shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
οποτε εχεις καβατζα 2400ευρω 300 το μηνα χ 8 μηνες8 μηνες μαξ
οποτε εχεις καβατζα 2400ευρω 300 το μηνα χ 8 μηνες8 μηνες μαξ
θα ειχα πεθάνει την 1 εβδομαδαπαιρνεις μαθηματα αν στραβωσει κατι πως θα την βγαλεις στην εξοχη?![]()
![]()
![]()
Διαλεξτε ποιος απ τους 2 θα εχει για αβαταρ τον υπουργο![]()
![]()
![]()
ανθρωπινος χρονος η χρονος πεταλουδας?για ενα χρονο
εγω εχω να ζησω μεχρι να παρω συνταξη.θα ειχα πεθάνει την 1 εβδομαδα
αλλα αυτη την βδομαδα θα ζουσα βασιλικα
γενικα δεν γραφω ψεμματα οπως ξερει και ο νιπλης και εσυ...οποτε βαλε την πεταλουδα στον πατο σου να πεταξεις κιολαςανθρωπινος χρονος η χρονος πεταλουδας?
επειδη γενικα οι περισοτεροι ειναι καθε μηνα μειον για διαφορετικους λογους ο καθενας λεει ο κατσικοκλεφτης οτι δεν εχεις ουτε οαεδ ουτε βοηθεια απο πουθενα ουτε αποζημιωση μονο τις αποταμιευσης σου,και οχι να πιστολιαζεις κοσμο να πληρωνεις φως νερο τηλεφωνο,μπου ενοικιο τροφιμα τσιγαρα ουισκια.γενικα δεν γραφω ψεμματα οπως ξερει και ο νιπλης και εσυ...οποτε βαλε την πεταλουδα στον πατο σου να πεταξεις κιολας
θεωρω οτι δεν ειναι κατορθωμα να μπορεις να ζησεις 8 μηνες χωρις δουλεια οπως ζεις οταν δουλευεις...
ουπς λαθος νημα.η μηλιαρεση συναγωνιζεται μουμια.![]()
![]()
![]()
ναι ρε μαν και απαντω 8 μηνες...χρεη δεν εχω,ενοικιο δεν εχω,Δοξα τον Θεο οποτε σου λεω 8 μηνες ζωη..επειδη γενικα οι περισοτεροι ειναι καθε μηνα μειον για διαφορετικους λογους ο καθενας λεει ο κατσικοκλεφτης οτι δεν εχεις ουτε οαεδ ουτε βοηθεια απο πουθενα ουτε αποζημιωση μονο τις αποταμιευσης σου,και οχι να πιστολιαζεις κοσμο να πληρωνεις φως νερο τηλεφωνο,μπου ενοικιο τροφιμα τσιγαρα ουισκια.![]()
![]()
![]()
ε καλα μην τρελενεσαι και ο νιπλης εχει χρεη αλλα επιβιωνει δεκα χρονια τωρα.ναι ρε μαν και απαντω 8 μηνες...χρεη δεν εχω,ενοικιο δεν εχω,Δοξα τον Θεο οποτε σου λεω 8 μηνες ζωη..
0 χρεηε καλα μην τρελενεσαι και ο νιπλης εχει χρεη αλλα επιβιωνει δεκα χρονια τωρα.![]()
![]()
![]()
θα τον δουμε στις ειδησεις...καποιο καρτελ θα εχει δαγκωσειε καλα μην τρελενεσαι και ο νιπλης εχει χρεη αλλα επιβιωνει δεκα χρονια τωρα.![]()
![]()
![]()
0 χρεη
ελληνικα δικαστηρια !!με ποιο νομο?![]()
![]()
![]()
Συμπληρωσες κιολας?Μωρε μπραβοανθρωπινος χρονος η χρονος πεταλουδας?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εγω εχω να ζησω μεχρι να παρω συνταξη.![]()
![]()
![]()
ουτε με δικαστη τον Μεζουρα δεν θα αθωωνοσουνελληνικα δικαστηρια !!
λεγε ειλικρινα ποσα εχεις σταξει σε αλεκουκους?ελληνικα δικαστηρια !!
Δεν το λες και κατορθωμα.Αν επαιρνες και αποχημιωση για ηθικη βλαβη το συζητουσαμεελληνικα δικαστηρια !!
και τωρα να σταματησω να εργαζομαι εχω συμπληρωσει για την μειωμενη.Συμπληρωσες κιολας?Μωρε μπραβο![]()
![]()
![]()
ολα λευκαουτε με δικαστη τον Μεζουρα δεν θα αθωωνοσουν![]()
λουλακιολα λευκα