TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.202
- Πόντοι
- 8.646
καλο ταξιδι
καλο ταξιδι
αυτο που δεν καταλαβα...στο τελος του λιζινγκ αν θες να το κρατησεις ξαναδινεις λεφτα περαν της προκαταβολης;καλο ταξιδι
σιψημφιζονται μητσακοαυτο που δεν καταλαβα...στο τελος του λιζινγκ αν θες να το κρατησεις ξαναδινεις λεφτα περαν της προκαταβολης;
βρε παπαρα προκαταβολη 4500 και μηνιαιο μισθωμα 230 πχ..αρα στο τελος της πενταετιας πρεπει να ξαναδωσεις λεφτα για να το κρατησεις..αλλα τοσα πχ..αρα πεος πρεπει να εχεις καμμια δεκαρια χιοιαδες παγκουισιψημφιζονται μητσακο
αααα ειναι ηλιθιος εντελωςσιψημφιζονται μητσακο
αντε νανιβρε παπαρα προκαταβολη 4500 και μηνιαιο μισθωμα 230 πχ..αρα στο τελος της πενταετιας πρεπει να ξαναδωσεις λεφτα για να το κρατησεις..αλλα τοσα πχ..αρα πεος πρεπει να εχεις καμμια δεκαρια χιοιαδες παγκουι
οπως τα εγραψα πρεπει να εχεις μετρητο την διαφορα στο τελος του μισθωματος για να το κρατησειςαντε νανι![]()
εγω πουθενα ..../.΄/εισαι οτι πρεπει να αναλαβεις τα προβοσκιδουχα του μακαριτη ο καταληλοτεροςπου διαφωνειτε με αυτο που εγραψα ρε καριολια;
εγω πουθενα ..../.΄/εισαι οτι πρεπει να αναλαβεις τα προβοσκιδουχα του μακαριτη ο καταληλοτερος
και οχι μονο ειναι πολυτάλαντος σε κατι τέτοιαεγω πουθενα ..../.΄/εισαι οτι πρεπει να αναλαβεις τα προβοσκιδουχα του μακαριτη ο καταληλοτερος
ρε τι αμαξι θες πες μου να ψαξω εγω
πατίνι θέλειρε τι αμαξι θες πες μου να ψαξω εγω
βρηκα ρε συ αλλα το θεμα μου ειναι οτι εκτος την προκαταβολη που δινεις 4500 συν φπα και μηνιαιο μισθωμα με φπα 230 ευρω μετα απο 48 μηνες αν θες να το κρατησεις ξαναδινεις μετρητο την διαφορα...αυτο ειναι το θεμα μουρε τι αμαξι θες πες μου να ψαξω εγω
ρε παπαρα τι αμαξι βρηκες και πουβρηκα ρε συ αλλα το θεμα μου ειναι οτι εκτος την προκαταβολη που δινεις 4500 συν φπα και μηνιαιο μισθωμα με φπα 230 ευρω μετα απο 48 μηνες αν θες να το κρατησεις ξαναδινεις μετρητο την διαφορα...αυτο ειναι το θεμα μου
θες να νοικιάσεις αμάξι μωρη καρλοτα?βρηκα ρε συ αλλα το θεμα μου ειναι οτι εκτος την προκαταβολη που δινεις 4500 συν φπα και μηνιαιο μισθωμα με φπα 230 ευρω μετα απο 48 μηνες αν θες να το κρατησεις ξαναδινεις μετρητο την διαφορα...αυτο ειναι το θεμα μου
Μη δώσεις προκαταβολή...βρηκα ρε συ αλλα το θεμα μου ειναι οτι εκτος την προκαταβολη που δινεις 4500 συν φπα και μηνιαιο μισθωμα με φπα 230 ευρω μετα απο 48 μηνες αν θες να το κρατησεις ξαναδινεις μετρητο την διαφορα...αυτο ειναι το θεμα μου
ρε παπαρα τι αμαξι βρηκες και που
παλι τελος μισθωματος πρεπει να εχω μετρητο βαρβατο για την διαφορα αν το θελω ρε συΜη δώσεις προκαταβολή...
τελικα η μαλακία σου δεν εχει όρια , καθε μερα ανακαλύπτω ποσο περισσότερο μαλάκας είσαι.οπως τα εγραψα πρεπει να εχεις μετρητο την διαφορα στο τελος του μισθωματος για να το κρατησεις![]()