχνουμε θα βρουμε κατι και για σενα
αγροικος ο αθηναιος δεν γουσταρεις τετοιους?ελα βρε υπερβολικεεεεεεε!!!!!
εσενα οταν σε φωναζω τι σκατα κανεις;σε ηθελα χθες να βγαλεις τα χαιρια του στραπονιαρη στο ποιοι θα κανουν το εμβολιοMπα, ξύπνησες νωρίς σήμερα?![]()
οχι οχι δεν ειπα αυτο!!!αγροικος ο αθηναιος δεν γουσταρεις τετοιους?![]()
![]()
![]()
εκανε τον Μαριο (πολυ πιθανο αλβανος φωτομοντελο) Μαράκι για την κοινωνία που ζειυπαρχει ρε θειο...αυτη του γαμησε τα μυαλα και γαμηθηκε και με αλλον μετα...
καλα ηταν το παιδι πριν απο αυτη
το Μαρακι ειναι η δικαιολογία που δεν εχει κρεμαστει ακομα απο το πολυφωτο του ΙΚΕΑ που εχει το παιδικό του δωματιο
επειδη ντρεπεται να πει οτι τον γαργαλαει η κωλοτρυπιδα του να τον φαει απο το μοντελο και δεν μπορει να το διαχειριστει
Δεν ξέρω καν τι είναι το ηφρεςεχω πολυ καλες πληροφορίες οτι μεσα στην μετοχική συνθεση του e fresh ειναι ο Ευαγγελάτος , το αφηνω αυτο εδω , και θα μας πει και ο Μπραμπ
που ειναι ειδικός σε τετοια θεματα ντεντεκτιβ
Δεν ξέρω καν τι είναι το ηφρες
Τι είναι σάιτ και καλά σαν υπερμάρκετ ;ζαχαροπλαστειο.![]()
![]()
![]()
Πολυ μπουκοφσκι διαβάζεις πουσιπω κουνβιεται ολο το σπιτι ρε
ευτυχως ακολουθησα τη συμβουλη ενος γνωστου φιλου μου και μεγαλου ποτη του χανκ τσινασκι
οταν ξυπνας απο μεθυσι για να ρθεις στα συγκαλα σου ριχνεις ενα χεσιμο και πλενεις τα δοντια
περδικι ειμαι τωρα ρουφαω μια γουλια που περισσεψε και παω να παρω καφε
μας δουλευεις; θα σεΤι είναι σάιτ και καλά σαν υπερμάρκετ ;
να μωρε ουτε τα πρασινα βαν δεν εχεις δει?σουπερμαρκετ μονο με παραγγελιες δεν ηξερες δεν γκουγκλαρες.Τι είναι σάιτ και καλά σαν υπερμάρκετ ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πολυ μπουκοφσκι διαβάζεις πουσι