ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 35.889
- Πόντοι
- 5.006
Δίνεις 2,50Αφηνεις 2ευρω κι εισαι οκ.Αμα παει 2,10 τι κανεις![]()
![]()
Κατσε,τωρα θα μπει ο χουβαρντας Ατενεζος και θα σου πει"Ενας ειναι ο καλυτερος καφες.Ο κερασμενος".![]()
![]()
![]()
Δίνεις 2,50Αφηνεις 2ευρω κι εισαι οκ.Αμα παει 2,10 τι κανεις![]()
![]()
Κατσε,τωρα θα μπει ο χουβαρντας Ατενεζος και θα σου πει"Ενας ειναι ο καλυτερος καφες.Ο κερασμενος".![]()
![]()
![]()
Παω για τσιμπημα μάν.Θα γεμισουμε ψιλα.ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ![]()
Τα λεμε σε κανενα τριωρο,αν τελειωσεις ως τοτεΠαω για τσιμπημα μάν.![]()
Τα λεμε σε κανενα τριωρο,αν τελειωσεις ως τοτε![]()
Στα μουτρα σου φιλε του Baros....
Μην τον παρεξηγεις,δεν μπηκε ο Ατενεζος να ξεδωσει ο ανθρωποςΣτα μουτρα σου φιλε του Baros....
Γιαυτο γραφω τωρα που υπαρχει κενο...μετα θα γεμισει το νημα με γαμωσταυριδια των δυο.Μην τον παρεξηγεις,δεν μπηκε ο Ατενεζος να ξεδωσει ο ανθρωπος![]()
Ε ναι,ανεβαινει η ποιοτητα αποτομα μετα.Γιαυτο γραφω τωρα που υπαρχει κενο...μετα θα γεμισει το νημα με γαμωσταυριδια των δυο.
Να προσέχεις για καλού κακού έχε και κάποιον δίπλα σουΠαω για τσιμπημα μάν.
![]()
Έχω δύο μολοσσους τυπε διπλα μου τσιμπάνε και αυτοί κάτι.Να προσέχεις για καλού κακού έχε και κάποιον δίπλα σου
Από σένα καλύτερα τρώει...αμα δεν εχεις να το ταίσεις κριμα ειναι
Από σένα καλύτερα τρώει...![]()
μονο νημα ΒΒ , εδω βρωμάει λαϊκίλα και περγκολαΓιαυτο γραφω τωρα που υπαρχει κενο...μετα θα γεμισει το νημα με γαμωσταυριδια των δυο.
Σήμερα τα τάισα μοσχαρίσια φιλέτα με καροτάκια , αρακά, λιναρόσπορο και λάδι σολομού...Ακαταρθωτο μαν..
Μονο Περγκολα γαμημενε ταξιδιωτη του χρόνου.
Θα λειπω σημερα τυπε να ξες....μονο νημα ΒΒ , εδω βρωμάει λαϊκίλα και περγκολα
και γω μαν θα λειπω.. Νασος εύχομαι να ειναι για να ανοιξει το μαγαζι απο εκειΘα λειπω σημερα τυπε να ξες....
τοτε πρόσεχε δυο φορες μη τσιμπήσουν και εσέναΈχω δύο μολοσσους τυπε διπλα μου τσιμπάνε και αυτοί κάτι.
Τυπε τι νέα;που γαμιεται ο νιπλης;Χωρίς τον Αθηναίο το νήμα πεθαίνει...![]()