Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.002
- Πόντοι
- 12.756
και βγαζει απο εκει μεσα διαφορα δηλαδη ..ο κωλος μου εχει μονο μια ενδειξη....ΕΞΟΔΟΣ![]()
μπαλες του μπασκετ
κορνιζες
ατμομαγειρες
λαδια 60-40
και βγαζει απο εκει μεσα διαφορα δηλαδη ..ο κωλος μου εχει μονο μια ενδειξη....ΕΞΟΔΟΣ![]()
φιλε-φιδι τι λεει το προγραμμα σημερα;καμμια γκλαμουρατη βολτα με το κοριτσι σου στην Β.Α.πτερυγα του γκαζον;θα αναψεις φουφου με κοκορετσια,σπληναντερα,εξοχικα;κρασι ροζε που μονο εσυ το πινεις;θα ριξεις κανα φρεσκοκατεψυγμενο δαγκανιαρικο που τα φερνουν μονο σε σενα ειδικη παραγγελια στην υγεια του φαντασμενου μαλακα;και βγαζει απο εκει μεσα διαφορα δηλαδη ..
μπαλες του μπασκετ
κορνιζες
ατμομαγειρες
λαδια 60-40
εσυ θα στειλεις παλι μηνυματακι στον Αντζελο να σου πει τα ματς και να κατσεις στο καναπε για να κανεις αποσβεση τις συνδρομες που πληρωνεις?φιλε-φιδι τι λεει το προγραμμα σημερα;καμμια γκλαμουρατη βολτα με το κοριτσι σου στην Β.Α.πτερυγα του γκαζον;θα αναψεις φουφου με κοκορετσια,σπληναντερα,εξοχικα;κρασι ροζε που μονο εσυ το πινεις;θα ριξεις κανα φρεσκοκατεψυγμενο δαγκανιαρικο που τα φερνουν μονο σε σενα ειδικη παραγγελια στην υγεια του φαντασμενου μαλακα;
ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ σε γραφω στα αρχιδια μου γιατι αργησες να με παραθεσεις...το πολυ 1 λεπτο θα κανεις να απαντησεις..εσυ θα στειλεις παλι μηνυματακι στον Αντζελο να σου πει τα ματς και να κατσεις στο καναπε για να κανεις αποσβεση τις συνδρομες που πληρωνεις?
εκανα αμφισβήτηση συνναλαγης στην καρτα για χθεςΜΟΥΝΟΠΑΝΟ σε γραφω στα αρχιδια μου γιατι αργησες να με παραθεσεις...το πολυ 1 λεπτο θα κανεις να απαντησεις..![]()
τι παιχτηκε;εκανα αμφισβήτηση συνναλαγης στην καρτα για χθες
εχουμε και ζωη μπρο , δεν ειμαστε σαν και εσενα με 12 τηλεκοντρολ στο χερι και αλλα τοσα στο κωλο και τελικα να βλεπεις τελετεξτΜΟΥΝΟΠΑΝΟ σε γραφω στα αρχιδια μου γιατι αργησες να με παραθεσεις...το πολυ 1 λεπτο θα κανεις να απαντησεις..![]()
δεν μ αρεσε η ταβερνα γενικα σαν φαγητο και την ειχαν δει και ακριβοι , δεν τους χαλασε τωρα ομωςτι παιχτηκε;
καλα σε πιστεψαμε..λεγε τωρα τι παιχτηκεεχουμε και ζωη μπρο , δεν ειμαστε σαν και εσενα με 12 τηλεκοντρολ στο χερι και αλλα τοσα στο κωλο και τελικα να βλεπεις τελετεξτ
ρε μαλακα αφου ηταν ολα νομιμα απλα μην ξαναπας..γαμημενεδεν μ αρεσε η ταβερνα γενικα σαν φαγητο και την ειχαν δει και ακριβοι , δεν τους χαλασε τωρα ομως
αφου δεν θα ξαναπαω εκανα αμφισβητησηρε μαλακα αφου ηταν ολα νομιμα απλα μην ξαναπας..γαμημενε
μεχρι 39 το εχω πληρωσει..μαλακα τα εχουν γαμησει ολα στην εστιαση να πανε να γαμηθουνεαφου δεν θα ξαναπαω εκανα αμφισβητηση
παϊδακι με 42 το κιλο κανονικα επρεπε να φωναξω το ΣΔΟΕ
Ο Λάκης χρειαζόταν τώρα να πετάξει τις λεπίδες του...Παιδια υπαρχει και αλλο ωραιο νημα με αποτριχωτικες μηχανες για αρχιδια...δεν βλεπω να τσουλαει ομως![]()
τι απατεωνας εισαι ρε μαλακακαι ηταν και μέτριο , και αλλα κρεατικα που πηρα ηταν μέτρια πολυ
οταν του το ειπα μου το επαιζε ιστορια , λεω απο μεσα μου , ναι πουστρακο θα σε φτιαξω εγω μετά κανε εσυ τον εξυπνο
ρε μαλακα 137 ευρω λογαριασμο του λεω εχεις κανα γλυκο να παρουμε , και μου λεει να σας ενημερωσω οτι τα γλυκα ειναι με χρεωσει ..μεχρι 39 το εχω πληρωσει..μαλακα τα εχουν γαμησει ολα στην εστιαση να πανε να γαμηθουνε
μελομακαρονα κερασανε?αφου δεν θα ξαναπαω εκανα αμφισβητηση
παϊδακι με 42 το κιλο κανονικα επρεπε να φωναξω το ΣΔΟΕ
Που πήγες;ρε μαλακα 137 ευρω λογαριασμο του λεω εχεις κανα γλυκο να παρουμε , και μου λεει να σας ενημερωσω οτι τα γλυκα ειναι με χρεωσει ..
Πουτσα μου φιλε , φερτα λεω , και φερνει κατι μαλακιες γλυκα , μιλαμε για τα σκυλια ... γαμημενοι εστιατορες
Γι αυτο παω στα ακριβα , τουλαχιστον πληρωνεις αλλα παιρνεις ποιοτητα
ηθελα να το παιξω μισθωτος να δω πως ειναι , να παει να γαμηθει
οχι τα μουνοπαναμελομακαρονα κερασανε?
πληρωσε κανονικα γιατι οι εργαζομενοι δεν φταινε πες και σε μας ποιο ειναι να τον γαμησουμε στις αρνητικες κριτικες που τον ποναει ρε μαλακαοχι τα μουνοπανα
τυπε σε κατι βουνα μεταξυ Ραφηνας-Μαραθωνα-Πεντελη , χαθηκα κιολας γιατι ειχα βαλει τηλεοραση να παιζει στο αυτοκινητο και δεν εβλεπα gpsΠου πήγες;