Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.452
- Πόντοι
- 12.756
3πλη μπουρλα ολα με ρηγαδες και βγηκα , εκανα σκουπα μπανκαεχεις κανει λογικα αστρα πρωτη ,μοντερνα δευτερη αναγκαστικα και τριτη ιχωρ....ετσι εξηγειται αυτο που επαθες!
3πλη μπουρλα ολα με ρηγαδες και βγηκα , εκανα σκουπα μπανκαεχεις κανει λογικα αστρα πρωτη ,μοντερνα δευτερη αναγκαστικα και τριτη ιχωρ....ετσι εξηγειται αυτο που επαθες!
στο νησι με 13 ευρω το ατομο εφαγες?3πλη μπουρλα ολα με ρηγαδες και βγηκα , εκανα σκουπα μπανκα
οχι ρε μαλακα , 87 ευρω εδωσα , πια 13 ? 13 ουτε το κουβερ δεν πρεπει να κάνειστο νησι με 13 ευρω το ατομο εφαγες?![]()
![]()
![]()
καισαριανη να πας να αμς πεις.οχι ρε μαλακα , 87 ευρω εδωσα , πια 13 ? 13 ουτε το κουβερ δεν πρεπει να κάνει
καλυτερα φατα σε τυφλες πουταναεςκαισαριανη να πας να αμς πεις.να ανοιξω μπερυ συνεταιρικα με αθηναιο?
εχω μια φιλη που ειναι στο παλιο ηθων εκει πανω σε εσας, τωρα λεγετε αλλιως το τμημα , ολη μερα μαζευε αυτες που βρισκεις εσυ ..ποια να ειναι αραες αυτη στο αβαταρι του πουσυ μας![]()
Σημερα θα μας στειλει μηνυματα με κωλοχαρτο....ποια να ειναι αραες αυτη στο αβαταρι του πουσυ μας![]()
ζηλεψα απο πουσυ και αφησα και εγω ποστ ιτ στην πινεζα μου να μου παρει τσιγαρα σημερα το πρωιΣημερα θα μας στειλει μηνυματα με κωλοχαρτο....
δεν τις μαζευουν αυτες ολοι οι μπατσοι πελατακια τους ειναιεχω μια φιλη που ειναι στο παλιο ηθων εκει πανω σε εσας, τωρα λεγετε αλλιως το τμημα , ολη μερα μαζευε αυτες που βρισκεις εσυ ..
Αμα την δεις ειναι μουναρος
Μην το πεταξεις τυπε...γυρισε πλευρα και γραψε απο την αλλη για αυριο.ζηλεψα απο πουσυ και αφησα και εγω ποστ ιτ στην πινεζα μου να μου παρει τσιγαρα σημερα το πρωι![]()
το πεταξε η γαμιολα αυτη !!!Μην το πεταξεις τυπε...γυρισε πλευρα και γραψε απο την αλλη για αυριο.
τον εφαγαν στη στροφηΣημερα θα μας στειλει μηνυματα με κωλοχαρτο....
μου τα εχει πει βρε γαμιολη , κοιτα να ρωτησω για σενα και να ξερει , ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩδεν τις μαζευουν αυτες ολοι οι μπατσοι πελατακια τους ειναι![]()
Ποια στροφη τυπε...ουτε γκαζι δεν προλαβε να πατησει.τον εφαγαν στη στροφη![]()
φρανσαιζ καρπο τι λες?μου τα εχει πει βρε γαμιολη , κοιτα να ρωτησω για σενα και να ξερει , ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ
ακριβο πολυφρανσαιζ καρπο τι λες?
το ηθων δυσκολα σε αλλο τμημα παιζειμου τα εχει πει βρε γαμιολη , κοιτα να ρωτησω για σενα και να ξερει , ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