Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 35.034
- Πόντοι
- 28.246
Έχω ήδη στείλει... Τι στο διάολο Αλτσχάιμερ έχεις;Στείλε υλικό
Τελευταία τροποποίηση:
Έχω ήδη στείλει... Τι στο διάολο Αλτσχάιμερ έχεις;Στείλε υλικό
το βραδυ θελω να μου στειλεις πμ με περιληψη Φαρμας και ΒΒ , οχι πανω απο 1500 λεξεις και οχι λιγότερες απο 1000Ρε γαμημενοι μην βριζετε συνεχεια ερχονται και γιορτες ρε παλιοχαμουρηδες!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πες γνωμη για Κομαντα και Δρακοι....
αυτο ναι , το γαμώΈχω ήδη στείλει... Τι στο διάολο Αλχάιμερ έχεις;
![]()
![]()
Στη στελνω τωρα με 4 λεξεις....Παρε τα αρχιδια μου!το βραδυ θελω να μου στειλεις πμ με περιληψη Φαρμας και ΒΒ , οχι πανω απο 1500 λεξεις και οχι λιγότερες απο 1000
τι γνωμη εχεις για αγγλικο χιουμορ?Ρε γαμημενοι μην βριζετε συνεχεια ερχονται και γιορτες ρε παλιοχαμουρηδες!
γιατι βριζεις ρε μουνι γαμω την πουτανα σου ?Στη στελνω τωρα με 4 λεξεις....Παρε τα αρχιδια μου!
Το καλυτερο χιουμορ....τι γνωμη εχεις για αγγλικο χιουμορ?![]()
Δεν αντεχω τοσο ποιοτικα θεαματα.Μετα την λαμψη δεν με συγκινει κατι στην ελληνικη τβΡε γαμημενοι μην βριζετε συνεχεια ερχονται και γιορτες ρε παλιοχαμουρηδες!
μπλιαχ γελοιοτητα,για πες σειρες που εχεις δει και σ'αρεσουν?Το καλυτερο χιουμορ....
Ρε αιντα παγαινε στον κηπο 1χ1 να μασησεις τριφυλι....γιατι βριζεις ρε μουνι γαμω την πουτανα σου ?
λιτα και περιεκτικα επεισόδια , εχεις δικιο μανΔεν αντεχω τοσο ποιοτικα θεαματα.Μετα την λαμψη δεν με συγκινει κατι στην ελληνικη τβ![]()
Ναι, αλλά εσύ έχεις λυσσάξει να κάτσεις στο ταμείο. Αυτή δεν κουνάει από δίπλα μου. Μπορώ να μιλήσω για εσένα, αλλά θέλεις την Στέλλα στο ταμείο να κάτσεις μαζί της.αυτο ναι , το γαμώ
μπερναμπεο ειναι ο κηπος , μπερναμπεοΡε αιντα παγαινε στον κηπο 1χ1 να μασησεις τριφυλι....
Δεν περιμενα απο εναν ΣΚΑΤΑΤΖΗΝΝΝΝΝΝΝΝΝ να εκτιμησει το εγκεφαλικο νταρκ χιουμορ το Αγγλικο!!!μπλιαχ γελοιοτητα,για πες σειρες που εχεις δει και σ'αρεσουν?![]()
![]()
![]()
δες φολτι ταουερ γελοιοτητα.Δεν αντεχω τοσο ποιοτικα θεαματα.Μετα την λαμψη δεν με συγκινει κατι στην ελληνικη τβ![]()
γαμηθηκες με το που καθεται η καθε μία , ΓΑΜΗΘΗΚΕΣΝαι, αλλά εσύ έχεις λυσσάξει να κάτσεις στο ταμείο. Αυτή δεν κουνάει από δίπλα μου. Μπορώ να μιλήσω για εσένα, αλλά θέλεις την Στέλλα στο ταμείο να κάτσεις μαζί της.![]()
αλ μπαντυ φορ εβα.Δεν περιμενα απο εναν ΣΚΑΤΑΤΖΗΝΝΝΝΝΝΝΝΝ να εκτιμησει το εγκεφαλικο νταρκ χιουμορ το Αγγλικο!!!
Τι Μπενι Χιλ βρε αρουγκαλε;δες φολτι ταουερ γελοιοτητα.
μπενι χιλ ασχολιαστο.
γες μινιστερ ακατανοητο.![]()
ssssssssssssssssss σιγά μαλάκα μην κλασεις κανα ινγκλις τι απο το κωλί σουΤι Μπενι Χιλ βρε αρουγκαλε;
Ξεστραβωσου και δες Monty Pythons,Blackadder κτλ
γες μιστερ φολτιιι.Τι Μπενι Χιλ βρε αρουγκαλε;
Ξεστραβωσου και δες Monty Pythons,Blackadder κτλ
Αι ραιτ γιου του μαι μπιγκ τζουισι μπολς γιου πλεμπασακερ!!!ssssssssssssssssss σιγά μαλάκα μην κλασεις κανα ινγκλις τι απο το κωλί σου