Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.571
- Πόντοι
- 12.756
δεν θα εχεις μετα για να πας στην Περγκολα βρε μαλακα μπατηριΘα του βάλω μια μάσκα του Νίπλη και θα τον πλακώνω στα χαστούκια 3 φορές την ημέρα...μισθός βασικός...
δεν θα εχεις μετα για να πας στην Περγκολα βρε μαλακα μπατηριΘα του βάλω μια μάσκα του Νίπλη και θα τον πλακώνω στα χαστούκια 3 φορές την ημέρα...μισθός βασικός...
αν δεν ειναι για ντελιβερυ ρε μαλακα τοτε μην του παρεις ουτε μηχανακι θα σκοτωθει και θα εχεις τυψεις...αυτο σκεφτόμουν , αν και δεν νομιζω να τα καταφερει , θα του πληρωσω και κανα χρεος ΔΕΗ κτλ
Όταν γράφεις τέτοιες μαλακίες θα τρώει και κλωτσοπατινάδες...δεν θα εχεις μετα για να πας στην Περγκολα βρε μαλακα μπατηρι
εισαι φιλος και μουνης ταυτοχροναΌταν γράφεις τέτοιες μαλακίες θα τρώει και κλωτσοπατινάδες...
μαλακα στεναχωριεμαι οταν ακουω η διαβαζω για ανεργους κλπ...εχω βαλει σε δουλειες 3 ατομα...ο ενας ηταν μεγαλος μαλακας με εκανε ρεζιλι και μια γκομενα που ηταν να βαλω μου εκανε μαλακιες..φιλες οχι γκομενικες δουλειες..στο τελος ψοφησαν της πεινας και οι γκομενες και ο μαλακας...απο τοτε να πανε να γαμηθουνε ολοι αν δεν τους ξερω πολυ καλα σε εκθετουν κιολαςεισαι φιλος και μουνης ταυτοχρονα
εχεις δικιο!μαλακα στεναχωριεμαι οταν ακουω η διαβαζω για ανεργους κλπ...εχω βαλει σε δουλειες 3 ατομα...ο ενας ηταν μεγαλος μαλακας με εκανε ρεζιλι και μια γκομενα που ηταν να βαλω μου εκανε μαλακιες..φιλες οχι γκομενικες δουλειες..στο τελος ψοφησαν της πεινας και οι γκομενες και ο μαλακας...απο τοτε να πανε να γαμηθουνε ολοι αν δεν τους ξερω πολυ καλα σε εκθετουν κιολας
Μια χαρά είναι αν είναι μόνος τους....εχεις δικιο!
ω ρε μαλακα σκηνικό ...Μια χαρά είναι αν είναι μόνος τους....
Πατέρας φίλος μου καταστράφηκε πριν 15 χρόνια με γυναίκα ημίτρελη και σαν να μην έφτανε αυτό πριν 10 χρόνια μένει ανάπηρος ο γιός του-φίλος μου σε αυτοκινητιστικό, φυτοζωούν με το επίδομα αναπηρίας και με βοήθεια από γνωστούς που όσο περνάν τα χρόνια εξαφανίζονται...
νεος ειναι....αν ηταν μεγαλυτερος, θα τον συμβουλευα να κανει λιγη υπομονη μεχρι να πεθανει...αρχιδια ξερει να κανει , μονο τον διευθυντη , 52 ειναι
εχει παει παντου , μεχρι και στο βενζιναδικο αλλα δεν τον παιρνουν για δουλεια , θελουν πιτσιρικαδες πακιστανους κτλ
επαρχια ειναι
Καλησπέρα στους ευτυχισμένους
Καλησπέρα και στους δυστυχισμένους
Eδώ έχουν ξεμπανάρει τον Λίλα ρε μλκ και ο μπράμπ ακόμα απαγορευτικόμου λειπει ο πουσταρας , ειχε ενα χιουμορ ιδιαίτερο, για το πουτσο εντελως, αλλα απο το να γελάμε με τα δηθεν αστεία του Αλεξ καλυτερα με του Μπραμπ..
Τον εφαγαν τα ματσαφλαρια
εδωσε παλι τιποτα τραπουλοχαρταΝιπλης μαλλον κρατητηριο παιδια...
εγινε ντου σε παρανομη λεσχη στην Γλυφαδα...εδωσε παλι τιποτα τραπουλοχαρτα