Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.000
- Πόντοι
- 12.756
βρε μαλάκα εχεις καταλαβει που ειμαστε ? σε νημα απο μπουρδελοσαιτκαλησπεριζω αρχοντα Κουταβουλια
δεν εισαι σε ραδιοφωνικη εκπομπη να καλησπεριζεις τον καθενα
βρε μαλάκα εχεις καταλαβει που ειμαστε ? σε νημα απο μπουρδελοσαιτκαλησπεριζω αρχοντα Κουταβουλια
εκανα παλια στον στρατοβρε μαλάκα εχεις καταλαβει που ειμαστε ? σε νημα απο μπουρδελοσαιτ
δεν εισαι σε ραδιοφωνικη εκπομπη να καλησπεριζεις τον καθενα
Ραδιο Χιτώνιο ?εκανα παλια στον στρατο
εβαζα ποιοτικα λαικα..Τερλεγκα,Ζαφειρη Μελα ,Ζαχαρια κλπΡαδιο Χιτώνιο ?
Ολοι αναβολη βαρεσαν να φανταστωεβαζα ποιοτικα λαικα..Τερλεγκα,Ζαφειρη Μελα ,Ζαχαρια κλπ
τρελο γλεντι ρεΟλοι αναβολη βαρεσαν να φανταστω
εκανες και αφιερωσεις ?τρελο γλεντι ρε
4 αυτοκτονησαν μαλισταΟλοι αναβολη βαρεσαν να φανταστω
εννοειταιεκανες και αφιερωσεις ?
και μετα γαμησαν τον Αθηναιο γιατι τους πηγαν εμπλοκη οι υπηρεσίες4 αυτοκτονησαν μαλιστα
Τις καλημερες στα πιο μεγάλα αλάνια της Ελλάδος..ειναι φουλαρισμενο εδω και 4 μερες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
καλησπεριζω αρχοντα Κουταβουλια
απο δροσερους καλα παμε, ειναι Αθηναιος και κραταει την σημαιαΤις καλημερες στα πιο μεγάλα αλάνια της Ελλάδος..
Μόνο σε αυτό το σαη υπάρχει ζεστή και δροσιά together ..
Πουθενά αλλού...ΠΟΥΘΕΝΑ .
ξεκινησε ο καταρρακτης μαν, 50αριζει , δειξε λιγο ανοχη
δεν προλαβαινει , πηρε το Οκ απο γυναικα και θα μπλεξει με call-girlsΑθηναιε κανονίστε καμία μαγκιά όποτε θα μπορούμε όλοι να γίνει της κακιάς πουτανας.
Φτιαχτο ρε ΝΙΠΛΑΚΟ αν μπορεσεις και εσύ να έρθεις..απο δροσερους καλα παμε, ειναι Αθηναιος και κραταει την σημαια
αλλο εσυ![]()
![]()
εγω ειμαι 51 ρε και τον μονο καταρακτη που ξερω ειναι στην εδεσσα
φιλε-φιδι και πλεον και απατρι-προδοτη τι λεει το προγραμμα σημερις;βολτες στο γκαζον που εχει ηλιο,καναπε,κρεββατι,καψιμο ευρωπουλων στα ορφανα;αλλο εσυ
αυτον τον πηγαν στην εδεσσα και δεν εβλεπε καν τον καταρρακτη , μονο τον ακουγε
Τασσαρεεεεεεεεεεεεε.Την καλησπέρα μου στον γείτονα.![]()
![]()
εγω ειμαι 51 ρε και τον μονο καταρακτη που ξερω ειναι στην εδεσσα
4.000 χλμ στο υβδριδικο .. ουτε 4 μηνες δεν το εχωφιλε-φιδι και πλεον και απατρι-προδοτη τι λεει το προγραμμα σημερις;βολτες στο γκαζον που εχει ηλιο,καναπε,κρεββατι,καψιμο ευρωπουλων στα ορφανα;