athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.762
- Πόντοι
- 12.756
ποσα του εφαγες;με πηρε ενα φιλος παλιος , ειναι σε πολυ ασχημη κατασταση , ετοιμος να κρεμαστει
ποσα του εφαγες;με πηρε ενα φιλος παλιος , ειναι σε πολυ ασχημη κατασταση , ετοιμος να κρεμαστει
Τι πουστια του έπαιξες;με πηρε ενα φιλος παλιος , ειναι σε πολυ ασχημη κατασταση , ετοιμος να κρεμαστει
ουτε ευρω , ισα ισαι του εχω δωσει κιολαςποσα του εφαγες;
Μήπως έχει τίποτα ... καλό στο ταμείο?Αποψε στο κωλομπαρο θείο. Έχω αυτήν , και άλλες καλές. Έλα να περάσεις ζάχαρες και άσε τον μουνη τον Νιπλη στο ταμείο.
Του έδωσες αλλά ποσά τον χρεώσες. Λέγε ρε τοκογλύφε!ουτε ευρω , ισα ισαι του εχω δωσει κιολας
ρε δεν γαμιεσαι δεν εχουμε Πρωταπριλιαουτε ευρω , ισα ισαι του εχω δωσει κιολας
χαλια ειναι μαλακα σοβαρα μιλαω , του εκοψαν ρευμα , δεν βρισκει δουλεια , δεν εχει σαλιο , μονο το σπιτι ειναι στο ονομα τουρε δεν γαμιεσαι δεν εχουμε Πρωταπριλια
Η Στέλλα είναι εκεί. Καλό κομμάτι, δεν λέω.Μήπως έχει τίποτα ... καλό στο ταμείο?
τι ξερει να κανει;ποσο ετων ειναι;χαλια ειναι μαλακα σοβαρα μιλαω , του εκοψαν ρευμα , δεν βρισκει δουλεια , δεν εχει σαλιο , μονο το σπιτι ειναι στο ονομα του
δεν χρωσταει πουθενα , αλλα αυριο λεει θα παει εκκλησια να φαει
ειναι φίλος λεμε , εχει βοηθησει οταν μπορουσεΤου έδωσες αλλά ποσά τον χρεώσες. Λέγε ρε τοκογλύφε!
αρχιδια ξερει να κανει , μονο τον διευθυντη , 52 ειναιτι ξερει να κανει;ποσο ετων ειναι;
και να ηθελα να τον βοηθησω ρε μαλακα επαρχια δε κατεχω...αρχιδια ξερει να κανει , μονο τον διευθυντη , 52 ειναι
εχει παει παντου , μεχρι και στο βενζιναδικο αλλα δεν τον παιρνουν για δουλεια , θελουν πιτσιρικαδες πακιστανους κτλ
επαρχια ειναι
Αν μιλάς σοβαρά, πες του εκ μέρους ότι το μόνο που δεν διορθώνεται είναι όταν έρθει ο χάρος. Όλα τα άλλα να πάνε να γαμηθουν.ειναι φίλος λεμε , εχει βοηθησει οταν μπορουσε
ουτε εγω , αλλα και να κατεχει καποιος τα πραγματα ειναι δυσκολα με κορονες και μαλακιες , πεινανε πολυκαι να ηθελα να τον βοηθησω ρε μαλακα επαρχια δε κατεχω...
για ντελιβερυ τον εστελνα αυριο κιολας να δουλεψει...αλλα Αθηναουτε εγω , αλλα και να κατεχει καποιος τα πραγματα ειναι δυσκολα με κορονες και μαλακιες , πεινανε πολυ
σκεφτομαι να του παρω ενα μηχανακι να παει ντελιβερυ
Αν αντέχει το ξύλο του βρίσκω εγώ δουλειά....ουτε εγω , αλλα και να κατεχει καποιος τα πραγματα ειναι δυσκολα με κορονες και μαλακιες , πεινανε πολυ
σκεφτομαι να του παρω ενα μηχανακι να παει ντελιβερυ
ε ναι , αλλα δεν εχει ουτε μηχανηγια ντελιβερυ τον εστελνα αυριο κιολας να δουλεψει...αλλα Αθηνα
τι δουλεια;Αν αντέχει το ξύλο του βρίσκω εγώ δουλειά....
μην το κανεις δεν τον σωνεις...καλυτερα κανε του δωρο ενα παπακι να παει ντελιβερυ αγορινα..ε ναι , αλλα δεν εχει ουτε μηχανη
μου ειπε να μου πουλησει το σπιτι του , του δωσω μετρητα , αλλα να μενει μεσα και να γινει σκοντο στην τιμη εναντι ενοικιων
κανει 120Κ το σπιτι να μου το δωσει 90Κ μειον τα ενοικια (400 ευρω μηνα για 5 χρόνια )
το σκεφτομαι , αλλα φοβαμαι οτι και παλι στην ιδια κατασταση θα ειναι σε 5 χρονια
αυτο σκεφτόμουν , αν και δεν νομιζω να τα καταφερει , θα του πληρωσω και κανα χρεος ΔΕΗ κτλμην το κανεις δεν τον σωνεις...καλυτερα κανε του δωρο ενα παπακι να παει ντελιβερυ αγορινα..
Θα του βάλω μια μάσκα του Νίπλη και θα τον πλακώνω στα χαστούκια 3 φορές την ημέρα...μισθός βασικός...τι δουλεια;