Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 96.358
- Πόντοι
- 46.423
Δεν με πειράζει, ξέρω ότι με εκτιμάς
Πολύ !!!
Άλλωστε το ξέρεις διότι στο έχω πεί κιόλας.
![Mrs 5grouphug :grouphug: :grouphug:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_5grouphug.gif)
Δεν με πειράζει, ξέρω ότι με εκτιμάς
ναιΚαλησπέρα σας, μία ερώτηση. Φαίνεται η πράσινη ένδειξη στο προφίλ μου ότι είμαι online?
![]()
?Πολύ !!!
Άλλωστε το ξέρεις διότι στο έχω πεί κιόλας.
![]()
να μου πετάς συσκευασίες μαργαρίνης
![]()
Είμαι οριακά με την αριστερή
Είναι συγκίνηση. 15 χρόνια στο Μπου κανένας δεν έχει ποστάρει τα αγκαλιασμένα ανθρωπάκια για εμένα... ?Ένα ειδύλλιο γεννιέται ...
![]()
Έμεινε κανένα ζελεδάκι;Η πίπα της Ειρήνης.![]()
?αχου το.
Πω πω... πώς θα περάσουν οι ώρες στην Πύλη βραδιάτικο
αγορίνα πρεπει να φοράει γενικά στενες γοβες μπροστα η δικιά σου , βλεπω το μικρό της δακτυλακι και εχει καβαλησει το προήγουμενοΛοιπόν κύριοι επέστρεψα.
Είχα ένα έκτακτο περιστατικό ξεβουλώματος σε κατ' οίκον νοσηλεία ασθενούς.
Δόθηκε η κατάλληλη θεραπείαδια του ορθού ... και όλα βαίνουν καλώς για την ώρα.
Ίσως χρειαστεί μια ή δύο θεραπείες ακόμα ...
![]()
Παρακαλείσθε να μην το αναφέρετε στον Άγιο διευθυντή της κλινικής και με καλέσει για πειθαρχικό παράπτωμα ίασης ασθενούς εκτός κλινικής.
![]()
Είναι συγκίνηση. 15 χρόνια στο Μπου κανένας δεν έχει ποστάρει τα αγκαλιασμένα ανθρωπάκια για εμένα... ?
αγορίνα πρεπει να φοράει γενικά στενες γοβες μπροστα η δικιά σου , βλεπω το μικρό της δακτυλακι και εχει καβαλησει το προήγουμενο
αγορίνα πρεπει να φοράει γενικά στενες γοβες μπροστα η δικιά σου , βλεπω το μικρό της δακτυλακι και εχει καβαλησει το προήγουμενο
αγορίνα δεν θελω να μου βαζεις δυσμορφες.. εμεις σε αυτο το νημα ειμαστε εραστες της τελειότηταςΕγώ όπως ήμουν δεν έβλεπα τίποτα ...
![]()
Δοκιμάσατε κάτι νέο ή ήταν κάποια επανάληψη; Αν και μυρίζομαι κενό της τελευταίας στιγμής και έκτακτη επανάληψηΕγώ όπως ήμουν δεν έβλεπα τίποτα ...
![]()
Έχει και ένα σπίλο στον αριστερό μαστό.
Μαύρα χάλια λέμε... Εντελώς σαβούρα..![]()
ενα 5 το εβαζες?αγορίνα δεν θελω να μου βαζεις δυσμορφες.. εμεις σε αυτο το νημα ειμαστε εραστες της τελειότητας
Κε Διευθυντα , αυτο εκανα πως δεν το ειδα για να μην ρίξω την ψυχολογία του φιλου μας