baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.763
- Πόντοι
- 6.035
μαξ περι τι λεει,νομιζω μια φορα εχω φαει αλλα το εχουν για καλο στις σοκολατες.Ποντικακι γαμεί. Αλλά οπως λες σωστα, πρεπει να βρεις καλο
μαξ περι τι λεει,νομιζω μια φορα εχω φαει αλλα το εχουν για καλο στις σοκολατες.Ποντικακι γαμεί. Αλλά οπως λες σωστα, πρεπει να βρεις καλο
εσυ σαν κλινικαρχεις ξερεις ποσο σημαντικα ειναι τα σκατα.Εσυ μην χασεις ευκαιρια αμεσως να γυρισεις τη συζητηση στα σκατα....
ανοιξε το και θα κατσω μεχρι το πρωι μαζι με σενα..και ο Νιπλης αφου δεν εχει κατι καλυτερο να κανει..η θα κλεβει η θα παιζει η θα φωτοτυπειαφου εσυ σε 5 θα φυγεις.
δεν μου αρεσουνμαξ περι τι λεει,νομιζω μια φορα εχω φαει αλλα το εχουν για καλο στις σοκολατες.
νυσταζω εγω , ξυπνησα πρωιανοιξε το και θα κατσω μεχρι το πρωι μαζι με σενα..και ο Νιπλης αφου δεν εχει κατι καλυτερο να κανει..η θα κλεβει η θα παιζει η θα φωτοτυπει
εδω θα εισαι ρε γαμημενε να στηριζεις νημα Μπαρουνυσταζω εγω , ξυπνησα πρωι
Μη γαμας τη συζήτηση...μαξ περι τι λεει,νομιζω μια φορα εχω φαει αλλα το εχουν για καλο στις σοκολατες.
νυσταζω λεμεεδω θα εισαι ρε γαμημενε να στηριζεις νημα Μπαρου
Τώρα...?3 ελληνικους,1 φρεντο εσπρεσσο και τωρα φραπεδακι
σε χρονομετρω.εδω θα εισαι ρε γαμημενε να στηριζεις νημα Μπαρου
αν δεν ανοιξεις το νημα θα φυγωσε χρονομετρω.
τι?μαλακιες γλυκα εχει?Μη γαμας τη συζήτηση...
το εχω ανοιξει και με ψηφοφορια,θελω μπουχο να παρει να θεση.αν δεν ανοιξεις το νημα θα φυγω
παπαρια τρεμει το κωλαρακι σου να ανοιξεις ενα νηματι?μαλακιες γλυκα εχει?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
το εχω ανοιξει και με ψηφοφορια,θελω μπουχο να παρει να θεση.
Δεν εννοεί αυτό, για το νήμα της κολωνοσκόπησής σου λέει...το εχω ανοιξει και με ψηφοφορια,θελω μπουχο να παρει να θεση.
Πες τα...παπαρια τρεμει το κωλαρακι σου να ανοιξεις ενα νημα
το ανοιξε ελαΠες τα...
Θυμαμαι η πρωην μου, μου ελεγε οτι αγοραζει γλυκα μονο απο τον Κωνσταντινίδη. Θυμαμαι επισης ακομη την εκφραση της, οταν την ρωτησα "ποιος ειναι αυτος"
Καραμανοοοο