Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.552
Πόντοι
12.756
Όχι είναι απλας και του βάζουν διπλή δόση και χαρμανι από το Κονγκό.
Μπαινει ο Αθηναιος στα κοφυ μπερυ και γελαει ολο το μαγαζι και παιρνουν τηλεφωνο στα κεντρικα και γελανε και εκει

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.810
Πόντοι
5.006
Μπαινει ο Αθηναιος στα κοφυ μπερυ και γελαει ολο το μαγαζι και παιρνουν τηλεφωνο στα κεντρικα και γελανε και εκει
Εγώ που πήγα στη Γλυφάδα και ήπιαμε καφέ του έκαναν τεμεναδες.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.552
Πόντοι
12.756
μλκ ουτε πριν απο 20 χρονια δεν επινα φιεστα η μαλλον πανε 20 χρονια που δουλευα σε μια βιλα στα συνορα ροδοπολη-διονυσου και περναμε κρουασαν και φιεστα απο ενα τοπικο μαγαζι.α ρε χρονια τοτε ειμασταν ακομα πρωτοπλαστοι. :confused::confused::confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

για πες τι επιχειρηση θα κανω να χεστω πανω μου?
ειναι με προοπτικη χρονου
κινητη φορτιση ηλεκτρικων αυτοκινητων

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.826
Πόντοι
6.035
για σενα μιλαμε τυπε
και μην βιαζεσαι , δε ειναι γυναικα σου ακομα
μλκ εχω πολλες περιπτωσεις που βγαινανε φιλοι και λεγανε την εχω ξεκωλιασει απο κωλο,κανει κατι τσιμπουκια,την εχω γαμησει στο ασανσερ κλπ και νετα την παντρευτηκαν ε αυτα δεν τα μπορω ουτε καν ποτε και ποσες φορες δεν λεω ειναι προσωπικα θεματα και μενουν μεταξι μας.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.552
Πόντοι
12.756
μλκ εχω πολλες περιπτωσεις που βγαινανε φιλοι και λεγανε την εχω ξεκωλιασει απο κωλο,κανει κατι τσιμπουκια,την εχω γαμησει στο ασανσερ κλπ και νετα την παντρευτηκαν ε αυτα δεν τα μπορω ουτε καν ποτε και ποσες φορες δεν λεω ειναι προσωπικα θεματα και μενουν μεταξι μας.
τωρα εισαι για να σου ανοιξω νημα , αλλα ρε τυπε ολες τις εχουν ξεκωλιασει , τις εχουν γαμησει σε ασανσερ κτλ σε παρκινγκ , εχουν πασαλειψει τα χυσια καποιου στην μουρη τους ..
τι νομιζεις εσυ οτι τα κραταγε για σενα ?

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.943
Πόντοι
2.606
για πες τι επιχειρηση θα κανω να χεστω πανω μου?

Τώρα δεν έχεις δική σου δουλειά?
Τρέχει διαγωνισμός του ΔΕΔΔΗΕ για εγκατάσταση φορτιστών σε πιάτσες ταξί, στην κυριολεξία σε όλη την Αττική.
Αλλά έχουν πέσει όλοι οι μεγάλοι από πάνω...

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
34.810
Πόντοι
5.006

Σοκ στον Ευαγγελισμό: 92 υγειονομικοί θετικοί στον κορωνοϊό, τέλος τα επισκεπτήρια!​

Ο διοικητής του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» Αναστάσιος Γρηγορόπουλος αποκάλυψε μιλώντας ότι 92 υγειονομικοί, που εργάζονται στο νοσηλευτικό ίδρυμα, έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό!​

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μια χαρά παμε..

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.552
Πόντοι
12.756
δλδ ν εχω βανακι και να τρεχω να τους φορτιζω? :confused: :confused: :confused:
περιπου ετσι , μεσω απλικασιον.
Με την μηδενικη υποδομη που υπαρχει στην Ελλαδα θα χεστεις στο ταληρο
γραφονται συνδρομητες με ενα μηνιαιο ποσο και μετα τους γαμας τα πρεκια στην κιλοβατωρα
κλεινουν ραντεβου εκει που ειναι το αυτοκινητο και στελνεις εναν μαλακα υπαλληλο σου και τους το φορτιζει

Πριν ξεκινησεις να λες μαλακιες , ηδη στο εξωτερικο δουλευει γαμιωντας παρολο που το δικτυο ειναι αψογο
και δεν ειναι αναγκη να βαλεις ολη την αττικη , εσυ οριζεις τις περιοχες που μπορεις να πας , πχ Πειραια , Μοσχατο και τριγυρω
3 οδηγους θες και εισαι κομπλε

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.095
Πόντοι
5.506
δλδ ν εχω βανακι και να τρεχω να τους φορτιζω? :confused: :confused: :confused:
Πρέπει όμως να γίνεις καλός στο λάσο και να σημαδεύεις την κεραία. :confused: :confused: :confused:

bumper-cars-bump-fair-amusement-park-enjoyment-teenage-attraction-bumber-cars.jpg

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.826
Πόντοι
6.035
περιπου ετσι , μεσω απλικασιον.
Με την μηδενικη υποδομη που υπαρχει στην Ελλαδα θα χεστεις στο ταληρο
γραφονται συνδρομητες με ενα μηνιαιο ποσο και μετα τους γαμας τα πρεκια στην κιλοβατωρα
κλεινουν ραντεβου εκει που ειναι το αυτοκινητο και στελνεις εναν μαλακα υπαλληλο σου και τους το φορτιζει

