baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.826
- Πόντοι
- 6.035
εχω την αισθηση οτι φθινει το νικνειμ αλεξ.χαθηκε ο @troubakhs εχει γουστο μουνοπανα να τον κολλησατε και να πηγε και αυτος και να επιασε δουλεια
εχω την αισθηση οτι φθινει το νικνειμ αλεξ.χαθηκε ο @troubakhs εχει γουστο μουνοπανα να τον κολλησατε και να πηγε και αυτος και να επιασε δουλεια
Όχι κανονικά όπως πρέπει όσο αντέξειΠανε δηλωσε το ΙΟ και κρατα το στο γκαραζ(δεν ξερω αν μπορουν να τα βγαζουν βολτες πλεον αλλα για μικρες αποστασεις πχ για πρατηιρο γινεται).
θα πληρωθείς όταν δουλέψουνεγω τον ξερω τον νιπλα,του εχω φτιαξει το σπιτι ακομα απληρωτος ειμαι γιάυτο του κανω λαικ μπας και παρω τα λεφτα.
ο αθηναιος εδωσε για επισκευη σαξο οσο κανει το x box,μα καλα δεν ντραπηκε ο κλεφτης να του ζητησει επισκευη περισοτερα απ'οσο κοστιζει το αυτοκινητο.
σαικοκιλερ,σαικοπαθη σε ξερουμε μην κρυβεσαι.
1)Κοιμούνται τα πλάσματα της νύχτας?1.Γιατί δεν κοιμάσαι ;
2. Ονοματεπώνυμο της κυρίας
1) Ναι. Κοιμούνται την ημέρα.1)Κοιμούνται τα πλάσματα της νύχτας?
2)Katherine Webb
Πιο μεγαλη αξια θα ειχε να καις τα λεφτα σου τυπε....κανε αυτο που σου ειπε ο Νιπλης.Πάνω από 700 ευρώ το σάξο... βάση μηχανης αμορτισέρ έξτρα και κάτι άλλες παπαριές..
Πάνω από 700 ευρώ το σάξο... βάση μηχανης αμορτισέρ έξτρα και κάτι άλλες παπαριές..
ρε μαλακα Camel Trophy kανεις με το σαξο ?, το εχεις σαν αυτοκινητο διαφυγης απο ληστειες και απαγωγες ?Πάνω από 700 ευρώ το σάξο... βάση μηχανης αμορτισέρ έξτρα και κάτι άλλες παπαριές..
Πολλα,παρα πολλα.Καλυτερα να το 'δινες,να ειχες για τον επομενο λογαριασμο της δεηΠάνω από 700 ευρώ το σάξο... βάση μηχανης αμορτισέρ έξτρα και κάτι άλλες παπαριές..
80 χρονων αυτοκινητο ειναι και Γαλλικο μαλιστα που εκεινη την εποχη σαπιζαν για πλακα και ο τυπος το χρησιμοποιει καθημερινα....τι περιμενεις;ρε μαλακα Camel Trophy kανεις με το σαξο ?, το εχεις σαν αυτοκινητο διαφυγης απο ληστειες και απαγωγες ?
ΤΙ ΧΡΗΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ???????
1)Ακριβώς,την ημέρα αναπαύονται και δραστηριοποιούνται με το που πέσει ο ήλιος1) Ναι. Κοιμούνται την ημέρα.
2) Ωραίο μουνί! Έχετε καμιά με κώλο;
Κατσε γυρισε απο τις αφισοκολλησεις ο ξεφτυλοΜπαρμπας και θελει και αλλο ξεφτυλικι....έχω πεθάνει στο γέλιο με τα χθεσινοβραδινά στο κορωνονήμα
ρε μαλακα Camel Trophy kανεις με το σαξο ?, το εχεις σαν αυτοκινητο διαφυγης απο ληστειες και απαγωγες ?
ΤΙ ΧΡΗΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ???????
περιπτωσάρα και αυτός...Κατσε γυρισε απο τις αφισοκολλησεις ο ξεφτυλοΜπαρμπας και θελει και αλλο ξεφτυλικι....
Σκουπιδι της ζωης...εδω εγραφε οτι οταν τον ειχαν μπαναρει εμπαινε στο facebook για να βριζεται με κοσμο.Μιλαμε για τρελο καταθλιπτικο αρρωστακι....περιπτωσάρα και αυτός...
Γαλλικο αυτοματο του 1990 και λεφτα να μου δινανε δεν το επαιρνα....Αθηναίος αν είναι αυτόματο το αγοράζω...
Σιγα ρε τυπε,θα μου βγει ο καφες απ την μυτηΑθηναίος αν είναι αυτόματο το αγοράζω...