διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.419
- Πόντοι
- 5.006
Θα κάνει και την Κλεοπάτρα...
Και τη θεια απο το Σικαγο να κανει,θα το δουμεΘα κάνει και την Κλεοπάτρα...
Λες να είναι καλύτερη από αυτήν στον ρόλο?Θα κάνει και την Κλεοπάτρα...
Και τη θεια απο το Σικαγο να κανει,θα το δουμε
Ψιτ μυγιαγγιχτε, αποδειξεις εχεις?Αυτό είπα και εγώ για διάβασε καλύτερα την συζήτηση έκανα παράθεση και του είπα γιατί βρίζεις Μουνη τον τρολαρα πλάκα του έκανα ...όπως γράφει και αυτός κάθε μέρα μην βρίζετε μουνηδες και αυτός μου είπε άντε γαμησου αν πιστεύει ο κάθε έναςότι βρίζοντας πίσω από μια οθόνη κάποιον που δεν ξέρει νοιώθει ότι είναι κάποιος είναι γελασμενος
Aποδειξες ή απεδειξες ειναι?Ηρεμα ρωταωΨιτ μυγιαγγιχτε, αποδειξεις εχεις?
Το ερωτημα ειναι τι γυρευεις εδω τετοια ωρα.Πως θα ξυπνησεις αχαραγα να μπεις τσατουρμπειτgiati koimaste?
Την γνωριζεις την απαντησηAποδειξες ή απεδειξες ειναι?Ηρεμα ρωταω
θα το παω σεριΤο ερωτημα ειναι τι γυρευεις εδω τετοια ωρα.Πως θα ξυπνησεις αχαραγα να μπεις τσατουρμπειτ
Α,νομιζα εγραψες αποδειξες,σορρυ.Εχω την εντυπωση οτι γινεται ε στον αοριστο,αρα σωστος ειμαι?Γιατι και στο τραγουδι του Ζιωγαλα το "υπογραψες" καπως μου καθεταιΤην γνωριζεις την απαντηση
Του Mπατλερ το εχω δει,το αλλο οχι,βλεπω τωρα αυτοθα το παω σερι
βλεπω και την μαλακιουλα στο σταρ με τον τζεραλντ μπατλερ και μετα εχει τον πεταλουδα
Πάρε αποδειξεις μην γινεσαι μυγιάγγιχτοςΨιτ μυγιαγγιχτε, αποδειξεις εχεις?
"Αποδείξεις" εγραψαΑ,νομιζα εγραψες αποδειξες,σορρυ.Εχω την εντυπωση οτι γινεται ε στον αοριστο,αρα σωστος ειμαι?Γιατι και στο τραγουδι του Ζιωγαλα το "υπογραψες" καπως μου καθεται
απίστευτο Μουνη η μις Ισραήλ ?
Εδω που τα λεμε μαλακιούλα εκανες, εφαγες ενα κραξιματακιΠάρε αποδειξεις μην γινεσαι μυγιάγγιχτος
βλεπεται αυτο? δεν το προσπαθησα καθολουΤου Mπατλερ το εχω δει,το αλλο οχι,βλεπω τωρα αυτο
The Fable: The Killer Who Doesn't Kill (2021) - IMDb