baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.319
- Πόντοι
- 5.097
εκει ξερεις που θα φαμε?Πύργο Ηλείας εννοείς...
εκει ξερεις που θα φαμε?Πύργο Ηλείας εννοείς...
κερναει ο αθηναιος για την υποβαθμιση του πρεπει να ειναι ο πρωτος που απο μεγας εγινε κατωτερος.
Ή τον Πύργο τον Λευκό??Πύργο Ηλείας εννοείς...
σιγα μη χαραμισει παγο,εκτος και αν μας θελει και για αλλα οργανα.με Νιπλη;παιζει να εχει κανονισει στην διαδρομη βανακι με ολο τον ιατρικο εξοπλισμο μεχρι και μπανιερα μικρη με παγο και να μας παρουν νεφρα,αρχιδια,ψωλια και καπακι εφυγαν για τους πλειοδοτες
Πως γκενεν ατοκερναει ο αθηναιος για την υποβαθμιση του πρεπει να ειναι ο πρωτος που απο μεγας εγινε κατωτερος.
Μη πας Παρίσι θα το μετανιώσεις!!!εκει ξερεις που θα φαμε?
το ανωτερος το εχει πιο πανω απο τον ΜεγαΠως γκενεν ατο
εχω βαλει ρε μπαγλαμα , αλλα εχω ενα πονοκέφαλο γαμησε τα , εχω να διαβάσω ενα κάρο μαλακίες και να απαντησω σε αρκετες , και προσπαθω να αποφύγω και το μουνι που γυριζει γυρω γυρω σαν το φιδι και περιμενει να τελειωσωΒάλε ένα ποτό ρε ταραμά, άναψε και ένα πούρο και κάτσε σαν άρχοντας στην πολυθρονάρα και ξήσε τ' αρχίδια σου να γουστάρεις.
και μετα τι?το ανωτερος το εχει πιο πανω απο τον Μεγα
ωραία δεν τον κανόνισα το πουστη ? 2 μερες ημουν στα πμ με την διοικησηκερναει ο αθηναιος για την υποβαθμιση του πρεπει να ειναι ο πρωτος που απο μεγας εγινε κατωτερος.
πες της εχεις μια σημαντικη διαδικτυακη συναντηση με εμας.εχω βαλει ρε μπαγλαμα , αλλα εχω ενα πονοκέφαλο γαμησε τα , εχω να διαβάσω ενα κάρο μαλακίες και να απαντησω σε αρκετες , και προσπαθω να αποφύγω και το μουνι που γυριζει γυρω γυρω σαν το φιδι και περιμενει να τελειωσω
Μάτι είναι....κάτσε να σε φτύσω να φύγει...εχω βαλει ρε μπαγλαμα , αλλα εχω ενα πονοκέφαλο γαμησε τα , εχω να διαβάσω ενα κάρο μαλακίες και να απαντησω σε αρκετες , και προσπαθω να αποφύγω και το μουνι που γυριζει γυρω γυρω σαν το φιδι και περιμενει να τελειωσω
χαχαχα μην αναρωτιέσαι, εσυ πας αναποδα στις βαθμιδες απο εδω και στο εξης , σε λιγο καιρό θα λεει επισκέπτης ..το ανωτερος το εχει πιο πανω απο τον Μεγα
va bene alloraAaaooo... frocio!!!
Ma va a morri ammazzato!!!
κατσε τωρα οπου να ναι αλλαξει και ονομα και γινεται nipple lover 1972ωραία δεν τον κανόνισα το πουστη ? 2 μερες ημουν στα πμ με την διοικηση
σε ψαχνει ο μινιμαλ θελει να ερθει μαζι σου στο νιου τζερσι και μετα να γυρισει ελλαδα να μας το παιζει με προφορα ελληνοαμερικανος.va bene allora
ποτε με το καλο ο Γαμος ?κατσε τωρα οπου να ναι αλλαξει και ονομα και γινεται nipple lover 1972
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
σε ψαχνει ο μινιμαλ θελει να ερθει μαζι σου στο νιου τζερσι και μετα να γυρισει ελλαδα να μας το παιζει με προφορα ελληνοαμερικανος.
θες να μου κανεις δωρο τις σαλατες απο σεσκουλα?ποτε με το καλο ο Γαμος ?
θα το καψουμε θα παρω και τον Αθηναιο που ειναι large στα δωραθες να μου κανεις δωρο τις σαλατες απο σεσκουλα?
μου εχει ταξει μεγαλο φακελο απο αυτους τους κιτρινους με τις ακτινογραφιες.θα το καψουμε θα παρω και τον Αθηναιο που ειναι large στα δωρα
Δουλειά και μουνί δεν πάνε μαζί, ακόμα να το μάθεις; Ρε τι είναι τούτος!εχω βαλει ρε μπαγλαμα , αλλα εχω ενα πονοκέφαλο γαμησε τα , εχω να διαβάσω ενα κάρο μαλακίες και να απαντησω σε αρκετες , και προσπαθω να αποφύγω και το μουνι που γυριζει γυρω γυρω σαν το φιδι και περιμενει να τελειωσω