athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.227
- Πόντοι
- 12.756
ενα γκραντε μπερυ ενα τριπλο μονοποικιλιακο τωραΠοσους σημερα
ενα γκραντε μπερυ ενα τριπλο μονοποικιλιακο τωραΠοσους σημερα
απο ξηροκαρπια πως παει το μπερυ?ενα γκραντε μπερυ ενα τριπλο μονοποικιλιακο τωρα
εγω παιρνω απο κοσμικον τυπε , δεν ξερω αν ειναι το καλυτερο , παντως μου αρεσειγια πες διαβασα ενα αρθρο για τα καλυτερα γαλακτομπουρεκα της πολης το ενα μου το ειχε προτεινει ο αντζελο για πες εσυ τι προτεινεις?
3 ελληνικους,1 φρεντο εσπρεσσο και τωρα φραπεδακιενα γκραντε μπερυ ενα τριπλο μονοποικιλιακο τωρα
εχει λιγα αλλα πολυ καλααπο ξηροκαρπια πως παει το μπερυ?
εχει λιγα αλλα πολυ καλα
δεν τρελαινομαι παντως στα 10 καλυτερα λενεεγω παιρνω απο κοσμικον τυπε , δεν ξερω αν ειναι το καλυτερο , παντως μου αρεσει
οταν φρακαρουν οι αρτηριες σου,οταν σε κυνηγησουν ρωσοι η ο ΝΟΜΟΣ,οταν θα κρυβεσαι σε υγρασιακα στενακια, να θυμασαι ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ....ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ Ο Αθηναιος σε συμπαθει και θα σε βοηθησει
Είναι στα τοπ μαζί με το πρώτο που λέω.εγω παιρνω απο κοσμικον τυπε , δεν ξερω αν ειναι το καλυτερο , παντως μου αρεσει
χρυσα σκατα βγαζω με αυτα που τρωω !!οταν φρακαρουν οι αρτηριες σου,οταν σε κυνηγησουν ρωσοι η ο ΝΟΜΟΣ,οταν θα κρυβεσαι σε υγρασιακα στενακια, να θυμασαι ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ....ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ Ο Αθηναιος σε συμπαθει και θα σε βοηθησει
ενταξει φιλε-φιδι εγω δεν θελω να παθεις κατι αλοιμονοχρυσα σκατα βγαζω με αυτα που τρωω !!
Κρέμα νυχτός ΝΙΠΛΟΧΙΝΤΡΑΤ... εσείς κοιμάστε κι εμείς σας φροντίζουμε...
που σαι καυλιαρη ?Κρέμα νυχτός ΝΙΠΛΟΧΙΝΤΡΑΤ... εσείς κοιμάστε κι εμείς σας φροντίζουμε...
βερνικωνε τη περγκολα.που σαι καυλιαρη ?
ασε τα γαλακτομπουρεκα εσυ θα γινεις ρεζιλι στον γαμοβερνικωνε τη περγκολα.
αυτες τις πουτανες που με χαλαρωνουν
Γλυφαδαραπου σαι καυλιαρη ?
ε θα σε γαμησω , αυτη ειναι η αγαπημενη μου Anna Zapała