baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.318
- Πόντοι
- 5.097
ο σεσκουλας εχει κονε για νιου τζερσυ.Γαμάει σου λέω ρε
ο σεσκουλας εχει κονε για νιου τζερσυ.Γαμάει σου λέω ρε
Καλα τα λεγες τοση ωρα,τι επαθες παλιμια αθωα ερωτηση εκανα φιλε-φιδι..γιατι εισθε εριστικος και συναμα προκλητικος;
το θεμα ειναι που αλλου εχεις παει για να πουμε για το ΚεντακιΈχεις κανένα πρόβλημα με ττο κεντάκι?
δεν μου αρεσουν οι φτερουγες κοτοπουλο.Έχεις κανένα πρόβλημα με ττο κεντάκι?
επειδη ειναι απο τα μεγαλα σαλονια και κυριος Νιπλης ειπα να τον ονοματισω οπως τον ονοματιζουν στην πτερυγα VIPΚαλα τα λεγες τοση ωρα,τι επαθες παλι
Βάλε ένα ποτό ρε ταραμά, άναψε και ένα πούρο και κάτσε σαν άρχοντας στην πολυθρονάρα και ξήσε τ' αρχίδια σου να γουστάρεις.Ζεμπου , τσιχλα για το μυαλό ειναι το συγκεκριμένο
να χαλαρώσω λιγο
Σε καλή μεριά μεριά, να κεράσεις το νήμα όταν εισπράξεις...μου εδωσε επιταγη για 12/12/12.
Πως τον γάμησες έτσι τώρα! Λυπηθείτε τον τον μαύρο.ναι Νιπλη αυτα που σου εφεραν τα πουρα απο την Αγ.Βαρβαρα που περασες στην επιχειρηση το χαρτακι του cohiba
Μακάρι να' ξερα κατα που πέφτει το κεντάκι...το θεμα ειναι που αλλου εχεις παει για να πουμε για το Κεντακι
καλοταξιδος φιλεεκλεισε κανονιζω ταξιδακι για πυργο του αιφελ.
θα σας παω στον πυργο του αιφελ.Σε καλή μεριά μεριά, να κεράσεις το νήμα όταν εισπράξεις...
θα ρθειτε και σεις με το τζιπ θα παμε του νιπλη μεχρι τα φιλιατρα.καλοταξιδος φιλε
Πήγες Ποντίων;θα σας παω στον πυργο του αιφελ.
Τώρα θα έρθει ο Νίπλης να σου πει ΄ότι ξέρει αυτός να σε πάει. Μην τον πιστέψεις θείο, θα σε πουλήσει στην αραπιά για σκλάβο.Μακάρι να' ξερα κατα που πέφτει το κεντάκι...
Μόνο Ευρώπη έχω ταξιδέψει.
Πύργο Ηλείας εννοείς...εκλεισε κανονιζω ταξιδακι για πυργο του αιφελ.
κερναει ο αθηναιος για την υποβαθμιση του πρεπει να ειναι ο πρωτος που απο μεγας εγινε κατωτερος.Πήγες Ποντίων;
με Νιπλη;παιζει να εχει κανονισει στην διαδρομη βανακι με ολο τον ιατρικο εξοπλισμο μεχρι και μπανιερα μικρη με παγο και να μας παρουν νεφρα,αρχιδια,ψωλια και καπακι εφυγαν για τους πλειοδοτεςθα ρθειτε και σεις με το τζιπ θα παμε του νιπλη μεχρι τα φιλιατρα.