Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.476
- Πόντοι
- 12.756
τωρα ηταν συνεργειο ρε μαλακα και εσυ , αν του έλεγες λιγο πιο πριν θα έδινε αλλα 2.000 χιλιαρικα και θα το εκανε και αυτοματοΑθηναίος αν είναι αυτόματο το αγοράζω...
τωρα ηταν συνεργειο ρε μαλακα και εσυ , αν του έλεγες λιγο πιο πριν θα έδινε αλλα 2.000 χιλιαρικα και θα το εκανε και αυτοματοΑθηναίος αν είναι αυτόματο το αγοράζω...
Τον εγαμησε το αλλο το αρκιντι...να δεις τωρα θα του πει επιτηδες αμα ειχε δερματινο σαλονι το αγοραζα.τωρα ηταν συνεργειο ρε μαλακα και εσυ , αν του έλεγες λιγο πιο πριν θα έδινε αλλα 2.000 χιλιαρικα και θα το εκανε και αυτοματο
Παιδιά μόνο το αμάξωμα και η μηχανή έχει μείνει ίδιο... τόσα που έχω δώσει έπαιρνα ένα καλό μεταχειρισμένο τα τελευταία χρόνια
Σου δινω τα 500 ευρω που ηθελες για το σαξο αμα το εχεις κανει σαν κανουργιο, θελω καπου να το δωσω.Παιδιά μόνο το αμάξωμα και η μηχανή έχει μείνει ίδιο... τόσα που έχω δώσει έπαιρνα ένα καλό μεταχειρισμένο τα τελευταία χρόνια
τυπε εισαι συναισθηματικα δεμένος , αυτο εχει σημασίαΠαιδιά μόνο το αμάξωμα και η μηχανή έχει μείνει ίδιο... τόσα που έχω δώσει έπαιρνα ένα καλό μεταχειρισμένο τα τελευταία χρόνια
ΘΕΛΩ ΤΟ ΝΕΦΡΟ ΣΟΥ ΡΕ ΣΕ ΨΑΧΝΩΣου δινω τα 500 ευρω που ηθελες για το σαξο αμα το εχεις κανει σαν κανουργιο, θελω καπου να το δωσω.
λαθος νημα μπρο![]()
Δωσε λιγο ακομα ρε ξεφτυλομπαρμπα στο 5λεπτο παλι να χυσεις θελεις;Αλλα ενταξει για ΔΕΚΑ ΟΛΑΚΕΡΑ ΕΥΡΩ καλα ηταν!!!![]()
Εκανα preview εδω ρε....μολις απαντησει ο μαλακας θα του το πεταξω διπλα.λαθος νημα μπρο
Αμα ειναι να παρεις καποιου το νεφρο, πρεπει να παρεις του νιπλη για ταξικους λογους.ΘΕΛΩ ΤΟ ΝΕΦΡΟ ΣΟΥ ΡΕ ΣΕ ΨΑΧΝΩ
Εκανα preview εδω ρε....μολις απαντησει ο μαλακας θα του το πεταξω διπλα.![]()
Μαλακα τωρα που μας εχουν κοψει τα εξωτερικα ιατρεια και τα ξυνω την εχουν γαμησει ολα τα ναυαγια του σαι...πιπα κωλο θα τα παω!!!![]()
![]()
![]()
ρε μαλακα demo tο εχεις κανει το νημα για τεστ?
Αυτα ηταν πριν το συνεργειο τωρα εχει γινει καμπριολε...
Αν το έκανα αυτό μάλλον θα έμενε μόνο αμάξωμα ίδιο