shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
οκ θα σου λεω απο εδω και περα αντε γαμησου ρε δεν θα σε πειράζει ετσι?Εδω που τα λεμε μαλακιούλα εκανες, εφαγες ενα κραξιματακι
οκ θα σου λεω απο εδω και περα αντε γαμησου ρε δεν θα σε πειράζει ετσι?Εδω που τα λεμε μαλακιούλα εκανες, εφαγες ενα κραξιματακι
Nαι τωρα το ειδα,αλλα για το αλλο που ρωτησα ποιο ειναι το σωστο"Αποδείξεις" εγραψα
Την ξερεις την απαντησηNαι τωρα το ειδα,αλλα για το αλλο που ρωτησα ποιο ειναι το σωστο
Αν ηταν καθε φορα που μου λενε εδω μεσα να παω να γαμηθω, να ανεβαζω παλμους, θα ειχα παθει δεκα εμφραγματα, συνελθεοκ θα σου λεω απο εδω και περα αντε γαμησου ρε δεν θα σε πειράζει ετσι?
Καταλαβα ποιο ειναι το αλλο,απλα δεν ετυχε να το δω ακομα.Καλουτσικο ειναι,κλασικες ατακες και σκηνες αλλα βλεπεταιβλεπεται αυτο? δεν το προσπαθησα καθολου
το αλλο που εχει μετα ειναι αυτο
Papillon (2017) - IMDb
καλο ειναι
εγω δεν ειμαι εσυ .Την ξερεις την απαντηση
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αν ηταν καθε φορα που μου λενε εδω μεσα να παω να γαμηθω, να ανεβαζω παλμους, θα ειχα παθει δεκα εμφραγματα, συνελθε
Σε τι διαφέρουμε δηλαδη?εγω δεν ειμαι εσυ .
εχει κανει 3 απο εχθες αλλα ολα σβήστηκανέκανε νέο κλώνο ο Πούσυς?
Πφφφφφφεχει κανει 3 απο εχθες αλλα ολα σβήστηκαν
εσυ μπορει ο καθε εναν να σου λεει οτι θελει και να το δέχεσαι ,εγω δεν δεχομαι να με βρίσουν χωρίς λογο ο καθε κακομοιρηςΣε τι διαφέρουμε δηλαδη?
νωρις ειναι που πας κατσεπαω για υπνο.
Δεν σηκωνεις μυγα στο σπαθι σου δηλαδη τύπεεσυ μπορει ο καθε εναν να σου λεει οτι θελει και να το δέχεσαι ,εγω δεν δεχομαι να με βρίσουν χωρίς λογο ο καθε κακομοιρης
τύπε τωρα που ειναι βραδάκι γιατι δε κανεις μια μπουκα στο νήμα σου να ξεροχυσουμε; σε περιμενουν τα νιαμου με κιθάρες και τραγουδιαΣε τι διαφέρουμε δηλαδη?
Προαυλισμος αυριο παλι,τωρα εχει βραδινο σιωπητηριο.Παρακαλουνται οι τροφιμοι να επιστρεψουν αμεσα στα κελια τουςθα εχουμε σουτια στην αυλη να κατσω?
οχι αλλα υπάρχουν και η κόκκινες γραμμές ,τυπεΔεν σηκωνεις μυγα στο σπαθι σου δηλαδη τύπε
στηρίζωτύπε τωρα που ειναι βραδάκι γιατι δε κανεις μια μπουκα στο νήμα σου να ξεροχυσουμε; σε περιμενουν τα νιαμου με κιθάρες και τραγουδια
οχι Αγιε εδω ειμαστεΓιατί κοιμάστε;
Λαμπρά!οχι Αγιε εδω ειμαστε
Δύσκολο αλλά ας το δούμε πρώτα.Λες να είναι καλύτερη από αυτήν στον ρόλο?