athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.872
- Πόντοι
- 12.756
τωρα απλα γραφω ομορφα,καλλιλεξα και δεν γραφω βωμολοχιεςγια διατροφολογο σε ειχα δεν ηξερα οτι εξελιχτηκες και σε ψυχολογο.
τωρα απλα γραφω ομορφα,καλλιλεξα και δεν γραφω βωμολοχιεςγια διατροφολογο σε ειχα δεν ηξερα οτι εξελιχτηκες και σε ψυχολογο.
γιατι ρε τοση αρνητικοτητα εχουμε δει μεγαλυτερες ανοησιες.ουτε πεθαμενος
νοικιαζω παλι ρετιρε στον πεμπτο οπως εμενα προτου γνωρισω την κυρα..σαν να τα ζεις απαντας ...
απλα να σου θυμισω οτι έχει σπιτι ο Μπαρος
εσενα αμα σε παρατησει θα ζεις σε χαρτοκουτο στην Κλαυθμωνος ..
ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟ ΝΗΜΑ . ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ
δεν τα μπορω αυταγιατι ρε τοση αρνητικοτητα εχουμε δει μεγαλυτερες ανοησιες.
κατσε να γυριστει και ταινία η ζωή του ΑΘηναιου και μετα βγαζεις συμπεράσματαγιατι ρε τοση αρνητικοτητα εχουμε δει μεγαλυτερες ανοησιες.
κοιτα μην πιασει το τζοκερ και σου ερθει στο διπλανο σπιτι και αναβιωσεται τοιυς λατρεμενους μου γειτονες.σαν να τα ζεις απαντας ...
απλα να σου θυμισω οτι έχει σπιτι ο Μπαρος
εσενα αμα σε παρατησει θα ζεις σε χαρτοκουτο στην Κλαυθμωνος ..
ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟ ΝΗΜΑ . ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ
στην Σερρες ίσως ή στην Βεροια , στην Αθηνα με τα ενοικία που παιζουν ο μονος 5ος που μπορεις να νοικιασεις εινια ταρατσα να κοιμασαι κατω απο τον ηλιακόνοικιαζω παλι ρετιρε στον πεμπτο οπως εμενα προτου γνωρισω την κυρα..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δεν τα μπορω αυτα
δεν θα ειναι για πολυ γειτονας..οι καταδικαστικες αποφασεις που εχει δεν συναδουν με το βραχιολι που φορα και καποια στιγμη θα τον βαλουν μεσα...κοιτα μην πιασει το τζοκερ και σου ερθει στο διπλανο σπιτι και αναβιωσεται τοιυς λατρεμενους μου γειτονες.
το ξερεις οτι εμενα εκει και εκει θα ξαναπαω ανοητε ανηρστην Σερρες ίσως ή στην Βεροια , στην Αθηνα με τα ενοικία που παιζουν ο μονος 5ος που μπορεις να νοικιασεις εινια ταρατσα να κοιμασαι κατω απο τον ηλιακό
4 τζοκερ με τζακποτ θελει για να αγοράσει στην γειτονιάκοιτα μην πιασει το τζοκερ και σου ερθει στο διπλανο σπιτι και αναβιωσεται τοιυς λατρεμενους μου γειτονες.
στον κηπο εισαι τωρα;ζακετα να βαλεις φιλε-φιδι εχει υγρασια4 τζοκερ με τζακποτ θελει για να αγοράσει στην γειτονιά
αυτος δεν κερδίζει ουτε στην λαχειοφόρο αγορά των κουλουρτζιδων στο Συνταγμα
μιλάς για τότε που πληρωνες σε δραχμες το νοικι ??το ξερεις οτι εμενα εκει και εκει θα ξαναπαω ανοητε ανηρ
στη θεση σου θα αγοραζα ολα τα διαμερισματα στην πολυκατοικια που μενει και θα φιλοξενουσα αυστηρα αντιεμβολιαστες.4 τζοκερ με τζακποτ θελει για να αγοράσει στην γειτονιά
αυτος δεν κερδίζει ουτε στην λαχειοφόρο αγορά των κουλουρτζιδων στο Συνταγμα
3 χρονια συζω φιλε-οφι..αρα σε ευρω πληρωνα.με τον ιδρωτα μου οχι να κατακλεβω τον αθωο κοσμακη ετσι;μιλάς για τότε που πληρωνες σε δραχμες το νοικι ??
γιατι τωρα ουτε το κουδουνι δεν εχεις λεφτα να χτυπησεις
κανα υπογειο στον Αγιο Παντελεήμονα σε κοβω .. μπορει να λεω και πολυ κιολας3 χρονια συζω φιλε-οφι..αρα σε ευρω πληρωνα.με τον ιδρωτα μου οχι να κατακλεβω τον αθωο κοσμακη ετσι;
μπορειτε να νομιζετε οτι θελετε στο ταραγμενο σας μυαλο αγαπητε σκευωρε και λεηλατη του απλου κοσμακη..κανα υπογειο στον Αγιο Παντελεήμονα σε κοβω .. μπορει να λεω και πολυ κιολας
φωναξε ΜπουξοΡε μουνιδες
η κυρα εχει 2 σπιτια και εσυ 1 η το αντιθετο?φωναξε Μπουξο
Είναι στο υπόγειο με φακίρηφωναξε Μπουξο
δεν εχω οικια δικην μου φιλτατε...ενα σπιτακι εχει η κυραη κυρα εχει 2 σπιτια και εσυ 1 η το αντιθετο?
αυτος κανένα ...η κυρα εχει 2 σπιτια και εσυ 1 η το αντιθετο?