Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.474
- Πόντοι
- 12.756
και κλιματιστικο ντουλαπα.
ο αθηναιος πλεον δεν βαζει πιστολακι να στεγνωσει τα μαλια του.
βαλτου και ενα ρακ να βαλει τηλεφωνικο κεντρο
και κλιματιστικο ντουλαπα.
ο αθηναιος πλεον δεν βαζει πιστολακι να στεγνωσει τα μαλια του.
εκει ηταν το τραβελι? περγκολα δεν εχει αυτο ρε.Το καλό το Έβερεστ είναι στο Κολωνάκι...
Πουλάω εγώ ένα αν ενδιαφερετε.
βαλτου και ενα ρακ να βαλει τηλεφωνικο κεντρο
ρακ?Πουλάω εγώ ένα αν ενδιαφερετε.
Το ανταλλάζω και με μελομακάρονα....
κλεμμενο θέλει , να το εχει παρει με την αξία τουΠουλάω εγώ ένα αν ενδιαφερετε.
Το ανταλλάζω και με μελομακάρονα....
Έχει υπόστεγο...εκει ηταν το τραβελι? περγκολα δεν εχει αυτο ρε.
Ναι
και απεναντι ειναι η οδοντιατρος γλαστρα ιακωβιδου.Έχει υπόστεγο...
Ρε το πρώτο που άνοιξε Ελλάδα εκεί ήταν... ξέρει ο Νιπλης...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι
εγω τα ξερω ο τροβαδουρος πιστευω μπερδευτηκε με το ρακς πετρακης αε.ρε μαλακα , ρε μαλακα
Θα το αφήσω έξω το βράδυ να κάνει πως το κλέβει να γουστάρει...κλεμμενο θέλει , να το εχει παρει με την αξία του
και λιγο πιο κατω απεναντι απο την ΛΑ ΠΑΣΤΕΡΙΑ το μαγαζι του Γαβαλα με τα LAK , που μου ζητουσαν 17χιλιαρικα ενοικιοκαι απεναντι ειναι η οδοντιατρος γλαστρα ιακωβιδου.
Όχι ρε έχω ένα παλιό το διπλάσιο από τη φωτό του νιπληεγω τα ξερω ο τροβαδουρος πιστευω μπερδευτηκε με το ρακς πετρακης αε.
Δε πιστεύω να τους έκανες παζάρια...και λιγο πιο κατω απεναντι απο την ΛΑ ΠΑΣΤΕΡΙΑ το μαγαζι του Γαβαλα με τα LAK , που μου ζητουσαν 17χιλιαρικα ενοικιο
και δεν τα εδωσες? επιταγη ακαλυπτη κολαριστη.και λιγο πιο κατω απεναντι απο την ΛΑ ΠΑΣΤΕΡΙΑ το μαγαζι του Γαβαλα με τα LAK , που μου ζητουσαν 17χιλιαρικα ενοικιο
αν δεν ειναι λεγκραντ με γυαλινες πορτες αμμοβολης δεν λεει,ανεμιστηρακια εχει μεσα η θα παρει φωτια το τηλεφωνο του αθηναιου?Όχι ρε έχω ένα παλιό το διπλάσιο από τη φωτό του νιπλη
Δε πιστεύω να τους έκανες παζάρια...
εννοειτε , τους ελεγα 12 και το επαιζαν σκληροι , εμεινε 1 χρονο αδειο και το νοικιασαν 9Κ πηραν 3 ενοικια μαζι με την εγγυηση και ο αλλος τους πιστολιασε άλλα 13 μηνιατικαΌχι ρε έχω ένα παλιό το διπλάσιο από τη φωτό του νιπλη
Δε πιστεύω να τους έκανες παζάρια...
Α Π Α Ι Χ Τ Ονομιζω το κοψιδι λεει , ετσι λεγετε , εχει και ενα πιο πριν , αλλα νομιζω το κοψιδι εννοει
μια η αλλη δηλαδη εσυ θα τους πιστολιαζες και την εγγυηση.εννοειτε , τους ελεγα 12 και το επαιζαν σκληροι , εμεινε 1 χρονο αδειο και το νοικιασαν 9Κ πηραν 3 ενοικια μαζι με την εγγυηση και ο αλλος τους πιστολιασε άλλα 13 μηνιατικα
την ειδες την περγκολα εξω φανταζομαι , ΟΝΕΙΡΟΑ Π Α Ι Χ Τ Ο
Έχει ανεμιστήρες, μάρκα δε θυμάμαι.αν δεν ειναι λεγκραντ με γυαλινες πορτες αμμοβολης δεν λεει,ανεμιστηρακια εχει μεσα η θα παρει φωτια το τηλεφωνο του αθηναιου?