athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.966
- Πόντοι
- 12.756
μπα;δεν ισχυει για τα ιδρυτικά μέλη
μπα;δεν ισχυει για τα ιδρυτικά μέλη
μπαμπακια
τσακω ιδρυτικη πουτσα και σπερμαμπαμπακια
ο λανγκαρτ πως στο πουτσο λεγετε , εχει κολλησει εκει στο νημα της Τζο και δεν λεει να ξεμυτήσειτσακω ιδρυτικη πουτσα και σπερμα
πολυ το φοβαμαι...δεν ξεμυταει απο εκει ρεο λανγκαρτ πως στο πουτσο λεγετε , εχει κολλησει εκει στο νημα της Τζο και δεν λεει να ξεμυτήσει
λες να ερωτευτηκε ?
φαινοταν αδυναμος χαρακτηρας παντωςπολυ το φοβαμαι...δεν ξεμυταει απο εκει ρε
ο λανγκαρτ πως στο πουτσο λεγετε , εχει κολλησει εκει στο νημα της Τζο και δεν λεει να ξεμυτήσει
λες να ερωτευτηκε ?
Γιατί δεν μπαίνει εδώ;πολυ το φοβαμαι...δεν ξεμυταει απο εκει ρε
δεν θυμαμαι να ειχε γινει κάτι , ολη μερα εδω ηταν και τραμπουκιζεΓιατί δεν μπαίνει εδώ;
Tου έχουμε κάνει κάτι;
πως μπορω να βοηθησω τον συνδικτυο μου;φαινοταν αδυναμος χαρακτηρας παντως
μηπως πρεπει λιγο να τον βοηθησεις ?
λες;Γιατί δεν μπαίνει εδώ;
Tου έχουμε κάνει κάτι;
για ρωτα τον εσυ που φημιζεσαι οτι ρωτας με τρόποπως μπορω να βοηθησω τον συνδικτυο μου;
λες;
Πάρτε την παρτουζα με τον Αθηναίο να φύγει από εκεί ο άλλοςφαινοταν αδυναμος χαρακτηρας παντως
μηπως πρεπει λιγο να τον βοηθησεις ?
Πάρτε την παρτουζα με τον Αθηναίο να φύγει από εκεί ο άλλος
ενταξει μπορει καταλαθος να ριξω ενα πουτσακο και στον νιπλακοΠάρτε την παρτουζα με τον Αθηναίο να φύγει από εκεί ο άλλος
σπαστο καφε απο το περιπτερο δεν σου κανει ...?Κάποιος εδώ μέσα μου χρωστάει καφέ πολυτελείας
Αθηναιεεεε δεβρω έξω ...σε περιμένω αύριο το πρωί στο χιλτονσπαστο καφε απο το περιπτερο δεν σου κανει ...?
ειχες και στο χωριο σου πολυτελειες ...
εχει προτεραιότητα ο ΑντζελοΚάποιος εδώ μέσα μου χρωστάει καφέ πολυτελείας
Μεγαλη Βρετανια μονοΑθηναιεεεε δεβρω έξω ...σε περιμένω αύριο το πρωί στο χιλτον
μεχρι τα σκαλακια θα σε αφησουν ...Μεγαλη Βρετανια μονο