Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.466
- Πόντοι
- 12.756
Ψαχνεις να βρει τι κάνουν οι άλλοι και έχουν ησυχία , κακομοίρεχμμμ ενδιαφερον...δεν στα πρηζει γιατι κανεις οτι λεει η απλα κανει τουμπεκι
Ψαχνεις να βρει τι κάνουν οι άλλοι και έχουν ησυχία , κακομοίρεχμμμ ενδιαφερον...δεν στα πρηζει γιατι κανεις οτι λεει η απλα κανει τουμπεκι
κοιτα ποιος μιλαει.δεν κανεις κατι που δεν της αρεσει;τιποτα;τι εισαι ρε μαλακα ευνουχος στην αυλη της Κλεοπατρας;
φθινει.άνοιξε ένα σχετικό νήμα
ε μα...τι εισαι να πουμε ρομποτ;κοιτα ποιος μιλαει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
φθινει.
λιγο που καθομαι πολλες ωρες στο πισι με στοιχηματα και εσας και αλλα οκ δεν την χαλαει μιλαει τηλεφωνο βλεπει οτι θελει,εχει και αυτη τηυν ησυχια της.ε μα...τι εισαι να πουμε ρομποτ;
Αρθρογραφει σε σαη που εγινε πολος ελξης στα καναλια αυτες τις μερες.δεν κανεις κατι που δεν της αρεσει;τιποτα;τι εισαι ρε μαλακα ευνουχος στην αυλη της Κλεοπατρας;
μια χαρα καιρο εχει αν εχει και συννεφια βοηθαει
Δώσε δώσε τελείωσαν τα χταποδάκια...... να πάω λέτε γιά βουτιά ??
ετσι και εγω δεν ενοχλω πισ σι μπαλα μπου βλεπει νετφλιξ κανει δουλειες..τα βραδια μονο θελει να δουμε ταινια μαζι κλπ.λιγο που καθομαι πολλες ωρες στο πισι με στοιχηματα και εσας και αλλα οκ δεν την χαλαει μιλαει τηλεφωνο βλεπει οτι θελει,εχει και αυτη τηυν ησυχια της.
καλη ειναινομιζει ο @baros & o @athinaios44 οτι θα έχουν αποκλειστικότητα HANNYA ειστε γατάκια με το δικο μου το καλύτερο
ύποπτη η ησυχία, ΥΠΟΠΤΗ....λιγο που καθομαι πολλες ωρες στο πισι με στοιχηματα και εσας και αλλα οκ δεν την χαλαει μιλαει τηλεφωνο βλεπει οτι θελει,εχει και αυτη τηυν ησυχια της.
Να πατε...τωρα με τους κεραυνους ειναι οτι πρεπει μια βουτια στη θαλασσα.Θα βγαινουν τα χταποδακια ψημενα....
Δώσε δώσε τελείωσαν τα χταποδάκια...... να πάω λέτε γιά βουτιά ??
Εκεί πού είναι ό πάγκος τό πιάνει ή σοροκάδα και δεν μπορείς να σταθείς.........μια χαρα καιρο εχει αν εχει και συννεφια βοηθαει
Εχετε δεί στό netflix << Η εξουσια τού σκύλου>>ετσι και εγω δεν ενοχλω πισ σι μπαλα μπου βλεπει νετφλιξ κανει δουλειες..τα βραδια μονο θελει να δουμε ταινια μαζι κλπ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
καλη ειναι
δεν το εχω δει..τι υποθεση εχει να το τσεκαρω;Εχετε δεί στό netflix << Η εξουσια τού σκύλου>>
Αξίζει ??
μπορεις να πεις οτι ειναι καλο....αλλα βαρυΕχετε δεί στό netflix << Η εξουσια τού σκύλου>>
Αξίζει ??
βαλε αυτο το αβαταρ με το λευκο φοντο και την σταθερη εικονα βρε μαλακαδεν το εχω δει..τι υποθεση εχει να το τσεκαρω;
ειναι πολυ ομορφη η Hannya του αβαταρ οποτε την κραταωβαλε αυτο το αβαταρ με το λευκο φοντο και την σταθερη εικονα βρε μαλακα
μας εχει πρηξει τ αρχιδια η μαλακια το τζιφακι , εσυ και ο μαλακας ο μπαρμπαπηδουλας εχετε τετοιες μαλακιες , και ο παπαφιλιπς
δεν το εχω δει..τι υποθεση εχει να το τσεκαρω;
βαλε την αλλη που ειχες τοσο καιρο και στην εφτιαξε ο Χελ μια χαρα μαλάκαειναι πολυ ομορφη η Hannya του αβαταρ οποτε την κραταω
Σας ευχαριστω ανηψιέ/////////μπορεις να πεις οτι ειναι καλο....αλλα βαρυ