Πριν ξεκινησεις να λες μαλακιες , ηδη στο εξωτερικο δουλευει γαμιωντας παρολο που το δικτυο ειναι αψογο
και δεν ειναι αναγκη να βαλεις ολη την αττικη , εσυ οριζεις τις περιοχες που μπορεις να πας , πχ Πειραια , Μοσχατο και τριγυρω
3 οδηγους θες και εισαι κομπλε
το μυριστηκες ρε γατα οτι θα σου ελεγα αρχιδια επιχειρηση. :tooth: :tooth: :tooth: αυτη τη στιγμη ηλεκτρικα θα παρουν οι εχοντες δλδ αυτοι που εχουν παρκινγκ στις εταιριες τους να τα φορτιζουν ΤΣΑΜΠΑ και συμπληρωμα στο σπιτι,οταν εξαπλωθει η ηλεκτροκινηση θα εχουν γεμισει τα βενζιναδικα με φορτιστες και θα εχει μειωθει ο χρονος φορτισης.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.552
Πόντοι
12.756
το μυριστηκες ρε γατα οτι θα σου ελεγα αρχιδια επιχειρηση. :tooth: :tooth: :tooth: αυτη τη στιγμη ηλεκτρικα θα παρουν οι εχοντες δλδ αυτοι που εχουν παρκινγκ στις εταιριες τους να τα φορτιζουν ΤΣΑΜΠΑ και συμπληρωμα στο σπιτι,οταν εξαπλωθει η ηλεκτροκινηση θα εχουν γεμισει τα βενζιναδικα με φορτιστες και θα εχει μειωθει ο χρονος φορτισης.
εισαι τερμα μαλακας, ΤΕΡΜΑ ομως

σε αλλες χωρες με γαμω το δικτυο φορτισης και χεζονται στο ταληρο , και μου λες οτι στην Ελλαδα δεν θα πιασει ..
Σε λιγο ολοι θα παρουν καποιο μικρο ηλεκτρικο , με τον μαλακα τον Κουλη απο το 2030 και μετα μονο καινουργια θα υπαρχουν ηλεκτρικα
θα βαλει και ενα απαγορευτικο στο κεντρο να μπαινουν μονο ηλεκτρικα και θα γινει ενα μπαμ και δεν θα υπαρχουν φορτιστες .
βρε μαλακα εδω δεν υπαρχει χωρος να τους βαλουν στην ΑΘηνα, που θα μπουν ? ουτε θεσεις παρκινγκ δεν υπαρχουν , οποιος προλαβει τον κυριο ειδε θα ειναι .

Γαμα τα βενζιναδικα , εδω λεμε οπου και αν ειναι παρκαρισμενο το αυτοκινητο θα πηγαινει το βανακι να το φορτιζει, πας για φαγητο ποτο Γλυφαδα και βρηκες παρκινγκ στου διαολου το κωλο , οπως παρκαρεις καλεις και τους μαλακες και οσο τρως και μαλακιζεσαι σου φορτιζουν το αμαξι και φευγουν μετα.

Νομιζεις εσυ οτι οτι φορτιστη βρεις εκει που θα πας θα ειναι ελευθερος ?ή οτι θα το κουμπωνεις εκει το αμαξι και θα φευγεις και πουτσα σου ολα ?
Δεν μπορεις να καταλαβεις τι αλλαγες θα φερει ολο αυτο το καινουργιο πραγμα , ειδικα στην Ελλαδα

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.943
Πόντοι
2.606
Και ποια εταιρεία θα τα φορτίσει τζάμπα και που?
α. Για βάλε πχ 10 άτομα να φορτίζουν καθημερινά για μερικές ώρες ο καθένας, έστω από 1 ώρα
Καθόλου τζάμπα δεν είναι...
β. Που θα τα φορτίζουν? Στον δρόμο? Γίνεται πανικός με το παρκάρισμα, το διπλοπαρκάρισμα κλπ.
Βλέπω στο κέντρο του Αμαρουσίου τι γίνεται πχ, που θα φορτίσουν όλοι αυτοί αν υποθέσουμε ότι το χρειάζονται?

Αυτό που θα γίνει ότι όλα τα σούπερ μάρκετ θα γεμίσουν φορτιστές, τα πάρκινγκ των εταιρειών επίσης και γενικά όπου υπάρχει τέτοιου είδους οργάνωση.
Και δεν θα είναι δωρεάν...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.826
Πόντοι
6.035
Και ποια εταιρεία θα τα φορτίσει τζάμπα και που?
α. Για βάλε πχ 10 άτομα να φορτίζουν καθημερινά για μερικές ώρες ο καθένας, έστω από 1 ώρα
Καθόλου τζάμπα δεν είναι...
β. Που θα τα φορτίζουν? Στον δρόμο? Γίνεται πανικός με το παρκάρισμα, το διπλοπαρκάρισμα κλπ.
Βλέπω στο κέντρο του Αμαρουσίου τι γίνεται πχ, που θα φορτίσουν όλοι αυτοί α υποθέσουμε ότι το χρειάζονται?

Αυτό που θα γίνει ότι όλα τα σούπερ μάρκετ θα γεμίσουν φορτιστές, τα πάρκινγκ των εταιρειών επίσης και γενικά όπου υπάρχει τέτοιου είδους οργάνωση.
Και δεν θα είναι δωρεάν...
πχ το κτιριο του οτε στο μαρουσι θα εχει 50 φορτιστες,τα στελεχη του που θα τους δωσουν ηλεκτρικα αυτοκινητα αν δεν τους εχουν ξεκινησει ηδη παρκαρουν μεσα στο μεγαρο και φορτιζουν τα αυτοκινητα τους απο το ρευμα της εταιριας.
ετσι θα λειτουργησουν ολες οι μεγαλες επιχειρησεις και αυτες ειναι που θα ξεκινησουν αμεσα το λιζινγκ ηλεκτρικων αυτοκινητων.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom