Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.468
- Πόντοι
- 12.756
στειλες ευχες για να μην κινησεις τις υποψίες οταν του το φας στην μπουκαωραιο Μεσκουλα να εισαι καλα να το χαρεις
στειλες ευχες για να μην κινησεις τις υποψίες οταν του το φας στην μπουκαωραιο Μεσκουλα να εισαι καλα να το χαρεις
ειμαι ενας κυριος,ΚΥΡΙΟΣστειλες ευχες για να μην κινησεις τις υποψίες οταν του το φας στην μπουκα
για τα επομενα 1 ωρα και 49 μην με αποσχολησειςειμαι ενας κυριος,ΚΥΡΙΟΣ
εχεις μιτινγκ με νησια Φεροε;για τα επομενα 1 ωρα και 49 μην με αποσχολησεις
βλεπω ΒΒεχεις μιτινγκ με νησια Φεροε;
KAI αυτο θα δει αφου κοπροσκυλιαζει ολη μερα και ολη νυχτα ρεμην το δεις
δες φαρμα
δεν βλεπεται ρε χτες χτυπιομουν απο τα νευρα με τα καθυστεριαKAI αυτο θα δει αφου κοπροσκυλιαζει ολη μερα και ολη νυχτα ρε
Δεν μπορω να τα δω τα ριαλιτυ με τιποτα ρεδεν βλεπεται ρε χτες χτυπιομουν απο τα νευρα με τα καθυστερια
Φίλε μου Αθηναίε δεν ξέρεις τι χάνεις...Δεν μπορω να τα δω τα ριαλιτυ με τιποτα ρε
εσυ ρε τι κάνεις εδω παλι τα ξύνειςKAI αυτο θα δει αφου κοπροσκυλιαζει ολη μερα και ολη νυχτα ρε
για το πουτσο ειναι τα βλεπεις και νιωθεις τερας διανοησης μεταΔεν μπορω να τα δω τα ριαλιτυ με τιποτα ρε
σου εμοιασαεσυ ρε τι κάνεις εδω παλι τα ξύνεις
μαθαίνεις σιγα σιγασου εμοιασα![]()
και εγω τους εψαχνα...μαλλον για ραπιντπου ειναι οι ψεκες σημερα απο το κορονοθτρεντ?![]()
Σιγα ρε υπερκουλτουριαρη τερας της διανοησης που δεν μπορεις να δεις τα ριαλιτι;Τι βλεπεις ρε;Κουροσαβα και Αγγελοπουλο μονο;Δεν μπορω να τα δω τα ριαλιτυ με τιποτα ρε
Γνωμη για Papaphilips τυπε....που ειναι οι ψεκες σημερα απο το κορονοθτρεντ?![]()
Μη βρίζεις μάν.που διαφωνειτε με αυτο που εγραψα ρε καριολια;
ελα μαν σε περίμενα τι τσιμπησες?Μη βρίζεις μάν.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ρε μουνιδες![]()