shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
τι τσου -λου ρε και πρασινα αλογα τσαμπουνάς μιλα την ελληνικήτσου-λου ρε αχαιρευτε
τι τσου -λου ρε και πρασινα αλογα τσαμπουνάς μιλα την ελληνικήτσου-λου ρε αχαιρευτε
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΗΓΚ ρε γαμημενετι τσου -λου ρε και πρασινα αλογα τσαμπουνάς μιλα την ελληνική
ρε γαμιολα τα θελει ο κωλος σου γιατι βριζειςΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΗΓΚ ρε γαμημενε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εσυ φταις με κανεις και χαλαω τους πανεμορφους τροπους μουρε γαμιολα τα θελει ο κωλος σου γιατι βριζεις![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εγω ρε Μουνη μιλάω κόσμιαεσυ φταις με κανεις και χαλαω τους πανεμορφους τροπους μου
στειλε 8 πιτσες σπεσιαλ απο το efood στο σπιτι του τσοπανη με πληρωμη μετρητοιςΤσουλου φουλ με πίτσες![]()
στειλε 8 πιτσες σπεσιαλ απο το efood στο σπιτι του τσοπανη με πληρωμη μετρητοις
μολις επαιξα online 200 ευρω σιτι -παρι στο 1Τσουλου φουλ με πίτσες![]()
εγω δεν λεω τι επαιξα γιατι υπαρχουν μαυρογατες που με ματιαζουν.μολις επαιξα online 200 ευρω σιτι -παρι στο 1![]()
τι να σιδερωσεις απο δαυτα.Βασίλισσα και πολύ τυχερή η κυρία-Μπάρου.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σιδερώνεις και στριγκάκια... καταλάβαμε...![]()
οχ εκανα μαλακιά ,ξερω ποιον εννοείςεγω δεν λεω τι επαιξα γιατι υπαρχουν μαυρογατες που με ματιαζουν.![]()
![]()
![]()
δινει ιατρικες βεβαιωσεις στο νημα του κοροναπου ειναι ο διατροφολογος μου να του κανω μια ερωτηση?![]()
δεν πιστευω να συνταγογραφη κιολας,τον αλλο ψευτογιατρο θα τον πανε ισοβια λεει.δινει ιατρικες βεβαιωσεις στο νημα του κορονα
επομενος ειναι ο δικός μας ο μισθωτος .. θα εχει και δωρεαν ασφαλιση εκειδεν πιστευω να συνταγογραφη κιολας,τον αλλο ψευτογιατρο θα τον πανε ισοβια λεει.![]()
![]()
![]()
μλκ ειναι ο μονος που τρεχει με χαρα να κανει εμβολιο και κολονοσκοπηση αν ηταν υποχρεωτικα καθε μηνα θα πεταγε απο τη χαρα του.επομενος ειναι ο δικός μας ο μισθωτος .. θα εχει και δωρεαν ασφαλιση εκει
ειναι υποτακτικο πουτανάκι , του αρεσει να κανει οτι του λένεμλκ ειναι ο μονος που τρεχει με χαρα να κανει εμβολιο και κολονοσκοπηση αν ηταν υποχρεωτικα καθε μηνα θα πεταγε απο τη χαρα του.![]()
![]()
![]()