Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.574
- Πόντοι
- 12.756
να αντερα μου εχω σκασειλεγε ειλικρινα ποσα εχεις σταξει σε αλεκουκους?![]()
![]()
παραδικαστικο και ετσι?![]()
αλλα πρεπει να τα υπολογιζεις και αυτα τα εξοδα
ολα νομιμα
να αντερα μου εχω σκασειλεγε ειλικρινα ποσα εχεις σταξει σε αλεκουκους?![]()
![]()
παραδικαστικο και ετσι?![]()
ξερω εχω δει αρκετες φορες πακετα να μεταφερονται σε δικηγορους,τωρα που πηγαιναν δεν ξερω αν ηταν μονο αμοιβες δικες τους η και τιποτα εξτρα.να αντερα μου εχω σκασει
αλλα πρεπει να τα υπολογιζεις και αυτα τα εξοδα
ολα νομιμα
αμα μπορουσα να γυρίσω πισω το χρόνο , δικηγόρος θα γινόμουνξερω εχω δει αρκετες φορες πακετα να μεταφερονται σε δικηγορους,τωρα που πηγαιναν δεν ξερω αν ηταν μονο αμοιβες δικες τους η και τιποτα εξτρα.
Οι δικηγόροι τρέχουν όλη μέρα...εσύ είσαι της ξάπλας....αμα μπορουσα να γυρίσω πισω το χρόνο , δικηγόρος θα γινόμουν
οτι θες μπορεις να κανεις
ξερεις ολους τους κανονες , και ολους τους τρόπους για να χεστεις στο ταληρο , νομιμα ή πλαγιως νόμιμα
Νιμού λέω να βάλω φώτο προφίλ,τον Τιτάνα Πανίκα ύστερα από την είσοδο του στη Φάρμαπαντα βλεπω μπαλα...αν θελει η κυρα εχει και αλλη τηλεοραση να δει οτι θελει
ο δικος μου και καποιοι αλλοι που ξερω δεν εχουν τρεξει ουτε μεχρι την τουαλετα για κόψιμοΟι δικηγόροι τρέχουν όλη μέρα...εσύ είσαι της ξάπλας....![]()
Ο αλαικσανδρος όλη μέρα στο πόδι είναι...ο δικος μου και καποιοι αλλοι που ξερω δεν εχουν τρεξει ουτε μεχρι την τουαλετα για κόψιμο
εμεις τρεχουμε να τους δουμε , και παμε οπου μας πουν
στο εναΟ αλαικσανδρος όλη μέρα στο πόδι είναι...![]()
![]()
![]()
αυτο εξηγει πολλαΟ αλαικσανδρος όλη μέρα στο πόδι είναι...![]()
![]()
![]()
λες ο αλεξ να ειναι ενας απο αυτους?ο δικος μου και καποιοι αλλοι που ξερω δεν εχουν τρεξει ουτε μεχρι την τουαλετα για κόψιμο
εμεις τρεχουμε να τους δουμε , και παμε οπου μας πουν
απο και κλειεταιλες ο αλεξ να ειναι ενας απο αυτους?![]()
![]()
![]()
μαλλον φτωχοδικηγορος ειναι απο αυτους με τα σακακια με μπαλωματα στους αγκωνες.Ο αλαικσανδρος όλη μέρα στο πόδι είναι...![]()
![]()
![]()
Φέρανε μια χοντρή στο angel, μάλλον την έχει κλείσει σερί μέχρι πρωτοχρονιά...αυτο εξηγει πολλα
πως τον φανταζεσαι δηλαδη?σαν τον λεουτσακο?απο και κλειεται
πως τον φανταζεσαι δηλαδη?σαν τον λεουτσακο?![]()
λειπουν τα ψιχουλα απο την τυροπιτα και η λαδωμενη χαρτοπετσετα στη τσεπη.
τωρα ξυπνησε , δεν εχει παει Γρηγόρη ακόμαλειπουν τα ψιχουλα απο την τυροπιτα και η λαδωμενη χαρτοπετσετα στη τσεπη.![]()
![]()
![]()
Σε ποιό από τα τρία?στο ενα![]()