shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
εχει ενα περίπτερο απέξω ,γιατι για μέσα δεν σε κόβωΜεγαλη Βρετανια μονο![]()
εχει ενα περίπτερο απέξω ,γιατι για μέσα δεν σε κόβωΜεγαλη Βρετανια μονο![]()
Τι σχέση έχεις εσύ με αυτά;δεν ισχυει για τα ιδρυτικά μέλη![]()
θες να δωσουμε ενα ραντεβου παρεα εκει η ιντερκοντινενταλ να δουμε ποιος θα μπει και ποιος οχι;εχει ενα περίπτερο απέξω ,γιατι για μέσα δεν σε κόβω![]()
αιματοςΤι σχέση έχεις εσύ με αυτά;
ξεκινησε ιδρυτικες πιπες και πεολειχιες και πηρε το μπρουζινο σημαΤι σχέση έχεις εσύ με αυτά;
και 1000 ευρω στοιχημα αν θες?θες να δωσουμε ενα ραντεβου παρεα εκει η ιντερκοντινενταλ να δουμε ποιος θα μπει και ποιος οχι;![]()
Με πρόλαβες. Κάτι ανάλογο θα έγραφα και θα συμπλήρωνα ότι τον χυνανε στα μούτρα και μέσα στα αυτιά.ξεκινησε ιδρυτικες πιπες και πεολειχιες και πηρε το μπρουζινο σημα
και παραπανω...και 1000 ευρω στοιχημα αν θες?
θα τα βαλεις εσυ ομως και τα δικα του , γιατι δεν εχεικαι 1000 ευρω στοιχημα αν θες?
θελει και παραπάνω απο 1000θα τα βαλεις εσυ ομως και τα δικα του , γιατι δεν εχει
οταν δεν εχει ουτε αυτα λιγη σημασία εχει , τι χιλια τι 2000 τι 5000 , ενας ειναι ο παρανομαστης , ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙθελει και παραπάνω απο 1000![]()
θες να βγαλεις το βραχιολακι σου απο τον αστραγαλο να βαλουμε μαζι στοιχημα 2000;θα σου ριξω και ενα πουτσο ομως μετα γαμιολα...οταν δεν εχει ουτε αυτα λιγη σημασία εχει , τι χιλια τι 2000 τι 5000 , ενας ειναι ο παρανομαστης , ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ
θα πατε στο ωράριο που δουλευεις σερβιτορακι εκει μέσα ή θα πας εκτός ωραρίου?λεγε Σεσκουλακο ψηνεσαι;να δουμε ποιος μπαινει και ποιος οχι
με στοιχημα χρηματικο ναι μεσα ειμαιλεγε Σεσκουλακο ψηνεσαι;να δουμε ποιος μπαινει και ποιος οχι
ελα και εσυ αν εχεις αρχιδια και δεν στα εκοψαν μουνηθα πατε στο ωράριο που δουλευεις σερβιτορακι εκει μέσα ή θα πας εκτός ωραρίου?
πανω απο 10000 ερχομαι εγω , μεχρι τα 10Κ στελνω την πινέζαθες να βγαλεις το βραχιολακι σου απο τον αστραγαλο να βαλουμε μαζι στοιχημα 2000;θα σου ριξω και ενα πουτσο ομως μετα γαμιολα...
δηλαδη εσυ πιστευεις οτι δεν μπαινω μεσα σε αυτα ;εισαι μαλακας;η χαφτας;για να ξερω..και 2000 σου βαζω που το πρωτο που θα κανεις οταν συναντηθουμε θα μου τα δειξεις μετρηταμε στοιχημα χρηματικο ναι μεσα ειμαι
10000 δεχομαι..λεγε ωρα να παμε και μεραπανω απο 10000 ερχομαι εγω , μεχρι τα 10Κ στελνω την πινέζα
ρε ολοι μπαίνουνεδηλαδη εσυ πιστευεις οτι δεν μπαινω μεσα σε αυτα ;εισαι μαλακας;η χαφτας;για να ξερω..και 2000 σου βαζω που το πρωτο που θα κανεις οταν συνανατηθουμε θα μου τα δειξεις μετρητα
τοτε ποιο ειναι το θεμα για να καταλαβω..οτι δεν μπορω;οτι δεν εχω λεφτα να φαω εκει μεσα;να πιω;ρε ολοι μπαίνουνε