Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 40.778
- Πόντοι
- 10.411
Έχω πάει,είναι καλό μαγαζί...γενικώς η Καισαριανή έχει πολύ καλά εστιατόρια/ταβέρνεςτην ειδες την περγκολα εξω φανταζομαι , ΟΝΕΙΡΟ
Έχω πάει,είναι καλό μαγαζί...γενικώς η Καισαριανή έχει πολύ καλά εστιατόρια/ταβέρνεςτην ειδες την περγκολα εξω φανταζομαι , ΟΝΕΙΡΟ
για σενα φροντιζουμε σου κλεισαμε rack 30u.Καλησπερα στον ΚΥΡΙΟ τροβαδουρο..οι ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ...ΨΕΚΕΣ,ΕΠΙΠΕΔΙΣΤΕΣ,ΝΙΠΛΗΔΕΣ,ΠΟΥΣΤΟ-ΜΠΑΡΟΙ,ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ,ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ,ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΔΕΣ,ΣΥΡΙΖΟΠΑΝΑ,ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ να πατε να γαμηθειτε,να κολλησετε ιο Μαρμπουργκ και να βγαζετε αιμα μεχρι και απο την ουρηθρα
ΤΡΑΒΑ γαμησου με την σκαφη που εχεις για αμαξιγια σενα φροντιζουμε σου κλεισαμε rack 30u.![]()
εγω θα τους εδινα ενα χρονο μπροστα κασερι , και ειχα βρει να το επινοικιασω με 15Κ και θα μου εδιναν 2 χρονια μπροστα , την ιδια μερα θα εδινα τον ενα χρονο μπροστα 120Κ , θα επαιρνα μετα απο λιγη ωρα απο τους επινοικιαστες 300Κ , και μετα ποιος τον ειδε τον νιπλη , κατω απο την περγκολα να πινω κρασια ..μια η αλλη δηλαδη εσυ θα τους πιστολιαζες και την εγγυηση.![]()
![]()
![]()
θα μας κανει το τραπεζι ο αθηναιος για τα εγκαινια του νεου του γραφειου.Έχω πάει,είναι καλό μαγαζί...γενικώς η Καισαριανή έχει πολύ καλά εστιατόρια/ταβέρνες
να του παμε κανα πολυμπριζο απο τον Σκλαβενιτη δωρο ?θα μας κανει το τραπεζι ο αθηναιος για τα εγκαινια του νεου του γραφειου.![]()
![]()
![]()
ΒαρύΚαλησπερα στον ΚΥΡΙΟ τροβαδουρο..οι ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ...ΨΕΚΕΣ,ΕΠΙΠΕΔΙΣΤΕΣ,ΝΙΠΛΗΔΕΣ,ΠΟΥΣΤΟ-ΜΠΑΡΟΙ,ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ,ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ,ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΔΕΣ,ΣΥΡΙΖΟΠΑΝΑ,ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ να πατε να γαμηθειτε,να κολλησετε ιο Μαρμπουργκ και να βγαζετε αιμα μεχρι και απο την ουρηθρα
βρε μαλακα χρονια στην οικοδομη σαρδελες με φετα τρως και πινεις κατουρημενες αμστελ..οπουδηποτε σε παμε ακομα και στα μακ στο Συνταγμα θα κουστουπωνεις μεχρι και τις χαρτοπετσετες λιμαρη ΓΙΟΥΦΤΟθα μας κανει το τραπεζι ο αθηναιος για τα εγκαινια του νεου του γραφειου.![]()
![]()
![]()
δεν χρειαζεται απο τα καναλια θα βγαινουν απευθειας πολυπριζα χυμα στο πατωμα.να του παμε κανα πολυμπριζο απο τον Σκλαβενιτη δωρο ?
