Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.570
- Πόντοι
- 12.756
μαλιστα δασκαλα με τα ξανθά μαλλιάεισθε αναγωγος,τιποτενιος,ανοητος και απεχετε παρασαγγας απο τον καλωπισμο ψυχης
στο διάλλειμα θα σε ξεκωλιασουμε στις τουαλέτες
μαλιστα δασκαλα με τα ξανθά μαλλιάεισθε αναγωγος,τιποτενιος,ανοητος και απεχετε παρασαγγας απο τον καλωπισμο ψυχης
τι παθατε εγχρωμε φιλε μου;opioioς κανει σχεση ειναι ανοητος.
τσακω...μου τα εχει μαθει ο θειος μουεισθε αναγωγος,τιποτενιος,ανοητος και απεχετε παρασαγγας απο τον καλωπισμο ψυχης
τα έχω πει εγω , τα έχω πείopioioς κανει σχεση ειναι ανοητος.
εισθε αναγωγος,τιποτενιος,ανοητος και απεχετε παρασαγγας απο τον καλωπισμο ψυχης
ολος ο κοσμος πολεμαει για την ελευθερια του και εμεις παμε σαν ανοητοι και σκλαβωνομαστε.τι παθατε εγχρωμε φιλε μου;
σεις κρατατε τα κλειδια να ομορφυνετε την ψυχη σας και αν αναβλυζει αρωμα αγαλιασης και ηρεμιαςμαλιστα δασκαλα με τα ξανθά μαλλιά
στο διάλλειμα θα σε ξεκωλιασουμε στις τουαλέτες
τι να πει και Αθηναιος που κάνει και δουλειες στο σπιτι σαν την Ρενα Βλαχοπουλου στο ξενοδοχείοολος ο κοσμος πολεμαι για την ελευθερια του και εμεις παμε σαν ανοητοι και σκλαβωνομαστε.
σου εχει κανει δυσκολη την ζωη το κοριτσι;σε επρηξε ;ολος ο κοσμος πολεμαι για την ελευθερια του και εμεις παμε σαν ανοητοι και σκλαβωνομαστε.
μην ειστε συκοφαντης,ανειλικρινης με ψευδεπιγραφα παραδειγματατι να πει και Αθηναιος που κάνει και δουλειες στο σπιτι σαν την Ρενα Βλαχοπουλου στο ξενοδοχείο
ενα σκ κολαση.σου εχει κανει δυσκολη την ζωη το κοριτσι;σε επρηξε ;
Ε καλα,αρκετες φορες αποκτας παλι την ελευθερια σου,με καποιο κοστος βεβαιαολος ο κοσμος πολεμαει για την ελευθερια του και εμεις παμε σαν ανοητοι και σκλαβωνομαστε.
σκεψου μονο οτι ολη η ζωη του Αθηναιου ειναι ετσιενα σκ κολαση.
ολοι τα περναμε αυτα Μπαρουλη..πρεπει να ελισσεσαι αγαπητε μουενα σκ κολαση.
Εχεις μια ολοκληρη ζωη μπροστα σου.Σε ενα ΣΚ κολλησεςενα σκ κολαση.
εσυ μην μιλάς χαμστερ της ζωηςολοι τα περναμε αυτα Μπαρουλη..πρεπει να ελισσεσαι αγαπητε μου
ολοι τα περναμε αυτα Μπαρουλη..πρεπει να ελισσεσαι αγαπητε μου
το αλλο Σ να κατσετε να δειτε το λαστ κριστμας γιατι εχουμε καποιες διαφωνιες-κενα και να κατσουμε να συζητησουμε.σκεψου μονο οτι ολη η ζωη του Αθηναιου ειναι ετσι
το αλλο Σ να κατσετε να δειτε το λαστ κριστμας γιατι εχουμε καποιες διαφωνιες-κενα και να κατσουμε να συζητησουμε.
Μπαμπουϊνιωτης του μπου εχει γινει σημεραεσυ μην μιλάς χαμστερ της ζωης
αγαπητε συνοδοιπορε της ζωης απο διαφορετικο ομως μετεριζι σεις εχετε το μετεριζι της χρηματικης ασωτειας,των κιβδηλων νομισματων,της ψευδους βεβαιωσης και υπογραφης μην γραφετε ασχημα..βαλτε χρωμα του ψυχισμου σας στα γραπτα σαςεσυ μην μιλάς χαμστερ της ζωης
τσακω καφετίαγαπητε συνοδοιπορε της ζωης απο διαφορετικο ομως μετεριζι σεις εχετε το μετεριζι της χρηματικης ασωτειας,των κιβδηλων νομισματων,της ψευδους βεβαιωσης και υπογραφης μην γραφετε ασχημα..βαλτε χρωμα του ψυχισμου σας στα γραπτα σας