Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.547
- Πόντοι
- 12.756
ενα 5 το εβαζες?![]()
![]()
![]()
Μπαρουλη μου την αφηνω επανω σου την βαθμολογία , εχεις ποιότητα εσυ, οτι πεις θα συμφωνήσω
ενα 5 το εβαζες?![]()
![]()
![]()
Πού να πάει με σκασμένα λάστιχα μέσα στην ερημιά που βρίσκεται η Κλινική μαςΑκόμα εδώ είναι ο ντελιβεράς;
Εντωμεταξύ η συγκεκριμένη είναι εκπληκτική γκόμεναΜπαρουλη μου την αφηνω επανω σου την βαθμολογία , εχεις ποιότητα εσυ, οτι πεις θα συμφωνήσω
γενικος ξεφτιλα ρε απο τον μπαοκ ανατροπη?Σ αυτό το θρεντ είμαι γενικός διευθυντής? Η σε κάποιο άλλο? Άγιε που είμαι γενικός γαμαω? Μ έχεις μπερδέψει.
Κύριε Διευθυντά. Εδώ είναι κάποιος που λέει ότι είναι Γενικός ΔιευθυντήςΣ αυτό το θρεντ είμαι γενικός διευθυντής? Η σε κάποιο άλλο? Άγιε που είμαι γενικός γαμαω? Μ έχεις μπερδέψει.
Σ αυτό το θρεντ είμαι γενικός διευθυντής? Η σε κάποιο άλλο? Άγιε που είμαι γενικός γαμαω? Μ έχεις μπερδέψει.
Όλο τα αλλάζει ο ΆγιοςΣε αυτό.
Είστε διευθυντής του τμήματος μακράς νοσηλείας.![]()
γενικος ξεφτιλα ρε απο τον μπαοκ ανατροπη?![]()
![]()
.
Φτιάχνει γήπεδο ο πρόεδρος παλαιάς κοπής ρε μπαρο. Αυτό το σανο τρώμε τώρα για να καταπίνουμε τη ξεφτιλα..γενικος ξεφτιλα ρε απο τον μπαοκ ανατροπη?![]()
![]()
![]()
Γεννημένος διευθυντής είμαι ρε πουστη μουΣε αυτό.
Είστε διευθυντής του τμήματος μακράς νοσηλείας.![]()
Δοκιμάσατε κάτι νέο ή ήταν κάποια επανάληψη; Αν και μυρίζομαι κενό της τελευταίας στιγμής και έκτακτη επανάληψη
για ποσα χρονια ακομα?Φτιάχνει γήπεδο ο πρόεδρος παλαιάς κοπής ρε μπαρο. Αυτό το σανο τρώμε τώρα για να καταπίνουμε τη ξεφτιλα..
Επανάληψη, καλά το κατάλαβα.Κορασίς εκ Σερβίας !!!
Θα σου άρεσε πολύ και εσένα.
![]()
Έχει χάρη που η ΑΕΚ είναι ιδέα αλλιώς θα είχα γίνει Θρασύβουλοςγια ποσα χρονια ακομα?![]()
![]()
![]()
Κύριε Διευθυντά. Εδώ είναι κάποιος που λέει ότι είναι Γενικός Διευθυντής![]()
Να περάσει.
Είναι ο Δρ. Ινδιάνικο Τσεκούρι. Διευθυντής την μονάδας μακροχρόνιας νοσηλείας. Μετεκπαιδευθείς εις τις ΗΠΑ ακι σε ινδιάνικη ρεζέρβα πάνω στις τεχνικές πειθαναγκασμού των Απάτσι και των Πικούνι Μπλακ Φουτ.
Ξεροχυσα με την παρουσίαση. Διάγγελμα στον απλό λαό ποτέ βγάζω?Να περάσει.
Είναι ο Δρ. Ινδιάνικο Τσεκούρι. Διευθυντής την μονάδας μακροχρόνιας νοσηλείας. Μετεκπαιδευθείς εις τις ΗΠΑ ακι σε ινδιάνικη ρεζέρβα πάνω στις τεχνικές πειθαναγκασμού των Απάτσι και των Πικούνι Μπλακ Φουτ.
Ξεροχυσα με την παρουσίαση. Διάγγελμα στον απλό λαό ποτέ βγάζω?
Καλύτερα απομεσήμερο που είναι όλοι παρόντες, εννοώ και οι δύο βάρδιεςΞεροχυσα με την παρουσίαση. Διάγγελμα στον απλό λαό ποτέ βγάζω?