baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.953
- Πόντοι
- 6.035
μισοενδιαφέρετε ο Αθηναιος να αγοράσει με δόσεις χωρίς προκαταβολή εχεις κατι ?![]()
μισοενδιαφέρετε ο Αθηναιος να αγοράσει με δόσεις χωρίς προκαταβολή εχεις κατι ?![]()
μου δανεισει ο Τροβα το δικό του , αν χρειαζεταιΠάρε ένα Lada και άσε τις παπαριές.
ο Αθηναιος ειναι σε στριπ σοου και εγω εδωΚλειστο το μαγαζι![]()
Δεν κανετε για βραδινη βαρδια εσεις,θα το σκασουν οι ασθενειςο Αθηναιος ειναι σε στριπ σοου και εγω εδω![]()
ευτυχως που ηρθες .. κατσε εσυ , παμε τσαρκα στα νηματα εμειςΔεν κανετε για βραδινη βαρδια εσεις,θα το σκασουν οι ασθενεις![]()
επισης ο μπαρος πουλάει οικόπεδαΔεν κανετε για βραδινη βαρδια εσεις,θα το σκασουν οι ασθενεις![]()
Μαλιστα.Μετα το χαλκο αρχισε και τα οικοπεδα.Επεκτεινεται η επιχειρησηεπισης ο μπαρος πουλάει οικόπεδα![]()
![]()
Ξεκατινιάζονται στα ριαλιτονήματαΚλειστο το μαγαζι![]()
Ως θαμώνας ή ως στρίπερ?ο Αθηναιος ειναι σε στριπ σοου και εγω εδω![]()
Σας την ειπε ο Νιπλης για το gntmΞεκατινιάζονται στα ριαλιτονήματα
Λες να μην φθανει ο μισθος το πρωιΩς θαμώνας ή ως στρίπερ?![]()
Ζηλευει η καριόλα,τόσο καιρό στο ΒΒ στήνονται να δουν καμια XXX σκηνή και το μόνο που έχει δείξει ο Αφραγκούζος είναι η κωλοχαράδρα του Πέτσα όταν σπρώχνει την ΑνχελόπιπαΕμείς από εκεί έχουμε δει και λίγοΣας την ειπε ο Νιπλης για το gntm![]()
Eχω πολλες αγνωστες λεξεις,πλετσα,ανχελιτα τι ειναι αυτα?Κατοικιδια?Απο το αλλο ειχα δει μια αλογα με μακρυ μαλλι μαυρο(απο Κρητη νομιζω) και λιγο η Ολγα,αυτες μου αρεσαν.Βεβαια εχετε σαν σοου εκεινη την σαικο,ξινη,υστερικια τριτοξαδερφη της οικογενειας Ανταμς,κι αυτο σας τιμα σαν ριαλιτιΖηλευει η καριόλα,τόσο καιρό στο ΒΒ στήνονται να δουν καμια XXX σκηνή και το μόνο που έχει δείξει ο Αφραγκούζος είναι η κωλοχαράδρα του Πέτσα όταν σπρώχνει την ΑνχελόπιπαΕμείς από εκεί έχουμε δει και λίγο
ΥΓ : έχουμε και τους δροσερούς βέβαια αλλά τι να κάνουμε,τους ανεχόμαστε![]()
Σε μια χαβούζα(ελληνική tv)βρίσκεις τα πάντα μανEχω πολλες αγνωστες λεξεις,πλετσα,ανχελιτα τι ειναι αυτα?Κατοικιδια?Απο το αλλο ειχα δει μια αλογα με μακρυ μαλλι μαυρο(απο Κρητη νομιζω) και λιγο η Ολγα,αυτες μου αρεσαν.Βεβαια εχετε σαν σοου εκεινη την σαικο,ξινη,υστερικια τριτοξαδερφη της οικογενειας Ανταμς,κι αυτο σας τιμα σαν ριαλιτι![]()
Kαλα και σε πολλα σαη επισης.Μονο το μπου ξεχωριζει για τα εκλεκτα του μελη.ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΠΟΥΣε μια χαβούζα(ελληνική tv)βρίσκεις τα πάντα μαν![]()
Ζηλευει η καριόλα,τόσο καιρό στο ΒΒ στήνονται να δουν καμια XXX σκηνή και το μόνο που έχει δείξει ο Αφραγκούζος είναι η κωλοχαράδρα του Πέτσα όταν σπρώχνει την ΑνχελόπιπαΕμείς από εκεί έχουμε δει και λίγο
ΥΓ : έχουμε και τους δροσερούς βέβαια αλλά τι να κάνουμε,τους ανεχόμαστε![]()
ΛΑΜΟΓΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