baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 14.045
- Πόντοι
- 6.035
ειτ οκλοκ ντου γιου γοντ ε τι?ssssssssssssssssss σιγά μαλάκα μην κλασεις κανα ινγκλις τι απο το κωλί σου
μιλκ?
κουκις σερ?
ειτ οκλοκ ντου γιου γοντ ε τι?ssssssssssssssssss σιγά μαλάκα μην κλασεις κανα ινγκλις τι απο το κωλί σου
μενεδημους ιζ δι νιου ντιβελοπμεντ.Βλεπω ο νταβατζοντεβελοπερ επιασε δουλεια και οποτε ποσταρεις κατι σου βγαζει μην λαθους παρολο που αυτο δημοσιευεται....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αι ραιτ γιου του μαι μπιγκ τζουισι μπολς γιου πλεμπασακερ!!!
Γνωμη για Μολις Χθες και πρωταγωνιστη θουθουνια....Λουιθααααααα ειμαι αθωοθθθθθθθ!!!Δεν αντεχω τοσο ποιοτικα θεαματα.Μετα την λαμψη δεν με συγκινει κατι στην ελληνικη τβ![]()
ο μαι γκατ !!μενεδημους ιζ δι νιου ντιβελοπμεντ.![]()
Τι Βυτινα βρε κωλογερα;κυριακη παω βυτινα,λετε να βρω καστανα?![]()
γουαιτ χαουσιζς πες του να παειΦΑΚ ΓΙΟΥ ΟΛ ΜΠΙΤΣΙΣ!!!
Τι Βυτινα βρε κωλογερα;
mirrorακι σερ.ΦΑΚ ΓΙΟΥ ΟΛ ΜΠΙΤΣΙΣ!!!
Τι Βυτινα βρε κωλογερα;
τι λες ρε πορδε?Γαμάνε...
![]()
![]()
τι λες ρε πορδε?Γαμάνε...
![]()
![]()
Nα πω την αμαρτια μου,τωρα το γουγλαρα και ειδα οτι ειναι σειρα στο σκουαϊΓνωμη για Μολις Χθες και πρωταγωνιστη θουθουνια....Λουιθααααααα ειμαι αθωοθθθθθθθ!!!
Γνωμη για καινουρια γυριστογραμματατζου στον Τροχο της Τυχης.....Nα πω την αμαρτια μου,τωρα το γουγλαρα και ειδα οτι ειναι σειρα στο σκουαϊ![]()
![]()
![]()
![]()
Τύπε πως πηγε σημερα με τους ουρακατογκουςΦΑΚ ΓΙΟΥ ΟΛ ΜΠΙΤΣΙΣ!!!
Τι Βυτινα βρε κωλογερα;
βαλε λινκ βρε μαλάκα καμένε , δεν βλεπουμε ολη μερα τιβιΓνωμη για καινουρια γυριστογραμματατζου στον Τροχο της Τυχης.....
δεν βλεπουμε ολη μερα τιβι
ποτε θα βγεις να τραγουδισεις στο σπιτι με το μεγκα?Βλέπε ΒΒ και φάρμα εσύ σκουπιδιάρη...![]()
ποτε θα βγεις να τραγουδισεις στο σπιτι με το μεγκα?Βλέπε ΒΒ και φάρμα εσύ σκουπιδιάρη...![]()
fyi Φαρμα ξεκίνησεΒλέπε ΒΒ και φάρμα εσύ σκουπιδιάρη...![]()