Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.013
- Πόντοι
- 12.756
καποιες φορες , οχι πανταπονοκεφαλος μετα μεχρι να ξανακοιμηθεις για βραδυ
καποιες φορες , οχι πανταπονοκεφαλος μετα μεχρι να ξανακοιμηθεις για βραδυ
που πας ρε μαλακα τετοια ωρα ? να περασεις λαμπακια για δήμους ?παω για μεροκαματο.![]()
![]()
να βγαλω τα αυριανα εξοδα.
![]()
Aναλογα,εγω πινω και 1-2 το βραδυ και μετα κοιμαμαι.Αλλοι με εναν το απογευμα εχουν αϋπνιες2 φε και σκεφτομαι μηπως ο τριτος τετοια ωρα ειναι υπερβολη?φοβαμαι μετα μην εχψ αυπνιες και δω ολους τους αρχοντες των δαχτυλιδιων.
![]()
βλαβη φιλε μου βλαβη για να τρως εσυ τα παϊδακια σου πρεπει να δουλευει και ηλεκτρικα το καταστημα.που πας ρε μαλακα τετοια ωρα ? να περασεις λαμπακια για δήμους ?
70 παρε , πενηντα φαινεται οτι ειναι κουτουρου χρεωσηβλαβη φιλε μου βλαβη για να τρως εσυ τα παϊδακια σου πρεπει να δουλευει και ηλεκτρικα το καταστημα.![]()
![]()
θα γυρισω πισω με ενα 50αρι 2 κιλα κρεας μια σαλατα και κατι ορεκτικα.![]()
Παραπάνω να ζητήσεις.βλαβη φιλε μου βλαβη για να τρως εσυ τα παϊδακια σου πρεπει να δουλευει και ηλεκτρικα το καταστημα.![]()
![]()
θα γυρισω πισω με ενα 50αρι 2 κιλα κρεας μια σαλατα και κατι ορεκτικα.![]()
εκατο ευρω θα παρει ο φραγκοφονιας,4 κιλα παιδακια αρνισια και 2 μοσχαρισιες..Παραπάνω να ζητήσεις.
Είναι Σάββατο και βράδυ.
Να πάρεις όλη την σούβλα φεύγοντας.
σκασε εσυ και δες ματσακιαεκατο ευρω θα παρει ο φραγκοφονιας,4 κιλα παιδακια αρνισια και 2 μοσχαρισιες..
εσυ τα παιδακια σε έγχρωμη φωτο τα εχεις δει η σε ασπρόμαυρη ?εκατο ευρω θα παρει ο φραγκοφονιας,4 κιλα παιδακια αρνισια και 2 μοσχαρισιες..
Aναλογα,εγω πινω και 1-2 το βραδυ και μετα κοιμαμαι.Αλλοι με εναν το απογευμα εχουν αϋπνιες![]()
![]()
![]()
φαντασου να ηταν ηλεκτρολογος ο αντζελο......Παραπάνω να ζητήσεις.
Είναι Σάββατο και βράδυ.
Να πάρεις όλη την σούβλα φεύγοντας.
θα ζήταγε ολες της σούβλεςφαντασου να ηταν ηλεκτρολογος ο αντζελο......![]()
Tζαμπατζης εισαι.Δωσε κατι παραπανω τσιπη,μια φορα πεθαινει κανεις
Aντζελαρας δεν θα επαιρνε λεφτα μονο κοψιδιαφαντασου να ηταν ηλεκτρολογος ο αντζελο......![]()
σκασεAντζελαρας δεν θα επαιρνε λεφτα μονο κοψιδια![]()
τραβα σε κανα γιατρο οσο ειναι καιρος να δουν τις αρτηριες σου...Tζαμπατζης εισαι.Δωσε κατι παραπανω τσιπη,μια φορα πεθαινει κανεις![]()
Πεταω,πεταωτραβα σε κανα γιατρο οσο ειναι καιρος να δουν τις αρτηριες σου...
Θα του βάλουν μια ιατρική πεταλούδα και θα πίνουν καφέ...τραβα σε κανα γιατρο οσο ειναι καιρος να δουν τις αρτηριες σου...
Τι ποικιλίες έχεις?Πεταω,πεταω![]()
![]()
![]()