The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.270
- Πόντοι
- 25.467
εγω γυρισα απο βορειά ιταλια ειχα παει 5 Οκτωβριου για 11 βραδια σε 4 πολεις
Θυμιατό μας.
εγω γυρισα απο βορειά ιταλια ειχα παει 5 Οκτωβριου για 11 βραδια σε 4 πολεις
ιταλικο μενού ,πίτσες ,σπαγγέτι ,ριζότο ,πολύ εσπρέσο κτλπτι τσίμπησες εκεί μαν;
που εχει κουραμπιεδες με βουβαλισιο βουτηρο?τα πολυ καλα δεν παιζουν με την ποιοτητα των υλικων , αυτο κανει καμια φορα την διαφορα
αλλα το θεμα ειναι οτι καποιες φορες ενα καλο εστιατόριο στην Αθηνα μπορει να παρει χειροτερο σε σχεση με μια ταβερνα στο χωριο κρεας
γιατι ο χωριατης μπορει να παρει κανα ντοπιο που να ειναι σκαλες καλυτερο απο ποιοτητα , απλα δεν το ξερει
επισης το θεμα ειναι και η συνταγη , εσυ μπορεις να καταλαβεις οταν σου κανει καποιος αφρο ραδικιου αν ειναι καλο το ραδικι ? οταν για το φτιαξει αφρο του εχει βαλει μεσα αλλα 7 συστατικα και καρυκευματα ?
Σαν να πας στην Ναξο και να παιρνεις τηγανητες πατατες απο τα γκουντις μακ κεινζ ( αν εχει εκει δεν ξερω )
δεν τρωω καθολου κουραμπιεδες , δεν μου αρεσουν , οποτε δεν ξερω τυπεπου εχει κουραμπιεδες με βουβαλισιο βουτηρο?
δεν ξερεις τι χανεις μετα τα φωτα ΜΟΝΟ κουραμπιεδες τρωω,μονο αυτοι εχουν ξεμεινει.δεν τρωω καθολου κουραμπιεδες , δεν μου αρεσουν , οποτε δεν ξερω τυπε
επίσης και εγώ μονο μελομακάροναδεν τρωω καθολου κουραμπιεδες , δεν μου αρεσουν , οποτε δεν ξερω τυπε
τα πολυ καλα δεν παιζουν με την ποιοτητα των υλικων , αυτο κανει καμια φορα την διαφορα
αλλα το θεμα ειναι οτι καποιες φορες ενα καλο εστιατόριο στην Αθηνα μπορει να παρει χειροτερο σε σχεση με μια ταβερνα στο χωριο κρεας
γιατι ο χωριατης μπορει να παρει κανα ντοπιο που να ειναι σκαλες καλυτερο απο ποιοτητα , απλα δεν το ξερει
επισης το θεμα ειναι και η συνταγη , εσυ μπορεις να καταλαβεις οταν σου κανει καποιος αφρο ραδικιου αν ειναι καλο το ραδικι ? οταν για το φτιαξει αφρο του εχει βαλει μεσα αλλα 7 συστατικα και καρυκευματα ?
Σαν να πας στην Ναξο και να παιρνεις τηγανητες πατατες απο τα γκουντις μακ κεινζ ( αν εχει εκει δεν ξερω )
σιγουρα δεν εχεις μπερδευτει με τους κρεμπιεδες ?δεν ξερεις τι χανεις μετα τα φωτα ΜΟΝΟ κουραμπιεδες τρωω,μονο αυτοι εχουν ξεμεινει.
σιγουρα δεν εχεις μπερδευτει με τους κρεμπιεδες ?
Ποια κλασσική ιταλική;
Δε το συνεχίζω είσαι άσχετος...
ιταλικο μενού ,πίτσες ,σπαγγέτι ,ριζότο ,πολύ εσπρέσο κτλπ
Δεν εχεις αναγκη εσυ περιστερα μουΕδώ στο νήμα όλο για φαΐ μιλάτε. Μου ανοίγετε την όρεξη και εγώ κάνω διατροφή. Καλησπέρα λέω και φεύγω.
πες το αγαπημένο σου φαγητοΕδώ στο νήμα όλο για φαΐ μιλάτε. Μου ανοίγετε την όρεξη και εγώ κάνω διατροφή. Καλησπέρα λέω και φεύγω.
υπαρχει η διαιτα με το ταχινι.Εδώ στο νήμα όλο για φαΐ μιλάτε. Μου ανοίγετε την όρεξη και εγώ κάνω διατροφή. Καλησπέρα λέω και φεύγω.
αλ ασασιν εννοείς ,οχι απο αυτοΣπαγγέτι ριζοτάτι αλ ασασίνα;
ασχετος εισαι , δεν ξερεις τι σου γινεταιΆλλη προβατίνα στα κάρβουνα έχει ο Μαργέτης στην Παιανία, κι άλλη ο μπάρμπα Γιώργος στα Πυργιώτικα έξω από το Ναύπλιο.
ασασινα λεγετε , καλα το λεει , ασσασιν ειναι στο αγγλικο μενου για να το καταλαβαινουν οι βοσκοιαλ ασασιν εννοείς ,οχι απο αυτο
Προσέχω να μην έχω!Δεν εχεις αναγκη εσυ περιστερα μου