baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.829
- Πόντοι
- 6.035
παιδι του λαου ειμαι δεν ειμαι νιπλης να φωναζει τη πνεζα για να του βαλει νερο στο ποτηρι.
παιδι του λαου ειμαι δεν ειμαι νιπλης να φωναζει τη πνεζα για να του βαλει νερο στο ποτηρι.
εχεις ενα δικιο εδω ΑΛΛΑ..Η κυρα-Μπαραινα δεν πρεπει να τα κανει αυτα;παιδι του λαου ειμαι δεν ειμαι νιπλης να φωναζει τη πνεζα για να του βαλει νερο στο ποτηρι.![]()
![]()
![]()
μην μπερδευεσαι , μεροκαματο βγαζεις εσυ , εγω βγαζω χρονιατικο το λιγοτεροκαλησπερα φιλε-φιδι..πως πηγαν οι απατεωνιες σημερα;εβγαλες μεροκαματο;
εστω..πηγαν καλα οι κομπινες σημερα;η σε πηραν χαμπαρι και πηρες τα αρχιδια μου;μην μπερδευεσαι , μεροκαματο βγαζεις εσυ , εγω βγαζω χρονιατικο το λιγοτερο
θα ου πω ενα πριν παω το μπος βολτα,οταν μενεις σε δικο σου σπιτι μην αφηνεις την γυναικα να σου κανει ΟΛΕΣ τις δουλειες καποια στιγμη θα στο γυρισει μπουμερανγκ.εχεις ενα δικιο εδω ΑΛΛΑ..Η κυρα-Μπαραινα δεν πρεπει να τα κανει αυτα;
γιατι;θα ου πω ενα πριν παω το μπος βολτα,οταν μενεις σε δικο σου σπιτι μην αφηνεις την γυναικα να σου κανει ΟΛΕΣ τις δουλειες καποια στιγμη θα στο γυρισει μπουμερανγκ.![]()
Βασίλισσα και πολύ τυχερή η κυρία-Μπάρου.εχεις ενα δικιο εδω ΑΛΛΑ..Η κυρα-Μπαραινα δεν πρεπει να τα κανει αυτα;
Σιδερώνεις και στριγκάκια... καταλάβαμε...θα ου πω ενα πριν παω το μπος βολτα,οταν μενεις σε δικο σου σπιτι μην αφηνεις την γυναικα να σου κανει ΟΛΕΣ τις δουλειες καποια στιγμη θα στο γυρισει μπουμερανγκ.![]()
χαλας και εσυ αποκτάς της συνήθειες του Αθηναιουπρωτα θα βγαλω το μπος να του μαζεψω τα σκατα,μετα θα βαλω πλυντηριο-στεγνωτηριο θα πλυνω τα πιατα και μετα εχει ταινια.![]()
![]()
![]()
οικονομικες συναλλαγές με ρισκο κανω , οχι κομπινες , κομπινες κανεις εσυ που σε πληρωνει ο εργοδοτης σου και εσυ εισαι μεσα στο μπουεστω..πηγαν καλα οι κομπινες σημερα;η σε πηραν χαμπαρι και πηρες τα αρχιδια μου;
Εδώ που τα λέμε ένα δίκιο το έχει...γιατι;![]()
ρε μαλακα ετι εξηγεις που σε ρωταει κιολας ο μαλακας , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙ , τι του απαντας ?θα ου πω ενα πριν παω το μπος βολτα,οταν μενεις σε δικο σου σπιτι μην αφηνεις την γυναικα να σου κανει ΟΛΕΣ τις δουλειες καποια στιγμη θα στο γυρισει μπουμερανγκ.![]()
ενταξει φιλε-φιδι σε πιστεψα...μην τα λες σε μενα σττα θυματα-επενδυτες να τα πειςοικονομικες συναλλαγές με ρισκο κανω , οχι κομπινες , κομπινες κανεις εσυ που σε πληρωνει ο εργοδοτης σου και εσυ εισαι μεσα στο μπου
για πες εσυ αγαπητε γιατιΕδώ που τα λέμε ένα δίκιο το έχει...
(όχι μόνο ένα...)
το μονο θυμα εισαι εσυ , και εισαι και εδω μεσα ρε πουστη μουενταξει φιλε-φιδι σε πιστεψα...μην τα λες σε μενα σττα θυματα-επενδυτες να τα πεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
για πες εσυ αγαπητε γιατι
ειμαι ΤΙΜΙΟΣ-ΜΙΣΘΩΤΟΣ-ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ-ΔΕΞΙΟΣτο μονο θυμα εισαι εσυ , και εισαι και εδω μεσα ρε πουστη μου
μετεξεταστέος γιαυτο ποτε δεν θα πας μπροστάγια πες εσυ αγαπητε γιατι
ΜΟΝΟ μπροστα παωμετεξεταστέος γιαυτο ποτε δεν θα πας μπροστά![]()
δεν εχεις και αλλη επιλογη αφου σε καρφωνουμε απο πισω δυναταΜΟΝΟ μπροστα παω
με την όπισθεν ομωςΜΟΝΟ μπροστα παω
τσου-λου ρε αχαιρευτεΤι μπάλα εχει σήμερα ? αθηναιος ?