Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.735
Πόντοι
6.256
Αθηναιος μετα τον λογαριασμο στο συνεργειο , εχει παει σπιτι εχει παρει μαρκαδορο μπλε χοντρο και σχεδιασει πανω στο κορμι του τα ζωτικα του οργανα και βαζει τιμες .
Αυριο θα ειναι γυμνος στην πλατεια της Γλυφαδας με ταμπελα ''Πωλειται''
Μαλακα αμα οντως εδωσε 800 ευρω για το Σαξο δεν παει καλα.... :2funny:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.452
Πόντοι
12.756
Αθηναιος πλακατ

How-much-is-your-body-worth-on-the-black-market-branded-724x1024.jpg

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.452
Πόντοι
12.756
Λιγα λεει για τα ματια....ΛΙΓΑ!!!
για άλλα οργανα εχω βρει πολυ υψηλοτερες τιμες αλλα για τα ματια ολες τα ιδια δινουν

μην εισαι μαλακας, πρεπει να αγορασουμε φθηνα να πουλησουμε ακριβα , μην του ανοιγεις τα μάτια που θα του παρουμε

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.075
Πόντοι
19.795
για άλλα οργανα εχω βρει πολυ υψηλοτερες τιμες αλλα για τα ματια ολες τα ιδια δινουν

μην εισαι μαλακας, πρεπει να αγορασουμε φθηνα να πουλησουμε ακριβα , μην του ανοιγεις τα μάτια που θα του παρουμε
Να του βγαλετε και τα 8 κιλα εμβολιο Πφαιζερ που εχει κανει τυπε. Να το βαλετε σε μπουκαλακια να το ξαναπουλησετε

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.452
Πόντοι
12.756
εγω νομιζα οτι δεν δινει φρανσαιζ,επειδη εχει πολλη λιγα καταστηματα.
ρε μαλακα για να καταλαβω,
θα πας να σκασεις ενα καρο λεφτα για να κανεις την σερβιτορα ?
να εχεις στοκ εμπορευμα , υγειονομικες καταστασεις , ψυγεια , μηχανες κτλ

τι νομιζεις οτι θα εισαι μουρη αν εχεις μαγαζι Καρπο ή οτι θα γαμησεις κανα μουνι με το μαγαζι ?

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.807
Πόντοι
6.035
ρε μαλακα για να καταλαβω,
θα πας να σκασεις ενα καρο λεφτα για να κανεις την σερβιτορα ?
να εχεις στοκ εμπορευμα , υγειονομικες καταστασεις , ψυγεια , μηχανες κτλ

τι νομιζεις οτι θα εισαι μουρη αν εχεις μαγαζι Καρπο ή οτι θα γαμησεις κανα μουνι με το μαγαζι ?
τον αθηναιο θα βαλω να το δουλευει,εγω θα μαζευω σκατα. :confused: :confused: :confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.452
Πόντοι
12.756
τον αθηναιο θα βαλω να το δουλευει,εγω θα μαζευω σκατα. :confused: :confused: :confused:
σωθηκες , ο Αθηναιος θα το κανει το μαγαζι κομματικο καφενειο , ολη μερα θα λενε για εμβολια και ΝΔ
Αυτος νομιζει οτι επειδη παει εκει 10 λεπτα να παρει ενα καφε ολη και ολη η δουλεια ειναι αυτη
Αν κατσει 12 ωρες ορθιος και να στουμπωνει την μηχανη καφε σε 6 μηνες θα εχει παθει τενοντιτιδα , η μεση του θα ειναι σαν να εχει πεσει απο περσικο άλογο και τα ποδια του θα φοραει 3 νουμερο μεγαλυτερη παντοφλα , διχαλο δεν υπαρχει περιπτωσ να του μπαινει γιατι απο το πρηξιμο δεν θα ξεχωριζει το μεγαλο απο το δευτερο δακτυλο

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.807
Πόντοι
6.035
σωθηκες , ο Αθηναιος θα το κανει το μαγαζι κομματικο καφενειο , ολη μερα θα λενε για εμβολια και ΝΔ
Αυτος νομιζει οτι επειδη παει εκει 10 λεπτα να παρει ενα καφε ολη και ολη η δουλεια ειναι αυτη
Αν κατσει 12 ωρες ορθιος και να στουμπωνει την μηχανη καφε σε 6 μηνες θα εχει παθει τενοντιτιδα , η μεση του θα ειναι σαν να εχει πεσει απο περσικο άλογο και τα ποδια του θα φοραει 3 νουμερο μεγαλυτερη παντοφλα , διχαλο δεν υπαρχει περιπτωσ να του μπαινει γιατι απο το πρηξιμο δεν θα ξεχωριζει το μεγαλο απο το δευτερο δακτυλο
λες το μουνι και μου ζηταει και 1800 ευρω μισθο. :confused: :confused: :confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.452
Πόντοι
12.756
λες το μουνι και μου ζηταει και 1800 ευρω μισθο. :confused: :confused: :confused:
σε 2 μηνες θα εχει παραιτηθει και σου πει ελα βαλτο στο κωλο σου το μαγαζι , παω εκει που εξυνα τα αρχιδια μου και επαιρνα 1300 ευρω

Αυτο βρε μαλακα το ζαβο με το πρωτο αφρογαλα ζεστο που θα κανει θα παει για 1ου βαθμου εγκαυμα στα επειγοντα

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.807
Πόντοι
6.035
σε 2 μηνες θα εχει παραιτηθει και σου πει ελα βαλτο στο κωλο σου το μαγαζι , παω εκει που εξυνα τα αρχιδια μου και επαιρνα 1300 ευρω

Αυτο βρε μαλακα το ζαβο με το πρωτο αφρογαλα ζεστο που θα κανει θα παει για 1ου βαθμου εγκαυμα στα επειγοντα
:tooth: :tooth: :tooth: α το μουνι γι'αυτο μου ελεγε απο τον τριτο μηνα θα εχεις 2000τσεπη. :confused::confused::confused:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.410
Πόντοι
6.056

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.807
Πόντοι
6.035
Θα εχει εσανς φτωχειας πλεον,au de plempaion misthoton:confused::confused::confused:
την πατησες θα φτιαχναμε καφε με τον αθηναιο να ερχοσουνα να καθοσουν κανα δεκαωρο να πινεις το καφεδακι σου με αθηναιο,ε θα εβαζες και ενα χερακι,μηχανακι οδηγας? :confused: :confused: :confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.452
Πόντοι
12.756
την πατησες θα φτιαχναμε καφε με τον αθηναιο να ερχοσουνα να καθοσουν κανα δεκαωρο να πινεις το καφεδακι σου με αθηναιο,ε θα εβαζες και ενα χερακι,μηχανακι οδηγας? :confused: :confused: :confused:
μην τυχον και του δωσεις πανω απο 6 ενσημα το μηνα , και μην του λες οδηγας μηχανακι βλακα !!!! ρωτα τον , μηχανακι εχεις ? ( με το δικο του θα πηγαινει )

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.410
Πόντοι
6.056
Δεν βγαινεις μαν,θα πινω οτι καφει βγαζει ο Ατενεζος,1-2 την ωρα τον κοβω,για παραπανω δεν ειναι :confused: :confused: :confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

μην τυχον και του δωσεις πανω απο 6 ενσημα το μηνα , και μην του λες οδηγας μηχανακι βλακα !!!! ρωτα τον , μηχανακι εχεις ? ( με το δικο του θα πηγαινει )
Πως φαινεται οτι δεν σκαμπαζει:hi::confused::confused::confused:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom