baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.807
- Πόντοι
- 6.035
εγω νομιζα οτι δεν δινει φρανσαιζ,επειδη εχει πολλη λιγα καταστηματα.ακριβο πολυ
εγω νομιζα οτι δεν δινει φρανσαιζ,επειδη εχει πολλη λιγα καταστηματα.ακριβο πολυ
Μαλακα αμα οντως εδωσε 800 ευρω για το Σαξο δεν παει καλα....Αθηναιος μετα τον λογαριασμο στο συνεργειο , εχει παει σπιτι εχει παρει μαρκαδορο μπλε χοντρο και σχεδιασει πανω στο κορμι του τα ζωτικα του οργανα και βαζει τιμες .
Αυριο θα ειναι γυμνος στην πλατεια της Γλυφαδας με ταμπελα ''Πωλειται''
ειναι κειμηλιο.Μαλακα αμα οντως εδωσε 800 ευρω για το Σαξο δεν παει καλα....
Λιγα λεει για τα ματια....ΛΙΓΑ!!!Αθηναιος πλακατ
250 ο ενας η και οι δυο?Αθηναιος πλακατ
για άλλα οργανα εχω βρει πολυ υψηλοτερες τιμες αλλα για τα ματια ολες τα ιδια δινουνΛιγα λεει για τα ματια....ΛΙΓΑ!!!
Να του βγαλετε και τα 8 κιλα εμβολιο Πφαιζερ που εχει κανει τυπε. Να το βαλετε σε μπουκαλακια να το ξαναπουλησετεγια άλλα οργανα εχω βρει πολυ υψηλοτερες τιμες αλλα για τα ματια ολες τα ιδια δινουν
μην εισαι μαλακας, πρεπει να αγορασουμε φθηνα να πουλησουμε ακριβα , μην του ανοιγεις τα μάτια που θα του παρουμε
ρε μαλακα για να καταλαβω,εγω νομιζα οτι δεν δινει φρανσαιζ,επειδη εχει πολλη λιγα καταστηματα.
τον αθηναιο θα βαλω να το δουλευει,εγω θα μαζευω σκατα.ρε μαλακα για να καταλαβω,
θα πας να σκασεις ενα καρο λεφτα για να κανεις την σερβιτορα ?
να εχεις στοκ εμπορευμα , υγειονομικες καταστασεις , ψυγεια , μηχανες κτλ
τι νομιζεις οτι θα εισαι μουρη αν εχεις μαγαζι Καρπο ή οτι θα γαμησεις κανα μουνι με το μαγαζι ?
σωθηκες , ο Αθηναιος θα το κανει το μαγαζι κομματικο καφενειο , ολη μερα θα λενε για εμβολια και ΝΔτον αθηναιο θα βαλω να το δουλευει,εγω θα μαζευω σκατα.
λες το μουνι και μου ζηταει και 1800 ευρω μισθο.σωθηκες , ο Αθηναιος θα το κανει το μαγαζι κομματικο καφενειο , ολη μερα θα λενε για εμβολια και ΝΔ
Αυτος νομιζει οτι επειδη παει εκει 10 λεπτα να παρει ενα καφε ολη και ολη η δουλεια ειναι αυτη
Αν κατσει 12 ωρες ορθιος και να στουμπωνει την μηχανη καφε σε 6 μηνες θα εχει παθει τενοντιτιδα , η μεση του θα ειναι σαν να εχει πεσει απο περσικο άλογο και τα ποδια του θα φοραει 3 νουμερο μεγαλυτερη παντοφλα , διχαλο δεν υπαρχει περιπτωσ να του μπαινει γιατι απο το πρηξιμο δεν θα ξεχωριζει το μεγαλο απο το δευτερο δακτυλο
σε 2 μηνες θα εχει παραιτηθει και σου πει ελα βαλτο στο κωλο σου το μαγαζι , παω εκει που εξυνα τα αρχιδια μου και επαιρνα 1300 ευρωλες το μουνι και μου ζηταει και 1800 ευρω μισθο.
α το μουνι γι'αυτο μου ελεγε απο τον τριτο μηνα θα εχεις 2000τσεπη.σε 2 μηνες θα εχει παραιτηθει και σου πει ελα βαλτο στο κωλο σου το μαγαζι , παω εκει που εξυνα τα αρχιδια μου και επαιρνα 1300 ευρω
Αυτο βρε μαλακα το ζαβο με το πρωτο αφρογαλα ζεστο που θα κανει θα παει για 1ου βαθμου εγκαυμα στα επειγοντα
κατσε τωρα κανονιζω τον Αθηναιο να χαλαρωσει λιγο απο αυτο που επαθεα το μουνι γι'αυτο μου ελεγε απο τον τριτο μηνα θα εχεις 2000τσεπη.
Θα εχει εσανς φτωχειας πλεον,au de plempaion misthotonΝα του βγαλετε και τα 8 κιλα εμβολιο Πφαιζερ που εχει κανει τυπε. Να το βαλετε σε μπουκαλακια να το ξαναπουλησετε
την πατησες θα φτιαχναμε καφε με τον αθηναιο να ερχοσουνα να καθοσουν κανα δεκαωρο να πινεις το καφεδακι σου με αθηναιο,ε θα εβαζες και ενα χερακι,μηχανακι οδηγας?Θα εχει εσανς φτωχειας πλεον,au de plempaion misthoton
μην τυχον και του δωσεις πανω απο 6 ενσημα το μηνα , και μην του λες οδηγας μηχανακι βλακα !!!! ρωτα τον , μηχανακι εχεις ? ( με το δικο του θα πηγαινει )την πατησες θα φτιαχναμε καφε με τον αθηναιο να ερχοσουνα να καθοσουν κανα δεκαωρο να πινεις το καφεδακι σου με αθηναιο,ε θα εβαζες και ενα χερακι,μηχανακι οδηγας?
Δεν βγαινεις μαν,θα πινω οτι καφει βγαζει ο Ατενεζος,1-2 την ωρα τον κοβω,για παραπανω δεν ειναιτην πατησες θα φτιαχναμε καφε με τον αθηναιο να ερχοσουνα να καθοσουν κανα δεκαωρο να πινεις το καφεδακι σου με αθηναιο,ε θα εβαζες και ενα χερακι,μηχανακι οδηγας?
Πως φαινεται οτι δεν σκαμπαζειμην τυχον και του δωσεις πανω απο 6 ενσημα το μηνα , και μην του λες οδηγας μηχανακι βλακα !!!! ρωτα τον , μηχανακι εχεις ? ( με το δικο του θα πηγαινει )