athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.762
- Πόντοι
- 12.756
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΑΜΙΟΛΑ θα σε στοιχιωνωμπα καθολου, απλα σε θυμαμαι και σκεφτομαι οτι δεν εχει πατο το βαρελι
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΑΜΙΟΛΑ θα σε στοιχιωνωμπα καθολου, απλα σε θυμαμαι και σκεφτομαι οτι δεν εχει πατο το βαρελι
στηριζωπρεπει να μπουν ψηφοφοριες τι αβαταρ θα επρεπε να εχει το καθε μελος και μετα την ολοκληρωση να ειναι υποχρεωμενος να βαλει το αβαταρ της ψηφοφοριας.
η κυρα-Μπαρου σου πρηζει τα αρχιδια συχνα.σπανια,συνεχεια;τι εγινε?
Δεν σε συμφερει εσενα να μπει τετοια ψηφοφορια...ξανασκεψου το.πρεπει να μπουν ψηφοφοριες τι αβαταρ θα επρεπε να εχει το καθε μελος και μετα την ολοκληρωση να ειναι υποχρεωμενος να βαλει το αβαταρ της ψηφοφοριας.
ρωτας για να κανεις συγκρισεις με την δικια σου ?η κυρα-Μπαρου σου πρηζει τα αρχιδια συχνα.σπανια,συνεχεια;
βαλε Μπαρο να στα ξαναπλυνει τωρα στην βροχηευτυχως που επλυνα τα αυτοκινητα εχθες
καθολου,ακομα.η κυρα-Μπαρου σου πρηζει τα αρχιδια συχνα.σπανια,συνεχεια;
Προγνωση καιρου δεν βλεπουμε;ευτυχως που επλυνα τα αυτοκινητα εχθες
εγω ειμαι καθαρος σαν οινοπνευμα.Δεν σε συμφερει εσενα να μπει τετοια ψηφοφορια...ξανασκεψου το.
ειναι τυχερος ο καριολης θα θελανε πολυ να εχουν τετοια γυναικα στην ζωη τουςρωτας για να κανεις συγκρισεις με την δικια σου ?
Στα πρηζει ? για μιλας γι αυτο
χμμμ ενδιαφερον...δεν στα πρηζει γιατι κανεις οτι λεει η απλα κανει τουμπεκικαθολου,ακομα.
μολις βαλει κουλουρα σιγουρα θα του τα κανει τουμπερλεκιχμμμ ενδιαφερον...δεν στα πρηζει γιατι κανεις οτι λεει η απλα κανει τουμπεκι
σαν τι να μου πει να κανω?αφου τα κανω απο μονος μου,δουλεια εχω,αυτοκινητα εχω,δουλειες του σπιτιου κανω,σπιτι εχω,ομορφος ειμαι,σπιτογατος ειμαι τι να με πρηξει.χμμμ ενδιαφερον...δεν στα πρηζει γιατι κανεις οτι λεει η απλα κανει τουμπεκι
Μα για καλό το είπα , γιατί πρόλαβα και τα έκλεισα στο πάρκινγκ πλυμέναΠρογνωση καιρου δεν βλεπουμε;
Σε βλεπω με τετοιο αβαταρ....εγω ειμαι καθαρος σαν οινοπνευμα.
δεν κανεις κατι που δεν της αρεσει;τιποτα;τι εισαι ρε μαλακα ευνουχος στην αυλη της Κλεοπατρας;σαν τι να μου πει να κανω?αφου τα κανω απο μονος μου,δουλεια εχω,αυτοκινητα εχω,δουλειες του σπιτιου κανω,σπιτι εχω,ομορφος ειμαι,σπιτογατος ειμαι τι να με πρηξει.
φωναξε αθηναιο να σου καθαρισει ζαντες και οπες του αυτοκινητου με μπατονετα.Μα για καλό το είπα , γιατί πρόλαβα και τα έκλεισα στο πάρκινγκ πλυμένα
Καλημερα πρόεδρε & υγεία ...... δέν θέλω πολλλλα χρόνια.......03:00 - 05:30 11:45 - 12:30 19:00 - 22:00
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χρόνια καλά, με υγεία και χαρά, κι ας είναι και πολλά.
άνοιξε ένα σχετικό νήμαπρεπει να μπουν ψηφοφοριες τι αβαταρ θα επρεπε να εχει το καθε μελος και μετα την ολοκληρωση να ειναι υποχρεωμενος να βαλει το αβαταρ της ψηφοφοριας.