Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.735
- Πόντοι
- 6.056
ανουσιο ψεκι βαρεως τυπου σε συγχυση κρυοαστειας και αριστερος μπαρμπαπηδουλαςΓνωμη για Papaphilips τυπε....
δεν διαβαζω τι γραφει απλα κανω σκρολ

ανουσιο ψεκι βαρεως τυπου σε συγχυση κρυοαστειας και αριστερος μπαρμπαπηδουλαςΓνωμη για Papaphilips τυπε....
το ποστ του Αθηναίου οτι σου εχει δώσει 22 ευρω , περιμένω σχόλιο σουΤώρα είμαι στο Κώστα στο συνταγμα για σουβλάκια![]()
Αυτο παντως ρε τυπε με ολους τους αριστεροδεξιους ψυχανωμαλους που θεωρουν ανωμαλια αμα δεν εισαι ουτε με αυτους ουτε με τους αλλους ειναι ολα τα λεφτα...ανουσιο ψεκι βαρεως τυπου σε συγχυση κρυοαστειας και αριστερος μπαρμπαπηδουλας
δεν διαβαζω τι γραφει απλα κανω σκρολ![]()
γαμα ταΑυτο παντως ρε τυπε με ολους τους αριστεροδεξιους ψυχανωμαλους που θεωρουν ανωμαλια αμα δεν εισαι ουτε με αυτους ουτε με τους αλλους ειναι ολα τα λεφτα...
Ακομα εκει ειναι αυτος;Δεν εκανε ηρωικη εξοδο;γαμα τα
ελα φαρμα το βραδυ να σκουπιδιασουμε το ναυαγιο τον γαρδελη
παει για το τρόπαιο τυπεΑκομα εκει ειναι αυτος;Δεν εκανε ηρωικη εξοδο;
ακομα μεσα ειναι το καψουλι πρεπει καποιος να τον κανει μπαουλο επειγοντωςΑκομα εκει ειναι αυτος;Δεν εκανε ηρωικη εξοδο;
Θα τονε γαμησει ο Πελεκανος τυπε....ακομα μεσα ειναι το καψουλι πρεπει καποιος να τον κανει μπαουλο επειγοντως
Τα πάντα εκτός ριάλιτυ...ΔΕΝ μου αρέσουν ρε τι να κάνουμε... προτιμώ μπάλα κλπΣιγα ρε υπερκουλτουριαρη τερας της διανοησης που δεν μπορεις να δεις τα ριαλιτι;Τι βλεπεις ρε;Κουροσαβα και Αγγελοπουλο μονο;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γνωμη για Papaphilips τυπε....
Τυπε πελεκάνους είχατε Σημερα εξέταση;Θα τονε γαμησει ο Πελεκανος τυπε....
![]()
παρε μια με φωτο τον κολλητο σου τον νιπληΤα πάντα εκτός ριάλιτυ...ΔΕΝ μου αρέσουν ρε τι να κάνουμε... προτιμώ μπάλα κλπ
αυτη ειναι η καποτα?![]()
Casa de papel Money heist Profesor κάτι τέτοιο είναι αν δεν κάνω λάθος καλό μου φιλαράκι.θα αναθέσω στον κ.Κουτακαλτούλια να βρει ποιος είναι στο άβαταρ, εδώ τραγούδια βρίσκει, εδώ θα κολώσει
Κατι Κορμορανους θα δω σε λιγο....Τυπε πελεκάνους είχατε Σημερα εξέταση;![]()
Κατι Κορμορανους θα δω σε λιγο....
Τα πάντα εκτός ριάλιτυ...ΔΕΝ μου αρέσουν ρε τι να κάνουμε...
Ήρθε η ώρα να βρεις την θεραπεία για την πρεσβυωπειαΚατι Κορμορανους θα δω σε λιγο....
οποτε και τσόντες ηΤα πάντα εκτός ριάλιτυ...ΔΕΝ μου αρέσουν ρε τι να κάνουμε... προτιμώ μπάλα κλπ
Aυτο ειναι μορτικο,δεν σηκωνει λεντακια να το κανεις χριστουγεννιατικο δεντροεγω θελω αυτο σε αυτο το χρωμα και με λεντακια απο κατω
![]()
θα το πάρει ο Αθηναίος με λίζινγκAυτο ειναι μορτικο,δεν σηκωνει λεντακια να το κανεις χριστουγεννιατικο δεντρο![]()