barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.095
- Πόντοι
- 5.506
Nαι, ενώ πριν είχες ένα χαρτόκουτο να βάλεις το κεφαλάκι σου.ΑΣΤΕΓΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ![]()
Nαι, ενώ πριν είχες ένα χαρτόκουτο να βάλεις το κεφαλάκι σου.ΑΣΤΕΓΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ![]()
θες να γινεις νονος?πρεπει να περασεις απο επιτροπη.Πότε θα γίνεις πατέρας?![]()
Ζόρικο το σιδέρωμα και το σφουγγάρισμα, στα λεγα εγώ.εγω καθομαι και παλι δουλευω ρε...
ξεκινα διαγωνισμο με κλεστους φακελους , οποιος δωσει τα πιο πολλαθες να γινεις νονος?πρεπει να περασεις απο επιτροπη.![]()
Ακόμη δεν έχεις παντρευτεί, θες και νονό?θες να γινεις νονος?πρεπει να περασεις απο επιτροπη.![]()
Τι μηχανή?πήγα μια βολτα με την μηχανή μεχρι την Ανάβυσσο για πάρτη μου σταματησα και τσίμπησα και κατι
ε9 και ε1 επισης θα υπογραψουν συμβολαιο για τα ετησια εξοδα και τις υποχρεωσεις.ξεκινα διαγωνισμο με κλεστους φακελους , οποιος δωσει τα πιο πολλα
ΤσαλυΤι μηχανή?
ξυρισματος.Τι μηχανή?
χυνεις μεσα αυστηρα ?ξυρισματος.
Το σπαστο φραπεδάκι από το περίπτερο πόσο κάνει?2 ευρω ο καφες στα μπερυ,αρα η αυξηση δεν ηταν 10 λεπτα αλλα 30 λεπτα 1,70 ειχε πριν.![]()
![]()
![]()
ωχχχχ.....αντε τωρα να βρει μουτρα ο μπαρμπαπηδουλας να ζητησει παραπανω χαρτζιλικη,θα του σβησει τον ηλιο η μανα του με το τσοκαρο....2 ευρω ο καφες στα μπερυ,αρα η αυξηση δεν ηταν 10 λεπτα αλλα 30 λεπτα 1,70 ειχε πριν.![]()
![]()
![]()
δεν κανω τετοιες συζητησεις για την γυναικα μου.χυνεις μεσα αυστηρα ?
Και γιατί να μην του πάρουμε ένα υπερσύγχρονο ψυγείο ρούχων μπράδερ;εσενα θα σου παρουμε ενα καλο πληντυριο πιατων
σε λιγο δεν θα βρισκεις περίπτεροΤο σπαστο φραπεδάκι από το περίπτερο πόσο κάνει?
Θα κηρυχθεί άγονος...ξεκινα διαγωνισμο με κλεστους φακελους , οποιος δωσει τα πιο πολλα
λες να τον ειχαν βρει μποσικο μαν?Ο αθηναιος είναι απλας έδινε 2.50 ευρώ .
για σενα μιλαμε τυπεδεν κανω τετοιες συζητησεις για την γυναικα μου.![]()
![]()
![]()
Όχι είναι απλας και του βάζουν διπλή δόση και χαρμανι από το Κονγκό.λες να τον ειχαν βρει μποσικο μαν?
μλκ ουτε πριν απο 20 χρονια δεν επινα φιεστα η μαλλον πανε 20 χρονια που δουλευα σε μια βιλα στα συνορα ροδοπολη-διονυσου και περναμε κρουασαν και φιεστα απο ενα τοπικο μαγαζι.α ρε χρονια τοτε ειμασταν ακομα πρωτοπλαστοι.Το σπαστο φραπεδάκι από το περίπτερο πόσο κάνει?
για πες τι επιχειρηση θα κανω να χεστω πανω μου?για σενα μιλαμε τυπε
και μην βιαζεσαι , δε ειναι γυναικα σου ακομα