Αν χρειαστώ κάνα ακίνητο θα σου πω...εγω θα τους εδινα ενα χρονο μπροστα κασερι , και ειχα βρει να το επινοικιασω με 15Κ και θα μου εδιναν 2 χρονια μπροστα , την ιδια μερα θα εδινα τον ενα χρονο μπροστα 120Κ , θα επαιρνα μετα απο λιγη ωρα απο τους επινοικιαστες 300Κ , και μετα ποιος τον ειδε τον νιπλη , κατω απο την περγκολα να πινω κρασια ..
μετα απο ενα χρονο και παραπανω θα επαιρναν χαμπαρι τι παιζει
ας τον να ξεσπασει , 2 μερες δεν τον αφηνε η δικια του να μπει εδω μεσα , απο την τουαλετα εστελνε κανα μηνυμα
βαρυ.βρε μαλακα χρονια στην οικοδομη σαρδελες με φετα τρως και πινεις κατουρημενες αμστελ..οπουδηποτε σε παμε ακομα και στα μακ στο Συνταγμα θα κουστουπωνεις μεχρι και τις χαρτοπετσετες λιμαρη ΓΙΟΥΦΤΟ
φιλε-φιδι ΣΚΑΣΕας τον να ξεσπασει , 2 μερες δεν τον αφηνε η δικια του να μπει εδω μεσα , απο την τουαλετα εστελνε κανα μηνυμα
λογικο ειναι , εχει νευρα
και κινητο αν θες,το πληρωνεις μετρητα και 20% καπελο.Αν χρειαστώ κάνα ακίνητο θα σου πω...![]()
![]()
![]()
βγαλε το χτυκιο απο μέσα σου φιλε μου γαμημενεφιλε-φιδι ΣΚΑΣΕ
θα εκλεινε ρε μαλακα ακινητο ο νιπλης και δεν θα τον επαιρναν χαμπαρι που περναει απο την Γλυφαδα και μαζευουν μεχρι και τις οδοντογλυφιδεςκαι κινητο αν θες,το πληρωνεις μετρητα και 20% καπελο.![]()
![]()
![]()
παντελονατος...Καλησπερα στον ΚΥΡΙΟ τροβαδουρο..οι ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ...ΨΕΚΕΣ,ΕΠΙΠΕΔΙΣΤΕΣ,ΝΙΠΛΗΔΕΣ,ΠΟΥΣΤΟ-ΜΠΑΡΟΙ,ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ,ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ,ΜΠΟΓΙΑΤΖΗΔΕΣ,ΣΥΡΙΖΟΠΑΝΑ,ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ να πατε να γαμηθειτε,να κολλησετε ιο Μαρμπουργκ και να βγαζετε αιμα μεχρι και απο την ουρηθρα
Αυτά που λέει στους Κινέζους τα κάνουν για golden...και κινητο αν θες,το πληρωνεις μετρητα και 20% καπελο.![]()
![]()
![]()
εσυ να μιλας που δεν μπορεις να κλεισεις ουτε το φως του μπανιου χωρις να παρεις αδεια απο την κυρά ?? ηρεμησε λιγο , σε καταλαβαινουμε τι περνας , αλλα δεν το εχουμε σε πολυ να σε ξεκωλιασουμεθα εκλεινε ρε μαλακα ακινητο ο νιπλης και δεν θα τον επαιρναν χαμπαρι που περναει απο την Γλυφαδα και μαζευουν μεχρι και τις οδοντογλυφιδες![]()
για αυτο εγινε ΤΕΡΑΣΤΙΑ ανακεφαλαιοποιηση στις τραπεζες μαλακαρεεσυ να μιλας που δεν μπορεις να κλεισεις ουτε το φως του μπανιου χωρις να παρεις αδεια απο την κυρά ?? ηρεμησε λιγο , σε καταλαβαινουμε τι περνας , αλλα δεν το εχουμε σε πολυ να σε ξεκωλιασουμε
ΥΓ η τραπεζα με συστησε για το ακινητο στους ιδιοκτητες