Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.458
- Πόντοι
- 12.756
γιατι το εχετε κανει σαν τις γκομενες εδω μεσα με τις καλημερεςγιατι βριζεις φιλε-φιδι;
Αφου ειστε ζωντανοι εννοειτε οτι ειναι καλη μερα .. θα λεμε καλημερες 1000 φορες
γιατι το εχετε κανει σαν τις γκομενες εδω μεσα με τις καλημερεςγιατι βριζεις φιλε-φιδι;
προσπερνω την αηθη επιθεση σου και σε ερωτω...πουλας το υβριδικο σου;γιατι το εχετε κανει σαν τις γκομενες εδω μεσα με τις καλημερες
Αφου ειστε ζωντανοι εννοειτε οτι ειναι καλη μερα .. θα λεμε καλημερες 1000 φορες
γιατι ρωτας ?προσπερνω την αηθη επιθεση σου και σε ερωτω...πουλας το υβριδικο σου;
ενδιαφερομαι εγω...αλλα εχει φτιαχτει η καταναλωση γαμημενε;γιατι ρωτας ?![]()
καλημερα ΑντζελοΩραία μέρα με μπινελικια πρωί πρωι
Καλημέρα!βροχερες καλημερες![]()
Καλημέρα αδελφέ μου φίλε μου καλε.καλημερα Αντζελο
ενδιαφερομαι εγω...αλλα εχει φτιαχτει η καταναλωση γαμημενε;
Τι τσίμπησες μαν;Ωραία μέρα με μπινελικια πρωί πρωι
για να το λες εχεις τσεκαρει καταναλωση αρα τα φουλαρισματα...σε πιστευω..δειχνει να εχει φτιαχτει .... αλλα δωσε μου ενα λογο να το πουλησω ..![]()
Αυγουλάκια λουκάνικακια κρεπουλες και καιφεΤι τσίμπησες μαν;
ο Μισθωτος εχει το ιστορικο με πινακιδες ΦΙΛΠΑ , εχει το άλλο και εχει και της κυράς !!για να το λες εχεις τσεκαρει καταναλωση αρα τα φουλαρισματα...σε πιστευω..
θα το πουλησεις για να παρει ο Μισθωτος αμαξι της προκοπης και εσυ να παρεις κατι αλλο ακομα καλυτερο..
το σαξο δεν θα πουληθει..θα πουλησω της κυρας να σου δωσω προκαταβολη και μετα μηνιαιες δοσεις και βαλε και τοκο αντιπροσωπειας...Μοκα ακριβο ενω μεταχειρισμενο νιπλικο θα ειναι φθηνοτεροο Μισθωτος εχει το ιστορικο με πινακιδες ΦΙΛΠΑ , εχει το άλλο και εχει και της κυράς !!
Γιατι δεν παει να παρει ενα ΜΟΚΑ ? ο ΜΙΣΘΩΤΟΣ
μεχρι να το παρει θα εχει καταργηθει το μοντελοο Μισθωτος εχει το ιστορικο με πινακιδες ΦΙΛΠΑ , εχει το άλλο και εχει και της κυράς !!
Γιατι δεν παει να παρει ενα ΜΟΚΑ ? ο ΜΙΣΘΩΤΟΣ
λιζινγκ ρεγια να το λες εχεις τσεκαρει καταναλωση αρα τα φουλαρισματα...σε πιστευω..
θα το πουλησεις για να παρει ο Μισθωτος αμαξι της προκοπης και εσυ να παρεις κατι αλλο ακομα καλυτερο..
δεν συμφερει λιζινγκ για ιδιωτες..μεχρι να το παρει θα εχει καταργηθει το μοντελο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
το σαξο δεν θα πουληθει..θα πουλησω της κυρας να σου δωσω προκαταβολη και μετα μηνιαιες δοσεις και βαλε και τοκο αντιπροσωπειας...Μοκα ακριβο ενω μεταχειρισμενο νιπλικο θα ειναι φθηνοτερο
ποσα κιλα μλκ εισαιδεν συμφερει λιζινγκ για ιδιωτες..
δεν συμφερει λιζινγκ για ιδιωτες..